Към съдържанието

  •  

Steev

Регистрация: 26 юни 2012
Офлайн Последно: 11 дек 2022 - 00:51:23
-----

#435005 Ръчни скорости - ремонт

Публикувано от Steev на 29 януари 2021 - 09:44

Цената е 2572.40 евро, може и да се поръча от юридическо лице.
  • 1


#435004 Ръчни скорости - ремонт

Публикувано от Steev на 29 януари 2021 - 09:42

Ами писах на Мерцедес в онлайн магазина им originalteile.mercedes-benz.de и на едни германци online-teile.com, като вторите се обадиха на първите и в разговор между германци се разбра, че евентуално май месец ще има пак.
  • 1


#399045 Диференциален въпрос

Публикувано от Steev на 09 октомври 2017 - 22:26

Здравейте отново  :)  !

 

   Пиша, за да ви споделя, че приключих въпроса с виещия ми диференциал и то успешно - сега няма виене и шумове, изпитвам отново удоволствие и удовлетворение да си карам 124-ката  :wind14     Искам да изкажа специални благодарности на колегата от форума Юлиян, благодарение на когото всичко това е факт. Един изключително свестен и коректен човек, който перфектно си разбира от работата! Бате Юли, още веднъж - благодаря ти от сърце и да си жив и здрав  :beer  Благодаря сърдечно и на bat_lambo - за отзивчивостта ти и за това, че винаги се включваше с много полезни съвети и ми даде една чудесна генерална насока за нещата. Разбира се и на всички останали, включили се със съвети и информация - всички вие много ми помогнахте  :) 

     Относно техническата част и който кара предпочитаната и обичана от мен 124ка купе - колеги, ще си позволя да изкажа мнението си най-директно - не си давайте парите за разни диференциали втора употреба, казвам го с ръка на сърце и вече от опит - със смяната на лагерите изчезват всички проблеми!


  • 1


#396536 Диференциален въпрос

Публикувано от Steev на 18 август 2017 - 21:40

Chavalinov, честито за детенцето  :beer да ви е живо и здраво  :)  аз миналата година имах това огромно щастие, което пожелавам на всеки да сме живи и здрави !

По отношение на автомобила - ще ми се всичко да е точно, за да мога след време поне да му взема някой лев, защото всичко останало ми е в класическо много добро състояние, дето се вика колицата си е част от мене :D Иначе точно същото ме сполетя в началото и мен, от тъпите семеринги тръгна всичко и ме е много яд, просто трябваше да си доливам масло, ама пусто желание от моя страна, съчетано с недостатъчна компетентност от страна на майстора, който накрая каза "Е, че то ние какво сме направили толкова, сменихме едни семеринги и му сипахме масло 80W90". Явно нямам късмет с диференциалите просто, bat_lambo ти откъде си брат  :)  ако не представлява проблем и ако можеш да намериш един диференциал за изтормозената ми душица, поне някой точен пичага като тебе, на който може да се има доверие, че като гледам само "перфектни" уцелвам и сега ми иде да се застрелям - утре тръгваме към морето и ще си свирим доволно по пътя. 

Тази добавка прословута си е за шперове, на обикновения диференциал се слага само ново масло, много ми се искаше да сложа и добавката, но разумът надделя  :) 


  • 1


#366196 Реставриране и поправка на интериорни детайли

Публикувано от Steev на 09 септември 2015 - 20:11

А ето готово !

Е, това е момци, споделете и вие отзиви как ви се види положението  :)

Прикачени файлове


  • 1


#362851 Слабо парно

Публикувано от Steev на 12 май 2015 - 18:57

Бай Васо, бих искал да те попитам, тъй като гледам доста ги разбираш нещата, да не си майстор? В смисъл занимаваш ли се с такъв тип дейност?


  • 1