Към съдържанието

  •  

El Greco

Регистрация: 30 дек 2007
Офлайн Последно: 25 юли 2022 - 22:15:12
*****

Моите теми

Красотата на природата!

25 май 2008 - 17:06

Разглеждах си някой снимки и реших да споделя тази с вас :)

решетка (grill) Avantgarde

01 май 2008 - 22:57

Здравейте колеги! От няколко месеца се радвам на новата си машина и в общи линии вече придоби приличен вид. Решетката , с която я купих не ми изглежда добре и мисля, че като и сложа една avantgarde ще придобие перфектния вид. Търсих тук във Варна по разни магазини, но я намаха в наличност. Искам да помоля колегите от София и Пловдив ако има някакъв начин да ми помогнат да се сдобия с една такава решетка, ще съм много благодарен. Ако има някой, на който няма да му представлява трудност да се занимава с това, ще съм много благодарен! И естествено без :beer: няма да се размине.

Да се похваля и аз!)

01 май 2008 - 21:53

Тази седмица се сдобих с нови джанти в комплект с нови Michelin Pilot Primacy. :harabe Специално за гумите се двоумих доста между Bridgestone Potenza и тези, но накрая избрах качеството. Надявам се, че съм сполучил и ще се радвам на приятно шофиране с новите придобивки :coolgrin

проблем със запалването

08 април 2008 - 10:21

Здравейте колеги! Отскоро ми се появи следния проблем. Когато дам на контакт и деактивирам имобилайзера и след това завъртя ключа в положение за стартиране на мотора не се случва нищо-все едно не е деактивиран имобилайзера. След това съм принуден да я запаля на бутане :kill_myself Следващия път като се опитам да запаля си пали нормално или иначе казано се самооправя и така до вчера, когато повече не пожела да запали по нормалния начин. Алармата ми е някаква българска и все си мисля, че проблема идва точно от нея. Човекът, който ми постави алармата твърди, че най-вероятно не е от нея(все още не е дошъл да погледне дали проблема е от алармата). Ако може някой да ми подскаже дали е възможно да идва този проблем от друго място, за да знам накъде да се насоча. Майстора с алармата ми каза да илиминирам имобилайзера и да разбера дали е от него, но е набутал модулчето много навтре под таблото пред шофьора, а незнам как се разглобява то. Един приятел бивш собственик на МВ124 ми каза, че може да е от четките на стартера :dontknow ПОМОЩ!!!

Cмяна на лампа на заден плафон

19 януари 2008 - 22:41

Здравейте колеги! Отскоро съм собственик на E 200 W 124 и още съм в процес на обслужване на машината и привеждане в изправност на всички неща по колата, които с времето са спрели да работят или имат нужда от профилактика. Та.. въпросът ми е някой сменял ли е крушка на задния плафон и знае как се разглобява. В началото не ми работеше, после се оправи от самосебе си и сега пак спря. Знам, че когато нещо неработещо се оправи само, не е на добре. Благодаря ви предварително!!!


P.S. Това е първата кола в живота ми и съм много щастлив, че не е просто кола, а MERCEDES BENZ:) От ден на ден се убеждавам в това и удоволствието да съм по някакъв начин част от марката и бъдещ член на клуба умножава удоволствието многократно. Ще се радвам да се запозная лично с много от вас фенове на най-яката марка автомобили! Бъдете живи и здрави и се радвайте на удоволствието!!!