ПС. Реших да направя нова тема, защото старата не беше на мястото си
ASR намалява кефа от карането!
Започната от saitov, 03 апр 2012 - 21:55:25
12 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2012 - 21:55
Така малко обновяване на темата. Схемите който гледах в интернет от другите форуми са за АСР-а на малко по-стари модели, като например на чочона. В определените схеми просто трябва да се прекъснат три кабела на клемата към модула на АСР-а и АБС-а. Тези кабели са 25,35,37, но моя модел на АСР-а е по-нов от този на чочона и моята клема е с 35 пина само. Търся схема за АСР-а на моята 320-ка купе от 95г. Ако някой има налични тези схеми или може да се докопа до тях моля да го сподели. Също така, ако някои има схеми и за по-стария аср може да каже трите кабела 25,35,37 за какво отговарят. Все още търся начин да прекъсна само АСР-а, но времето ми в България намалява и скоро май ще направя компромисен вариант като прекъсна и абс-а. Моля, ако някой разбира от тези неща да сподели. Ако някой друг е прекъсвал АСР-а по какъвто и да е начин да сподели независимо дали е прекъсва и АБС–а. Аз като тръгна да го оправям ще кача подробни снимки и обяснение, но засега не съм измислил начин. Номера на частта, за която ми трябват схеми е 013 545 86 32. Благодаря предварително 
Публикувано 03 април 2012 - 22:21
Кажи, къде е старата тема, да я преместим на мястото ѝ...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 април 2012 - 23:06
Тя старата тема не почна с идея за АСР ами за диференциали. За това реших да направя нова за АСР-а специално. Старата е в Е класа-124-Скорости, диференциали...
Тук искам да се борим с АСР-а че започва много да ме дразни
Публикувано 04 април 2012 - 07:55
Имам един диск с ел. схеми, но не знам, дали точно тази, която търсиш я има. Но мога д проверя най-рано в понеделник др. седмица.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 април 2012 - 12:07
Аз също живо се интересувам от изкючването на АСР-а
в момента карам без абс само и само да си лъзгам по завои и кръгови
))
M112.940 inside
Публикувано 04 април 2012 - 16:40
А можеш ли да споделиш как си го прекъснал дори и с АБС-а
Публикувано 04 април 2012 - 20:23
А мойта е без и искам да е с ASR : ))
Дет се вика разни хора разни идеали
Дет се вика разни хора разни идеали
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 04 април 2012 - 21:27
Бе той аср-а помага, когато трябва ма като карам искам да си тръгвам настрани по хлъзгавия асфалт
Публикувано 04 април 2012 - 22:13
Извадих релето на абс-а, намира се на самото тяло на абс-а, под пласмасов капакА можеш ли да споделиш как си го прекъснал дори и с АБС-а
M112.940 inside
Публикувано 05 април 2012 - 16:40
и това е вариант, но първо нямаш абс-а и второ предполагам, че като си направиш копче вътре ще трябва да рестартираш след като свършиш с пързалянето
но може да го пробвам тази вечер как ще е без абс и аср
Публикувано 05 април 2012 - 19:39
Хулигани!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 април 2012 - 20:24
Така е да, трябва да се изключи от контакт и да се включи пак, но това не е проблем за мени това е вариант, но първо нямаш абс-а и второ предполагам, че като си направиш копче вътре ще трябва да рестартираш след като свършиш с пързалянето
но може да го пробвам тази вечер как ще е без абс и аср
M112.940 inside
Публикувано 05 април 2012 - 21:13
И аз тази вечер карах без абс и аср и е много по-приятно. Само едно въпросче. Ти кое реле махна защото аз на тялото на абс-а имам 2 и реших просто да откача клемата цялата. Имаш ли идея кой е захранващия кабел като номер на?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА