Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Започната от W140, 01 яну 2008 - 18:46:39
447 мнения по тази тема
Публикувано 30 декември 2009 - 16:53
Ясно, завивам от главния път вдясно покрай Фантастико и на втората пресечка се завива наляво
Публикувано 30 декември 2009 - 17:13
Минах покрай Комитите преди малко и работеше,
само не се знае дали няма да има някой банкет
Последно на Комитите ли първо и после в Гроша или направо там?
само не се знае дали няма да има някой банкет
Последно на Комитите ли първо и после в Гроша или направо там?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 30 декември 2009 - 17:23
аз отивам в Комитите, ако има място ще си останем там
ако не, в ГрошЪ, или ще се чуем . . . хайде
ако не, в ГрошЪ, или ще се чуем . . . хайде
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 30 декември 2009 - 17:44
Ние сме в ''Комитите'', оказа се, че ще ни приютят
Публикувано 03 март 2010 - 14:27
Ще имали днес среща на комитите ???
Публикувано 03 март 2010 - 16:27
И мен това живо ме интересува...
Ако има ще дойда, така че ако има и други идващи - да споделят...
Ако има ще дойда, така че ако има и други идващи - да споделят...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 март 2010 - 16:53
Аз смятам да се включа !
Публикувано 03 март 2010 - 16:56
Аз съм там!
Публикувано 03 март 2010 - 17:09
Аз след малко отивам.
Публикувано 03 март 2010 - 17:28
Ми.. аз мисля да мина.. ама мисля че Комитите няма да работят (което не пречи да се видим де.. )
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 03 март 2010 - 23:02
Бате, не стига, че Комитите работеха, ами и ти не мина - язък!
Между другото - важно съобщение: следващата седмица в сряна на 10 март 2010 г. в Комитите ще има мероприятие и няма да можем да се съберем. Засега уговорката е да се съберем на паркинга пред ресторанта и ако е топло срещата да премине на паркинга, а ако времето е лошо да се придвижим към някое от алтернативните заведения в района...
Между другото - важно съобщение: следващата седмица в сряна на 10 март 2010 г. в Комитите ще има мероприятие и няма да можем да се съберем. Засега уговорката е да се съберем на паркинга пред ресторанта и ако е топло срещата да премине на паркинга, а ако времето е лошо да се придвижим към някое от алтернативните заведения в района...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 03 март 2010 - 23:04
Мани мани.. срам и резил
Пусто.. как все ми намират задачи в сряда... или четвъртък...
Не стига , че има 2 дни в седмицата.. в които съм зает .. по 2-3 часа пък..
Как и да е.. вие поне.. как си изкарахте ?
Пусто.. как все ми намират задачи в сряда... или четвъртък...
Не стига , че има 2 дни в седмицата.. в които съм зает .. по 2-3 часа пък..
Как и да е.. вие поне.. как си изкарахте ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 03 март 2010 - 23:12
Следващия път като имаш задачи, ще мина покрай вас, отварям багажника и се мяташ отзад... не е като на W140, ама ще ти пусна парното
И после ако те питат - казваш, че са те отвлякли (сега е модерно, на никого няма да направи впечатление!), заплашили са те, а час по-късно са те пуснали в района на р-т Комитите в Студентски град...
И после ако те питат - казваш, че са те отвлякли (сега е модерно, на никого няма да направи впечатление!), заплашили са те, а час по-късно са те пуснали в района на р-т Комитите в Студентски град...
Публикувано 03 март 2010 - 23:34
За това не се бях сетил
Само че да сложиш нещо здраво на което да легна.. да не ти счупя пластмасата над гумата.. че така един идиот ми седна в колата докато бях извадил резервата.. и това седи леко пукнато
Само че да сложиш нещо здраво на което да легна.. да не ти счупя пластмасата над гумата.. че така един идиот ми седна в колата докато бях извадил резервата.. и това седи леко пукнато
Публикувано 04 март 2010 - 13:51
Ако е оня рехав леген с големите дупки м/у ребрата, да ти го подаря, че сърце не ми дава да го хвърля. Ще го снимам довечера и ще ти пусна ЛС ако искаш
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни