реставрация на джанти
Започната от alipi, 14 юни 2010 - 18:50:50
39 мнения по тази тема
Публикувано 04 октомври 2010 - 08:00
Комплименти!Много труд си хвърлил,но има защо!
Публикувано 04 октомври 2010 - 11:45
Браво и мен ме чака същата работа с едни разглобяеми джанти. Супер е станало.
Публикувано 30 ноември 2010 - 22:04
Ето как седят на колата

Публикувано 14 декември 2010 - 11:07
Според мен могат да понесат още търкане с полирпаста
Но и така са си добре
Follow your own star...
Публикувано 14 декември 2010 - 12:14
Няма какво да се търка те са идеално огледални,просто ъгъла на снимката е такъв че не се вижда почти нищо.А,и след лакирането малко потъмняха.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 19 декември 2011 - 14:34
Павка надявам се да нямаш против да продължа темата. Както някой от вас знаят купих едни Лоринсер-ки и ще падне едно подобно търкане. Утре или вдругиден ще се метна до Казичене да ги взема от Иван и ги почвам

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 19 декември 2011 - 14:58
Принципно като ги оставих на Иван му казах, че не ги бързам, защото са за лятото, но все пак може да са в процес...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 19 декември 2011 - 15:27
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 декември 2011 - 15:30
Да правят се Петко, борда е лъснат до безкрай, в другата тема писах, че не бива да ги правиш черни, още имаш време за размисъл. Недей
Мише, като се метнеш до Казичене, хвърли едно око дали моите джанти(АМГ 17" моноблок) се правят
Принципно като ги оставих на Иван му казах, че не ги бързам, защото са за лятото, но все пак може да са в процес...

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 декември 2011 - 15:33
Там ти е грешката колега, че си ги лакирал, полирания алуминий не се запечатва с лак, защото както си написал ти - потъмнява, отделно от това е 100% сигурно че рано или късно се наранява, след което алуминия започва да оксидира. Аз лично бих им ударил една 2000-2500 водна, след което да ги запечатам с подходящия за целта препарат/паста.Няма какво да се търка те са идеално огледални,просто ъгъла на снимката е такъв че не се вижда почти нищо.А,и след лакирането малко потъмняха.
Ето какво най-често се използва за целта, като чета/чувам само положителни отзиви -> http://bg.percenta.c...atka-djanti.php
А това пък се води една от най-добрите пасти, но само с поръчка от чужбина -> http://www.poorboysw...eel-sealant.htm
Този пост е редактиран от projektzwo: 20 декември 2011 - 15:35
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА