Към съдържанието

  •  

rumen abl

Регистрация: 29 май 2009
Офлайн Последно: 04 май 2017 - 15:07:45
-----

Моите мнения

В тема:Проблем със спирачките

12 ноември 2015 - 19:14

Май никой няма идея къде  е проблема.


В тема:Проблем със спирачките

10 ноември 2015 - 22:04

Добре смени ли сте е два пъти пустата помпа ,по важното обаче при създало то се положени е с каква е сменихте ,защото ако е била с някоя 20 годишна от балкантото ,а не с чисто нова може и там да 

на колата от която я свалих всичко беше наред и колата преди 5 дена беше в движение.


В тема:Проблем със спирачките

10 ноември 2015 - 21:36

Не сме сме се разбрали явно аз помилих ,че и до двете има ,а то явно си имап предвид ,че само до предните стига. Страшно странно ми е. Нали помпата е сменена и тръбичката е наред как така няма да ходи това е 50 сантиметра връзка ,ако всичко е наред няма къде да се губи тая течност. Отвъртете тогава от АБС тръбичката за задните спирачки и замерете там дали нагнетява ,не се сещам за друго. То преди тръбичката е само помпата. Щом до предните ходи не вярвам да е усилвателя. Сложна работа излиза нещо.

attachicon.gifClipboard01.jpgattachicon.gifbooster_stock1.jpg

 

П.П. По първата тръбикча от снимката не ходи течност така ли ,мисля ,че разбрах.

Да тази която излиза отпред на помпата пред съда за течност.Нещата наистина са сложни да.Няма загуба на течност и не нагнетява от АБС назад.


В тема:Проблем със спирачките

10 ноември 2015 - 21:20

Не знам от къде идва този проблем,ако е от ABS -а и него ще сменя,но няма логика да е в него проблема след като до него няма нагнетяване.


В тема:Проблем със спирачките

10 ноември 2015 - 21:07

Добре ,предполагам ,че щом до предните има усилвателя си е наред. Тогава остава единствено самата АБС машинка да се е потрошила ,но на мен ми се вижда доста малко вероятно. Но все пак не е невъзможно.

 

Второто ми предположение е ,че помпата спирачната найстина е била изпуснала и след като сте е сменили по време на работа АБС машинката е поела Въздух и от там ти дава ядове. АБС машинката ако глътне въздух доста смотано се обезвъздушава напълно ,така смятам аз. Пробвайте да развиете тръбичката за задните спирачки направо от АБС и наместете една друга на неино място /газаджия трябва да може да ви направи или от някакви стари спирачки/ и измислета как да затваряте и отваряте и потапяте в съд с спирачна течност и следите да изкарате всичкия Въздух от самата АБС машинка по малко.

 

Успех

Колега от помпата до ABS няма течност долна дясна трабичка (като си с лице към колата) трябва да вкарва течност в ABS-а и след като мине през ABS трябва да подава налягане към задните колела.