Към съдържанието

  •  

Desert Eagle

Регистрация: 20 ное 2006
Офлайн Последно: 18 окт 2008 - 18:47:21
*****

Моите теми

Диагностика и настроика на двигател

22 януари 2008 - 11:34

Така разхода ми е 16++ карам много леко и си мисля. Диагностика на двигател и евентуално настроика на двигател. Въпроса е каде и да сменя ли свещите преди това, че нещо не можах да ги преборя от два опита, някак ключето е късо и немога да го хвана че да напъна и развия та поотложих, но не мисля че са и за смяна а и надали влиаят толко на разхода може и да греша.
Та къде да ида колко ще струва резултат ще даде ли (диагностика и настроика на двигателя)? колата е 200ЦЕ 95г. 136коня а някои да каже ако знае колко му е нормалния разход все пак... аз към 10-12л. си мислех?
няма проблем с температурата както и с оборотите.
:4036:

Смяна на свещи

11 януари 2008 - 12:10

Привет отново извинявам се за ламерските въпроси напоследък, НО по добре първо да питам отколкото после да се похваля какво съм сгафил.
Та някак незнам как да стигна до тия свещи мисля си че са под капачката на двигателя, която минава под въздуховода от въздушния филтър. Обаче неможах да махна въздуховода. ВЪПРОСА каде се намират свещите на Е200 95 (136коня винтилирания двигател) и как се стига до тях а с смяната мисля че ще се оправя но ако има съвти ще се радвам да ги прочета мерси много.

:flagmbcb

Как се сменя масло на Двигател.

09 януари 2008 - 21:14

До скоро сам карал италианска саборетина и сега като легнах под МЕРО и шах имам кора. Невидях ни пробка ни чудо та някой може ли приблизително да ми обясни от де се сменя това чудо (маслото) трябва ли да я махам кората и така нататак? Или да я карам на маслар? Язък исках тая вечер да и сменим масълцето но Уви :( лошото е че и канал си нямам :(
Забравих да кажа ЦЕ200 95 г. бензин

Термостат-има ли особености при смяната му?

09 януари 2008 - 13:33

Смених Термостата и загрява, но като го купувах ме посъветваха майстор да го смения, че да не влезне въздух в системата. ТА как се обезвъздушава? Гледах за пропка или клапа, НО нищо не намерих а и самия термостат си мисля че сам се обезвъздушава . . . страно но има едно тънко мъркуче отгоре което отива направо в резервоара с течност и съм почти сигурен че е за въздух от системата ? страх ме е да не стане някои сакатлък! :burn

Колата е CE200 95г. Бензин 136 коня и термостата е с черупка или както се казва там. в смисал не се сменява само пластинката.
:mbcb

проблем с температурата

01 януари 2008 - 18:44

Имам пробрем с загряването на колата. Един ден отворих капака както я бях запалил и видях че перката която е между двигателя и радятора (от вътрешната страна на радятора) се върти от самото начало все пак навън беше минус 5 градуса. Това нормално ли е или трябва да се оправя по някакав начин? Това ли е причината колата ми да не може да загрее? или да гледам и термостата?