Към съдържанието

  •  

doti

Регистрация: 27 окт 2007
Офлайн Последно: 04 ное 2007 - 17:38:22
-----

Моите мнения

В тема:помогнете ми

04 ноември 2007 - 17:37

Много е общ въпроса.Дай още данни-марка и модел кола,година,вид и пр !!!

В тема:Компютърът дава грешка в ASP и BAS

31 октомври 2007 - 16:24

Браво,Генади! Благодаря ти много за информацията за ЕSP-то.Имам точно този проблем повече от 4 месеца и когато ходих в сервиз Мерцедес Бургас за становище по въпроса ми отговориха,че дори само да се появи като грешка на компютъра/без да светва триъгълната лампичка/ означавало,че системата не работи.При мен също така се появява когато си иска тази грешка и винаги се губи след рестартиране на двигателя.След като прочетох твоята одисея,попитах специлиста от сервиза,може ли да се касае за "запомнена" грешка,която все още не е ингорирана,ми отговориха,че точно за това става въпрос т.е.мога да си карам спокойно колата,независимо,че ми излиза тази грешка,но ако светне и триъгълната лампичка,положението е зле. Утре съм в сервиза за да се опитат да я изтрият .Спести ми много пари. Благодаря !

В тема:Електроник контрол програм

30 октомври 2007 - 14:02

Прав си за неточното интерпретиране на повредата.Поправена е грешката .И въпреки,че е направен тест контрол в сервиз" Мерцедес" не се установи повреда по системата.Отговорът на компетентните лица бе,че системата е изправна,но не касае за недобра връзка към лампичката за индикация. Иначе,благодаря за квалификациите,които даваш.....

В тема:Mercedes C-Classe Цена

27 октомври 2007 - 15:46

Късмета ти е в чужбина Германия и Италия!

В тема:Mercedes C-Classe Цена

27 октомври 2007 - 15:43

Малко късно видях питането ти,но те уверявам,че няма да намериш добра кола за тези пари.Моята струва 30 хиляди и е от Германия,въпреки това не ми пречи да имам проблеми с нея.За това ако искаш да караш такава кола,трябва да приготвиш малко повече пари!! Освен това знаеш сигурно,че от тях има "Авангард" ,"Елеганс" и "Класик" на различни цени. И все пак,ако искаш -може да си купиш и то само от Германия,но помисли колко допълнително ще дадеш за нея !!