Към съдържанието

  •  

Yovev

Регистрация: 21 юли 2008
Офлайн Последно: 11 яну 2018 - 00:53:10
*****

Моите мнения

В тема:Хидроген Генератор

12 април 2011 - 23:27

Порових се доста из интернет и според мене има една наистина примамлива оферта от фирма в Португалия. Ето линк : http://www.hho-plus....CFYoifAodxSUGZQ
Но така и не разбрах как се отразява Брауновия газ на мотора след да речем година-две активно използване?

В тема:Хидроген Генератор

06 април 2011 - 22:48

Ето линк на Германската фирма : http://www.cellcat.de/
И на тия приятелчета от България дето ми обявиха цена 1500лв. : http://hho-hydrogensystems.com/

В тема:Хидроген Генератор

06 април 2011 - 00:49

Направих запитване за моята S-klasse какъв хидрогенератор ми е неубходим,към една Българска фирма.Днес получих отговор от тях "Цената на системата SuperAquaCar за вашия автомобил е 1500 лв луксозен вариант изпълнен от неръждаема стомана и 1200 лв. вариант изпълнен от пластмаса. Цената е с включен монтаж, 1г. гаранция и гарантирана минимална икономия от 20% за бензин и дизел."Така че ми се изясни ситуацията.И ако си копувам хидрогенератор то ще търся нещо от Германия.Там ми се струва по евтино и по качествено.

В тема:НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ 13.03.2011 г.

05 март 2011 - 22:35

Колеги нужно е действие.Все отнякъде трябва да започнем да отстояваме позициите си.Не може еднна групичка "избрани" да си правят каквото поискат.И да печелят безнаказано на гърба на изстрадалия БЪЛГАРСКИ народ.А ние да си траем и премиряваме с мизерията с която ни наказват.Време е да се събудим да излезем на улицата и да пристъпим към дейстие.Трябва заедно да изградим будно гражданскко общество с което властимащите да се съобразяват.Начинът е един протест,блокади,саботажи,диверсия сваляне на правителството.Установяване на нова управленческа система.Стоим ли си по къщите,ще бъдем винаги постепенно мачкани и заробвани,репресирани и унищожавани от властимащите.Кажете ми има ли някой от вас,който харесва цялостното икономическо положение в което се намираме?Бъдете истински БЪЛГАРИ кажете НЕ на надутите цени,НЕ на картелните споразумения,НЕ на монопола.:protest:

В тема:НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ 13.03.2011 г.

05 март 2011 - 01:15

Парадоксалното е, че за да отидем на протест, пак ще трябва да заредим колите си с бензин по 2.50 литъра.
Един голям протест с обиколки с коли по улиците (като предишните протести) току виж вдигне потреблението на горивата.
Моето виждане за протест е малко по-различно, пълна блокада на бензиностанциите например. Нареждаме се по 20-30 коли на бензиностанция и няма влизане.




Подкрепям всякакви протестни действия може и крайни само и само да бъдат ефективни.За сега е важно повече хора да се присъединят.Стига са ни мачкали шайка кръвопийци!!!