Към съдържанието

  •  

Metatron

Регистрация: 27 апр 2011
Офлайн Последно: 04 мар 2024 - 18:59:46
*****

#402797 Честит рожден ден на Диди (Metatron)!

Публикувано от Metatron на 09 януари 2018 - 08:01

Благодаря на всички ви! Знаете, че сте ми любими и много ви обичам! :heart


  • 1


#398597 Снимки и видео от Mercedes Day 2017

Публикувано от Metatron на 02 октомври 2017 - 09:51

Поздрпавления за всички участници в организацията на това мащабно и запомнящо се събитие! Вие дадохте всичко от себе си, за да направите това събиране празник на феновете на Мерцедес. Като за първи път, организацията беше ТОП, а за следващата година, вече ще сте добили опит от сега и се надявам да се съберем двойно повече фенове. Обичам ви всички и се радвам да съм в това общество на готини хора!

 

  :mbcb


  • 4


#384975 Честит рожден ден на Диди (Metatron)!

Публикувано от Metatron на 10 януари 2017 - 08:37

Благодаря ви много за пожеланията! И аз ви обичам :)  :heart


  • 1


#383028 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 30 ноември 2016 - 08:36

Здравейте! На 28.11.2016 г. мина и четвъртата операция на Ачо. Бележките за кръв бяха достатъчни. Тепърва ще започне възстановяването и рехабилитацията, което е началото на края на кошмара. Благодаря отново за всичко, с което ми помогнахте.  Радвам се, че има добри хора, които са до мен, когато имам нужда от помощ! Прегръщам ви всички!

С това мисля да приключа тази тема!

:heart


  • 2


#382345 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 15 ноември 2016 - 13:45

Здравейте! Днес мина третата тежка операция, но доц. Аргирова беше категорична, че е била перфектна. Ще има и четвърта, но по-нататък, защото ще чакат да се епитализира единия донор, за да могат отново от него да вземат кожа. Бележки за кръв имаме все още, така че благодаря на всички, които се отзоваха! Ачо ще е в реанимация още седмица. Такава болка и мъки, които изживява го може само един силен човек. Благодаря ви на всички за подкрепата! За да съм коректна ще давам сведения, но няма да досаждам.

Целувам ви и ви прегръщам!


  • 3


#382135 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 10 ноември 2016 - 15:26

Мили приятели! Днес мина втората операция, която мина тежко, но е успешна. Във вторник е планирана третата операция. До вторник ще ми стигнат бележките за кръв, които имам. След това ще видим. Благодаря ви безкрайно!


  • 1


#382086 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 09 ноември 2016 - 14:31

Здравейте, отново! Днес лекуващия лекар каза, че продължават вливането на кръв, тъй като хемоглобина на Ачо е нисък и за утре не е сигурно, че ще бъде опериран. Получих бележки за дарена кръв от Стани и Тони,и ви моля да спрете засега кръводаряване, тъй като имам събрани достатъчно бележки за втората операция и сегашните вливания на кръв. Ако имам нужда от още бележки за кръв, знам че сте насреща и мога да разчитам на вас и ще ви кажа. 

Нямам думи за това да изкажа благодарността си и голямата си признателност към всички!


  • 3


#382038 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 08 ноември 2016 - 16:09

Последната информация е, че кръводарителите засега са достатъчни. Много други хора ми дадоха бележки, тъй като и следоперативно е вливано кръв и плазма, поради горямата кръвозагуба при операцията. За втората операция в четвъртък ще ми стигнат бележките ако Стани иТони дарят кръв. След операцията вероятно пак ще ми трябват някакви бележки за кръводаряване, но всичко ми се казва на момента, когато се види състоянието. В момента Ангел е на морфин, заради страшните болки. Бори се геройски!

Отново искам да изкажа безкрайната благодарност към съпричастността ви!


