Към съдържанието

  •  

fantapm

Регистрация: 22 май 2007
Офлайн Последно: 22 ное 2010 - 16:52:49
*****

Моите теми

Състезание с радио- управляеми колички

26 ноември 2008 - 07:53

Това е отговорът от г-н Антон Тонев, управител на магазина за радио- управляеми колички, на моето предложение за съвместна дейност относно организиране на подобно състезание.

Здравейте г-жо Петрова.

Предложението ви е интересно и осъществимо, но самото естество на управление на Радио-управляеми модели изискава известен опит.Поради тази причина реално състезание би било трудно осъщесвимо тък като вашите членове или повечето от тях няма да разполагат със необходимият опит в управлението на такива машини.
По скоро бих определил събитието като шоу със състезателен характер.
Можем да се кооперираме и със общи усилия да направим подобно мероприятие.
Тъй като зимният сезон не е най-подходящ за това хоби, е доста по практично да се ползва закрита площ, като спортна зала например.Разполагаме със 2 полигона които са открити площи.
Трябва да намерим достатъчно практично решение за да бъде мероприятието приятно за участниците във него.
Моля да ни изпратите линкове към темите във вашият клуб, във които са били водени дискусии на тази тема за да се ориентираме какви са предпочитанията на членовете ви.

Антон Тонев
управител

SK Hronos Enginering LTD
Sofia-BG
www.rcmodeli.com


Колеги, моля всички и най- вече тези, които пряко са запознати с подобни колички да коментират събитието, да дадат идеи и изобщо да се изкажат, за да можем да формираме нещо като критерии, искания и всичко необходимо, за да задействаме проекта. Благодаря!