Към съдържанието

  •  

tapone

Регистрация: 06 фев 2009
Офлайн Последно: 01 мар 2009 - 14:58:40
-----

Моите мнения

В тема:Запиване за Вито проблем с парното

25 февруари 2009 - 14:53

Здравейте да Ви попитам за парното? Някои знае ли как се сваля централната конзола с врътките за парното?Много слабо духа и топли?


Имаш предвид панела на който са копчетата ..(врътките) ами подпъхваш с отвертка да речем и започваш лека полека да го освобождаваш като внимаваш да не одраскаш отстрани ... но не е нужно да го сваляш на цяло ,като го отвориш достатъчно така ,че да можеш да бръкнеш с ръка ще видиш няколко жила ..едно от тях мисля ,че при мен беше син цвят е за копчето (врътката) на парното ..проследи го и може би ще ти се наложи да махнеш още един панел който е под волана точно там е и преградата ..която отваря това жило ..виж дали достатъчно отваря и ако не опитаи да издърпаш жилото за да отвориш достатъчно преградата...дано това помогне ... :happy:

В тема:Vito 108 CDI

12 февруари 2009 - 19:13

Вече чух какви ли не .. предположения ...един казжа турбо друг казва дюзи..ама в крайна сметка едно е сигурно когато има такова ограничение на оборотите това се дължи на компютъра който регистрира някакъв проблем и пуска колата на SAFE MODE..май ще трябва диагностика ..

В тема:Vito 108 CDI

10 февруари 2009 - 16:49

Слава Богу ..оправихме парноо само временно решение ,но имах дълъг път и сега ще го оправим както трябва ...
Проблемът беше в едно жило което отваря преградата ..самото жило е закачено към копче на таблото ,но самото копче не работеше и като поразровихме го проследихме и го дръпахме на ръка...и преградата отвори ..

В тема:Vito 108 CDI

07 февруари 2009 - 02:35

Лошо защото ме чака дълъг път..а и се налага да тръгна до 1 ден ..ще видя дали ще мога за един ден-ако не без парно голям студ ще е :soldier

В тема:Vito 108 CDI

06 февруари 2009 - 20:38

Да с климатик е ... приятел ми каза ,че е възможно да е от това че не отваря малкият кръг..въпреки ,че не съм много по ремонтите бих могъл да отстраня повредата ако знам къде да я търся засега нямам идея.