  • 2


#381996 Помощ за кръводаряване

Публикувано от Metatron на 07 ноември 2016 - 15:03

Колеги, изключително много, много, много съм благодарна на всички!!! За днес съм дала бележките, които ми дадоха Ванката, Хари и Ники. Говорих с доцент Аргирова, която го е оперирала и тя каза, че следващата операция ще бъде в четвъртък. Отново съм намерила няколко хора, които ще дарят кръв и ще подсигурят бележки и за втората операция. 

Кой казва, че хората са лоши?!?!?!? Всички сте големи ЧОВЕЦИ!!!! Радвам се, че ви познавам и в трудни моменти мога да разчитам на такива приятели като вас.

Извинявайте всички за притесненията, които ви докарах!!! Обичам ви!!!


  • 8


#381704 Есенен събор на МБКБ 2016г.

Публикувано от Metatron на 30 октомври 2016 - 20:59

И аз благодаря на всички които участваха в организацията и на всички останали, които уважиха събитието с присъствието си. Изключително се радвам, че лично се запознахме с колегите от Кърджали и много се надявам и занапред да се виждаме на събори, защото обичта ни към марката би трябвало да ни обединява. Тръгнах си доволна, че всички бяхме заедно и всичко премина и приключи с много приятни запознанства и приятелства!  :mbcb


  • 3


#380724 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от Metatron на 15 октомври 2016 - 09:50

Що не отворим една тема "Политика"? Българинът много разбира от политика и футбол и това е повод за скандали между народа. Разделяй и владей! А, всъщност в политиката всичко са договорки. От информация от кухнята знам, че както видимо се противопоставят политиците, така скрито се договарят и разпределят властта и парите /Пример - аз ще гласувам за твоя закон, а ти ми даваш 3 поста в МВРто/. Така е и за президентските избори - например - аз ще държа изпълнителната власт, а "президента" е твой. Всичко е договорки!


  • 1


#378264 Благодарствена тема :D

Публикувано от Metatron на 07 септември 2016 - 07:29

Много благодаря на Калоян Желязков и /////AMG /Радостин Желязков/ за бързата реакция и помощта, когато им звъннах, че имам проблем на пътя с колата. Нали съм жена и разчитам на вас, пиятели :). Благодаря!!!


  • 4


#369731 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от Metatron на 15 януари 2016 - 08:20

Я да ви запитам една работа...

Като идвам от Левски, посока кръговото на Сточна гара, се нареждам в средна лента. Идеята ми после е от тази лента да продължа направо към Резбарска в Хаджи Димитър (старата мелница). То не е точно направо, но в смисъла на кръстовището е.
Всеки път някой иска да ми влезе във вратите от дясната лента, понеже иска да завива наляво в кръговото. Като съм пробвал от най-дясна лента е същото, само че искат да ми влязат в левите врати, тези които завиват надясно от средната лента.
Понеже не съм баДка, но съм с шокар-мобил, досега се разминавам. С други коли (на жената напр.) е било малко по-напрегнато...
Ето и карта-снимка. Абстрахирайте се от по-светлосивите линии на картата, те са условното обозначение на пътя от Гугъл, но като се загледате през тях, се виждат реалните габарите на пътищата. Аз съм звездата :) Сините стрелки са ми траекторията. 

Capture.jpg

Понеже това ми е редовния път за прибиране към вкъщи и евентуално понякога сутрин за ходене на работа - та, според мен, а и аз винаги така съм се нареждала - в средна лента става за наляво, направо и надясно. Лява лента е за наляво, а дясна е за надясно. Логично е така. Но на този светофар точно, всеки се нарежда, където има по-малка опашка и после, като тръгне, започва да се престроява.


  • 1


#369645 Ч.Р.Д на /////AMG

Публикувано от Metatron на 10 януари 2016 - 15:09

Честит рожден ден! Чак сега успях да влезна във форума, но със закъснение предполагам,че приемаш пожелания. Щом си на моята дата роден си от моята кръвна група. Бъди здрав, обичан и свободен!


  • 1


#369644 Честит рожден ден на Диди (Metatron)!

Публикувано от Metatron на 10 януари 2016 - 15:07

Мнооого ви благодаря! И на вас желая много здраве и обещавам да не се отървете от мен още дълго време  :pc-gamer


  • 1