RQ - Ръководство за Mercedes C 180 / 95 год.
Започната от rapid, 07 май 2006 - 20:08:05
23 мнения по тази тема
Публикувано 07 май 2006 - 20:08
Моля за ръководство за този модел. Благодаря Ви.
Публикувано 08 май 2006 - 12:15
И аз ще съм ви благодарен, ако дадете някое ръководство за модела, само че моя е 96-та година.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 09 май 2006 - 20:39
http://www.gdtm.ru/mercedes.htm
За какво ръководство става въпрос
Има едно Alldata за всички мерцедеси. Как се разглобява всичко, верно че няма точно за C180, ама има за C220, което си е същото купе. Можеш да си го изтеглиш от arenabg.com
За какво ръководство става въпрос
Има едно Alldata за всички мерцедеси. Как се разглобява всичко, верно че няма точно за C180, ама има за C220, което си е същото купе. Можеш да си го изтеглиш от arenabg.com
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Публикувано 10 май 2006 - 01:59
Няма ли някой точен линк ?
Публикувано 10 май 2006 - 20:19
Мерси
Публикувано 14 юни 2006 - 21:22
Е това като го изтегля и???? ко става
W202 C180
Публикувано 16 юни 2006 - 17:32
Изтегляш и това http://www.arenabg.c...ils.php?id=5359 и с него пускаш другото.
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Публикувано 06 юли 2006 - 07:43
Значи имсталирах алл датата , тръгва ми , обаче как да вкарам останалите 3 цд та в програмата те нямат никакъв познат за мене файл просто алл датата не ми отваря нито една кола ... айде някой да обясни стъпка по стъпка като за идиоти
W202 C180
Публикувано 06 юли 2006 - 08:16
Пускаш си програмата. Избираш си годината/марката/модела и той ще ти поиска който диск му трябва. Важното е да разгледаш каквото искаш, а не да видиш на всеки диск поотделно какво има.
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Публикувано 31 юли 2006 - 10:49
Колега, ако обичаш би ли споделил и пратил инфото за C180, което търсеше, защото и аз търся- имам книжка на Италиански...а не съм на ти с тоя език(БГ;РУС;АНГЛ. владея) , но не мога да го изтегля от Торента-Арена БГЗначи имсталирах алл датата , тръгва ми .............
- нямам покана от user за да се регна.....пък и рейтинг нямам никакъв.
Помогни ако желаеш !!!
Публикувано 31 юли 2006 - 15:48
Качи си просто ауто дата , мани я тая алл дата
работата у форума е леко..... некомпетента ако имаш въпроси питай директно
работата у форума е леко..... некомпетента ако имаш въпроси питай директно
W202 C180
Публикувано 01 август 2006 - 16:10
и тъй...дирекно питам, както викаш ...
Имам шум/бучене от по 3-5 секунди переодично се чува и идва отзад от багажника отдясно. Казаха ми, че е шума идва от компресора на пневматиката на централното заключване IR (инфра ред) - то си е оригиналното ! Намирало се точно там отзад-отдясно-багажното. Пипнах го с ръка докато беше на празни обороти двигателя - точно то бучи/вибрира.
Но преди да инсталират алармата (с имобилайзера ) не съм чул да е правило така.
Понеже алармата дублира функциите - закл/откл от бутона на оригиналния ключ на С180(1996г.) с батерийките по IR(инфра ред) - не го ползвам и съм ги махнал оттам тия батерии. Ползвам само по инструкциите на поставачите на алармата нейните бутони за :
(1-влизане в режим охрана + центр. закл. и блокаж на горивото и др. му джаджи- шок, мок, СВЧ датчик-обемен)
(2-излизане от режим охрана)
Да ама като седнеш и отзад 'зе да бучи да се мъчи машинката/компресорче ли е 'ко е - направо ми е мъчно как се мъчи..... и защо през интервали го прави - дали не го бъзика таз аларма тъпа докато автомобила е запален.
Направо ми е писнало от майстори разбиращи всичко - по 2ма-3ма търся и сравнявам диагнозите - има и кадърни и знаещи пичове обаче - не слагам всички в един кюп.
Казвай, ако знанеш нещо по въпроса за пневматиката на центр. закл. на Мерчо?
Благодаря предварително!
...ама имам и др. ...други работи за питане...но да караме по ред
Имам шум/бучене от по 3-5 секунди переодично се чува и идва отзад от багажника отдясно. Казаха ми, че е шума идва от компресора на пневматиката на централното заключване IR (инфра ред) - то си е оригиналното ! Намирало се точно там отзад-отдясно-багажното. Пипнах го с ръка докато беше на празни обороти двигателя - точно то бучи/вибрира.
Но преди да инсталират алармата (с имобилайзера ) не съм чул да е правило така.
Понеже алармата дублира функциите - закл/откл от бутона на оригиналния ключ на С180(1996г.) с батерийките по IR(инфра ред) - не го ползвам и съм ги махнал оттам тия батерии. Ползвам само по инструкциите на поставачите на алармата нейните бутони за :
(1-влизане в режим охрана + центр. закл. и блокаж на горивото и др. му джаджи- шок, мок, СВЧ датчик-обемен)
(2-излизане от режим охрана)
Да ама като седнеш и отзад 'зе да бучи да се мъчи машинката/компресорче ли е 'ко е - направо ми е мъчно как се мъчи..... и защо през интервали го прави - дали не го бъзика таз аларма тъпа докато автомобила е запален.
Направо ми е писнало от майстори разбиращи всичко - по 2ма-3ма търся и сравнявам диагнозите - има и кадърни и знаещи пичове обаче - не слагам всички в един кюп.
Казвай, ако знанеш нещо по въпроса за пневматиката на центр. закл. на Мерчо?
Благодаря предварително!
...ама имам и др. ...други работи за питане...но да караме по ред
Публикувано 02 август 2006 - 09:51
IR - инфрареда не е в логическа връзка с тези дертове - това е начина на командване на заключването и имобилайзера - дали ще си я заключиш колата с него или не - не е е определящо.
Това , че ти се мъчи компресорчето, е резултат от неверна команда към него - откл/заключ, което според мен е пряк резултат от действията на алармаджиите. Трудно е да се гадае къде са я окензали работата, но ти си си в пълното право да им виснеш на главата и докато не я оправят, да не си тръгваш
успех ти желая
Това , че ти се мъчи компресорчето, е резултат от неверна команда към него - откл/заключ, което според мен е пряк резултат от действията на алармаджиите. Трудно е да се гадае къде са я окензали работата, но ти си си в пълното право да им виснеш на главата и докато не я оправят, да не си тръгваш
успех ти желая
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни