Към съдържанието

  •  

nenko

Регистрация: 26 май 2011
Офлайн Последно: 11 юни 2022 - 17:07:08
-----

#405681 Дилема с гуми

Публикувано от nenko на 07 март 2018 - 17:59

Благодаря Ви за мненията колеги. Сложих отзад двете летни. Карам малко и то градско. На края на месеца ще пътувам и тогава ще сложа и предните. Винаги е полезно да чуеш съвет от някой колега. Още веднъж мерси!


  • 1


#373113 Откраднати странични огледала

Публикувано от nenko на 17 април 2016 - 17:59

Новите навъртени със много самонарезни винтове и разпробити глави. Стъклата залепени, а корубите хванати със рапидки преди да залепя стъклата. И надпис отстрани не кърти, занитено и залепено. Това е много мръсна наркоманска сган. Полицаите ме посъветваха ако имам късмет да хвана някой да му се отбия и тогава да ги викам, та да може и те да го намлатят. Колегата е прав трябва наказателни отряди. Имам една метална палка на колелото и тръгвам вечер на разходка. Ако барна някой чупя му крадливите пръстенца и дим да ме няма. Крумови закони и трябват на тая държавица!!!


  • 1


#330204 всмукателен колектор

Публикувано от nenko на 23 август 2013 - 10:30

Аз не съм казал, че не мога да си купя нов. Щом съм взел тази кола значи съм помислил и за тия неща. Все пак си возя децата вътре и не бих рискувал. Просто майстора ми показа точно такъв свален от ML и къде му е проблема. Това са едни пластмасови клапи и те се износват и оста им се изкривява. Така като ги гледам все ми се струва, че това нещо може да подлежи на ремонт. Все пак не видях към тях да се закача никаква електроника. Според мен не би трябвало да се сменя целия колектор заради това. Това е просто хватка на производителя да те цака с пари. Затова ми е питането . Българинът е изобретателен човек та си викам може да има някой специалист да ги прави тези неща или някой колега да сподеи приложено на практика решение при неговия ML. Най- лесно е ново и готово.


  • 1