Към съдържанието

  •  

Real_Madrid

Регистрация: 14 юли 2010
Офлайн Последно: 28 май 2019 - 10:48:48
*****

Моите теми

Газов инжекцион - гр.София

12 май 2013 - 17:22

 

 Газовите инжекциони от последно поколение, които предлагаме, са със съвременна електроника. Тя се управлявана от софтуер, позволяващ прецизно дозиране на количеството гориво, постъпващо в двигателя, изключително гъвкави настройки. 

 

Системите отговарят на всички европейски норми, оборудвани са с пет степенна защита, това е решено чрез използването на “евро сонда” монтирана в бутилката, която я прави напълно безопасна. При изключен двигател на автомобилът притокът на газ от бутилката паралелно се изключва от три точки (електрическа, механична и термична), чрез монтиран на бутилката и редуктора мултиклапан.

 

Предлагаме системите на BRC, Romano, AG Italiq, BSM, Lovato, Landi Renzo, AEB и др,  

 

Ние сме оторизиран сервиз на фирма Романо!  http://www.romanoautogas.it/

 

Цените за 4 цилиндрови двигатели започват от 749 лв.

 

Най-новият газов инжекцион на фирмата Романо се казва "Romano Antonio" той е от последно 4-то поколение. Само тази система предлага 5 години пълна гаранция или 150 000км. Предназначена е основно за автомобили произведени с OBD II.

 

OBD II е порт за диагностика и настройка на съвременните автомобили произведени след 2001 г. Това е точката за свързване между компютрите на колата и диагностични хардуерни устройства. 

Посредством OBD комуникацията с компютърът на автомобила, газовият инжекцион следи работата на бензиновия инжекцион в реално време и модулира импулсите на бензиновите инжектори в команден сигнал за газовите дюзи. Коригира измененията, осъществява последователно впръскване на газообразен пропан бутан в отделните цилиндри като запазва реда на впръскване, както и прецизността на дозиране на гориво. Газовият инцекцион е абсолютен аналог на бензиновия инжекцион. По този начин се постига оптимална работа на двигателя. Това гарантира безпроблемна експлоатация и нисък разход на гориво!

 

Членовете на МБ клуб ползват 7% отстъпка от цените за монтаж на газов инжекцион при показване на валидна членска карта.

Посетете ни  на адрес: гр. София, бул. Асен Йорданов N17  -на разклона за летището

http://maxgas-bg.com/

0878 14 14 60