Към съдържанието

  •  

Niki1996

Регистрация: 12 апр 2022
Офлайн Последно: 14 яну 2023 - 23:52:31
-----

Моите теми

Вадене на табло

09 октомври 2022 - 10:22

Някой може ли да каже как се сваля таблото на 124-ка (междинка е , фейсов капак и фарове) тя е снабдена с м111 мотор ... Имам проблем с километража ... Някой преди мен е слагал рингове на таблото които с времето са се разместили и прави мизерия на оборотомера на 3100 оборота стрелката спира и понякога остава там където е заклимила ... Това ясно , ще ги махна ... Но има и проблем с осветлението ... Светят ми само 2 лампи :
Над циферблата за гориво,темп, налягане на масло и т.н ... И над километража ... А на оборотомера ту идва ту бяга ... Четох във форума , че можело да е от потенциометъра за осветлението ... Уви при мен си усилва и намаля двете лампи , но докато го въртя , не дава индикация/ не светва другата лампичка .. тя си светва и угасва в движение ... Вечер през минута ту идва ту бяга ... Понякога захапеа и свети по 10/15 минути ... Отделно имсм проблем с малкия и големия пробег ... Те ту работят ту спират на някакви километри ... Не знам дали бих се справил но съм готов с поялника в ръка да попия акъл от вас и да кажете къде какво да гледам и какво да ръчкам ... Това с пробега ми казаха , че ако е рестартиран в движение и уронило зъбни колела но може и просто да било разместено ... Някой може ли подробно да опише атъпка по стъпка как се сваля таблото и как се вади жилото отзад ? В краен случай майстор който може да свърши това в региона на София ?

Подмяна на моторно управление на m111 с PMS

31 юли 2022 - 21:46

Здравейте,
Някой от вас слагал ли е megasquirt 2/3 на w124 с m111 с PMS ... Днес срещнах момче с подобно управление,ама не можеше да даде информация защото така я бил купил ... Интересува ме какви са минусите ... Защото съм в приключение със сегашното управление и какво излиза като цифра