Плафона в купето ми свети постоянноW124 TE
Започната от motomaniak, 20 яну 2008 - 19:21:11
5 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2008 - 19:21
Колеги, здравей те !!!
Имам следния проблем 124ТЕ : Плафона в купето ми свети постоянно все едно, че имам отворена врата.
Започнах да проверям всички копчета на вратите и на предния капак но всички работят добре, не можах да
намеря копчето на задния капак и предположих, че е в бравата. Свалих кората но не го открих и там, ако
някой знае къде се намира моля да каже. Още повече, че проблема се появи точно след неговото отваряне.
Благодаря предварително !!!
Имам следния проблем 124ТЕ : Плафона в купето ми свети постоянно все едно, че имам отворена врата.
Започнах да проверям всички копчета на вратите и на предния капак но всички работят добре, не можах да
намеря копчето на задния капак и предположих, че е в бравата. Свалих кората но не го открих и там, ако
някой знае къде се намира моля да каже. Още повече, че проблема се появи точно след неговото отваряне.
Публикувано 20 януари 2008 - 21:57
Колеги, здравей те !!!
Провери кабелните обувки на плафоните в колонките. При мен една се беше допряла до ламарината на купето и един майстор по алармите я откри точно за десет минути.
Публикувано 20 януари 2008 - 22:05
Провери кабелните обувки на плафоните в колонките. При мен една се беше допряла до ламарината на купето и един майстор по алармите я откри точно за десет минути.
Проверих ги, всичко ОК, съмнява ме задния капак защото след като го отворих се получи проблема
Публикувано 21 януари 2008 - 00:10
Привет
Имам същия автомобил. Имаш копче над касетофона, което изключва лампите на задните врати и на багажника. Копчето прилича на лампа (светната и изгасена). В едното полужение е светнато, в другото полужение е изгасена, а по средата е като се отворят вратите свети. Мисля че там тие проблема според инфото, което си дал - 124ТЕ. Знаеш ли колко модификаций на тази кола има?
Надявам се да съм помогнал.
P.S. По някога големите проблеми са предизвикани от малки неща. Някой
Имам същия автомобил. Имаш копче над касетофона, което изключва лампите на задните врати и на багажника. Копчето прилича на лампа (светната и изгасена). В едното полужение е светнато, в другото полужение е изгасена, а по средата е като се отворят вратите свети. Мисля че там тие проблема според инфото, което си дал - 124ТЕ. Знаеш ли колко модификаций на тази кола има?
Публикувано 21 януари 2008 - 09:43
Привет
Колега, за копчето знам. В момента съм изключил всички лампи в купето от копчетата и до като карам единсвено ми мига лампата за
коланите на предния плафон. При загасен двигател , изключен контакт и затворени врати ел. стъклата работят, което става само при отворена
врата. Това ме навежда на мисълта , че някое копче не работи. Проверих всички прекъсват веригата без задния капак защото не мога да го
намеря.
W124 230TE автоматик
Публикувано 21 януари 2008 - 12:36
Мерси, отварях кората и гледах но явно не съм го видял, но ако е там ще го намеря.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни