Към съдържанието

  •  

Denikov

Регистрация: 27 дек 2016
Офлайн Последно: 08 фев 2021 - 14:31:43
-----

Моите мнения

В тема:Тропане на метал под колата

18 юли 2017 - 19:32

Меки пружинни пластини на задни накладки съм страдал и подобно дрънкане установих от скъсна скоба на връзка на твърда връзка на тръбите между средно и задно гърне. Скобата скъсана и се разхожда и дрънчи доволно. В Канекс 16 кинта мисля беше, оригинална 30 и кусур кинта, ама чакаш за доставка. За проверка за пружини на накладките пробвай при поява на шума да обереш спирачката леко, така че да не пада скоростта, а само да мръднеш накладките.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Прав беше за спирачките. При леко натискане на педала шумът изчезва веднага и се появява след като го пусна. Като оглеждах задните спирачки не ми направи впечатление да има свободен ход на накладките, но все пак не съм търсил конкретно там. Ще направя една ревизия на задните спирачки, тъкмо да регулирам и ръчната.


В тема:Тропане на метал под колата

12 юли 2017 - 14:38

Снощи свалих задно дясно колело и докато напъвах болтовете успях да възпроизведа въпросното тряскане на метал, но след като вдигнах колата и свалих гумата не успях да разбера откъде идва. Металният щит зад диска е напълно здрав, няма видими луфтове в болтовете на биалетката. Когато имам повече време ще сваля спирачните апарати и дисковете да проверя дали няма проблем с челюстите на ръчната, но определено звукът идва от зоната на задно дясно колело.


В тема:Тропане на метал под колата

27 юни 2017 - 14:25

Шарнирите са проверени преди 3 месеца, като левия железен носач беше сменен поради луфт в шарнирния болт.


В тема:Каква С класа да си взема !

27 декември 2016 - 13:08

Здравейте колеги. Мисля да купувам W203 седан, след фейслифта, като колата ще се докара от Белгия или Италия. Насочил съм се към 220CDI мотора със 150кс, обаче повечето обяви в Белгия са със 136 коня. Може ли някой, който е карал този двигател да сподели малко мнения и сравнения със 150кс. Благодаря предварително.