охладителна система ц220 зди
Започната от jel, 04 яну 2008 - 20:38:13
68 мнения по тази тема
Публикувано 04 януари 2008 - 20:38
здравеите имам проблем с загряването смених 2 пати термостата но не ждига пове4е от 50-60 градуса
Публикувано 04 януари 2008 - 20:53
За 5 минути толкова вдига,ти колко я кара?
И не бьди скромен,с едно изречение няма да стане.
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:01
ми по нова година на един метар сняг при 9 градуса наклон загря до 80 днес сам минал 450 километра при средна скорост 100 км стрелката не мрадна от 50 градуса и умрях от студ парното така и не заработи последния термостат е сменен преди 2 месеца от мерцедес сервиз пловдивЗа 5 минути толкова вдига,ти колко я кара?
Публикувано 04 януари 2008 - 21:11
даже и картон4е сам сложилми по нова година на един метар сняг при 9 градуса наклон загря до 80 днес сам минал 450 километра при средна скорост 100 км стрелката не мрадна от 50 градуса и умрях от студ парното така и не заработи последния термостат е сменен преди 2 месеца от мерцедес сервиз пловдив
Публикувано 04 януари 2008 - 21:24
Термостатите на тия коли идват с разлика от около 12-15 градуса,има около 6-7 вида различни термостати.Ако са ти напердашили термостат който е правен за Италия и отваря напьлно на 78 градуса да речем познай кога ше загрее.
Виж в темата за магазините кьде продават нормални авточасти из твоя район,мини си земи един термостат за твойта кола който да отваря на нормална температура и си готов.
Няма от какво друго да е - ни колата ти загрява,ни имаш парно.Ако беше само парното да го мислим ма и колата студена вьрви - САМО ТЕРМОСТАТ.
Сега ше ти намеря на колко градуса трябва да отваря термостата за модела.
Виж в темата за магазините кьде продават нормални авточасти из твоя район,мини си земи един термостат за твойта кола който да отваря на нормална температура и си готов.
Няма от какво друго да е - ни колата ти загрява,ни имаш парно.Ако беше само парното да го мислим ма и колата студена вьрви - САМО ТЕРМОСТАТ.
Сега ше ти намеря на колко градуса трябва да отваря термостата за модела.
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:31
аз сам си го купих са6тия като оригиналния бе6е
Публикувано 04 януари 2008 - 21:33
оригинален уж стружа6е кам 80 лв маи
Публикувано 04 януари 2008 - 21:35
ААААА да те питам още нещо.Какьв е цвета на антифриза,масло да имаш там?Това може да е причина втори термостат да ти зацикля отворен.Ако ти е заминала гарнитура на главата и имаш масло в антифриза и зацикля термостата.Не ме питай от кьде знам.
На тая кола не ми излиза колко и е термостата,някой да знае?
На тая кола не ми излиза колко и е термостата,някой да знае?
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:38
Дизельные двигатели
Начало открытия
92°±2°С
Полное открытие
102°
Това намерих ма гаранция няма,обади се и питай в сервиза.
Начало открытия
92°±2°С
Полное открытие
102°
Това намерих ма гаранция няма,обади се и питай в сервиза.
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:39
аз сам си го купих са6тия като оригиналния бе6е
Сьщия на изглед или на температура?Колата нов внос от Италия ли е?
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:43
да нов внос е от италия термостата бе6е са6тия на вид антифриза ми е 4ервен няма масло ватре сменях гарнитура на капка само единствения проблем по колата е 4е ми те4е нафта от помпата но то предполагам няма ни6то об6то
Публикувано 04 януари 2008 - 21:55
Бягай при Марияна в SNT да ти даде един хубав термостат.
Магазина е на пл.Шахбазян точно срещу спирката.Една голяма жълта кооперация.Стъклени витрини и огромен надпис SNT.
На първия етаж продават само чаркалъци за WV-Audi а по стълбите надолу само за Мерцедес.
Марияна е една много сгодна мадама с червена коса.Неможеш я обърка.А и много ги схваща частите.
Магазина е на пл.Шахбазян точно срещу спирката.Една голяма жълта кооперация.Стъклени витрини и огромен надпис SNT.
На първия етаж продават само чаркалъци за WV-Audi а по стълбите надолу само за Мерцедес.
Марияна е една много сгодна мадама с червена коса.Неможеш я обърка.А и много ги схваща частите.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:57
Няма,не е от това.
На Италианките им слагат най-слабите термостати,в смисьл отварят най-рано че много жега из Италия.Оди до магазина и си вземи един по каталог ма термостат за нормална дьржава,мани тия Талянски изгьзици.
Тоя си го пази за лятото да си го сложиш.Сега ти трябва термостат за зимата или нормален,че така я караш студена - маслото не маже нормално,колата харчи,парно няма...............Седи мирен и ще си кажат колегите с какви карат.Аз у Калифорнията каквото и да ти кажа се щи е студено.
На Италианките им слагат най-слабите термостати,в смисьл отварят най-рано че много жега из Италия.Оди до магазина и си вземи един по каталог ма термостат за нормална дьржава,мани тия Талянски изгьзици.
Тоя си го пази за лятото да си го сложиш.Сега ти трябва термостат за зимата или нормален,че така я караш студена - маслото не маже нормално,колата харчи,парно няма...............Седи мирен и ще си кажат колегите с какви карат.Аз у Калифорнията каквото и да ти кажа се щи е студено.
.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:59
смених 2 пати термостата но не ждига пове4е от 50-60 градуса
2 пьти режем и се кьсо ...................бегай до магазима както ти каза 123 и после го черпи,той ше пие и заради мен.
.
Публикувано 04 януари 2008 - 22:00
Какво пишеше на негоаз сам си го купих са6тия като оригиналния бе6е
Ти видяли ,че слагат същия който си купил
Термостата не е читав(тоя който е на колата в момента)
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни