Към съдържанието

  •  

Goga

Регистрация: 04 авг 2018
Офлайн Последно: 29 авг 2021 - 11:45:55
-----

Моите мнения

В тема:Закупуване на автомобил

14 октомври 2020 - 21:19

Така и така темата е за 204ка, има ли някой да е сравнявал бензинова 204ка фейслифт - М272 мотор и бмв ф30 320/328, също бензин ?

Колебая се между 2-те за кола която ще се кара 80/20 градско/извън. 

При Мерцедеса ми харесва интериора, фейс - изчистени проблеми и мотора става на газ, не съм се возил в такъв, но предполагам возията е по-добра спрямо ф30-та.

При Бмв-то ми харесва екстериора, автомата - карал съм дизелова ф30-ка, хдрайв лесно се деактивира с xdeleter. Фен съм на задното, но ако мога да си взема 4х4, което през телефона се изключва - мисля, че е супер. Скиор съм, до сега не съм имал проблеми с цлс-а зимно време в планината, но друго си е да знаеш, че имаш 4х4 зимата :)


В тема:Айрматик w211 малко помощ

16 май 2020 - 18:26

Здравейте! Аз също карам кола с еърматик, и все някога знам, че ще се стигне до рециклаж на възглавница/амортисьор. Някой с мнение за фирма Air Tec ? Възглавници как да е, научиха се да ги правят фирмите, но тази фирма твърди, че рециклират успешно амортисьорите и се запазват режимите на втвърдяване и вдигане.


В тема:Airmatic казус

20 март 2020 - 21:45

Погледни си датчиците за ниво, да не са излезли щангичките. При мен отзад беше излязла след повдигане на колата :)


В тема:Проблем с навигация COMAND NTG1 (голямата навигация)

14 януари 2020 - 21:49

Имам и аз въпрос свързан с ntg1 и навигацията, двд плеъра за диска с картата, ремонтира ли се или само друг 2-ра ръка ?


В тема:Окачване и навигация

11 ноември 2019 - 18:09

Повдигане на темата към по-лошо. Днес вечерта колата ме изненада неприятно. При тръгване от работа, колата беше наред, не беше клекнала отзад. Преди да тръгна минах на режим спорт 1 от комфорт, който бях ползвал на обяд, заради един чакълест терен. Преди влизане в града усетих доста твърда возия, но пък нямаше грешка за ниско положение на колата, и на първия легнал полицай колата направо опря в него, мигача вдясно и какво да видя, отзад и от двете страни направо е легнала. Веднага помъчих да я дигна на комфорт, само отпред се вдигна, пробвах и с другата опция, но отново само отпред вдигна - ясно компресора работи, но пък отново никаква грешка car to low(веднъж до сега ми я е показвала, зимата когато не беше палена седмица и половина). Ослушвах се за състене отзад, но не дочух, ослушвах се и за компресора дали ще работи продължително да се мъчи да я вдигне, но не. Прибрах я едва - едва. Утре е на диагностика, възможно ли е да са датчици ниво или разпределителя на въздуха, също така да рискувам ли да я карам така клекнала с 20км или да търся платформа ?