Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Ново Място на срещите в сряда!За София и околията

Актуално място на срещите: ресторант "Национал" София, Студентски град, до бл. 42, вх. А
След 17:30 започваме да се събираме, за летния период сме там до късно - дори до 23:00 часа

• Please log in to reply
447 мнения по тази тема

#241 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 09:26

Дружба е по-зле и от студентски град.. :thumbdown
Не че съм редовна по срещите..ама местата за срещите са една от основните причини да не съм..
Все се каня да питам..има една пицария Виктория непосредствено до зала Универсиада..дори там всеки път виждам клубен мерцедес..там не е зле, цените са прилични, широчко е..ходили ли сте там?
  • 0

#242 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 10:39

Дружба е по-зле и от студентски град.. :thumbdown

И на какво се основава това твърдение? Не че защитавам избора на определено заведение, но бул. България е наистина едно от най-задръстените трасета в края на работния ден и когато мога го избягвам, особено в интервала между 17 и 20 часа, защото там се отваря пропаст към ада. Докато Цариградско - досега повече от 2 цикъла на ЕДИНСТВЕНИЯ светофар не ми се е налагало да чакам - никога!

В интерес на истината, на мен ми е абсолютно все едно къде точно ще бъдат срещите, защото аз не идвам от вкъщи, а от работата, така че дали са в Дружба или на бул. България - пътя ми е все един и същи. А Кайрака ми е близо, но е достатъчно далече, че да не се прибирам пеша, а като съм с колата, дали ще е на 1 км. или на 7 - пак е все едно...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#243 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 11:04

И на какво се основава това твърдение? Не че защитавам избора на определено заведение, но бул. България е наистина едно от най-задръстените трасета в края на работния ден и когато мога го избягвам, особено в интервала между 17 и 20 часа, защото там се отваря пропаст към ада.

Ами на 16 км от вкъщи е..на това се основава и на собственото ми мнение, на нищо повече.
Беше просто изказване..вие си решавате, така или иначе..
А за бул България нищо не съм казала...
  • 0

#244 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 11:17

бул.България е най-задръстения булевард ,там няма да дойда и веднъж ,само при мисълта за пътуването. Аз имам претенции ,че идвам редовно по срещите ,но ако е на България ,сряда няма да ходя. За дружба лично на мен ми е по-добре от Студентски ,защото щт си перкам само по околовръсното шосе. Нека повече хора пишат за да видим как се накланят везните.
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#245 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 11:31

Айде първо да съберем предложенията, после ще пуснем анкета, да се наклонят везните?!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#246 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 11:36

бул.България е най-задръстения булевард ,там няма да дойда и веднъж ,само при мисълта за пътуването. Аз имам претенции ,че идвам редовно по срещите ,но ако е на България ,сряда няма да ходя. За дружба лично на мен ми е по-добре от Студентски ,защото щт си перкам само по околовръсното шосе. Нека повече хора пишат за да видим как се накланят везните.

Аз също предпочитам някъде в студентски град да се събираме.

Бул. България беше примерно казано. Не съм го давал като сериозно предложение.
о
Абсолютно не съм съгласен че България е най-задръстения булевард. Всеки божи ден минавам от техническия до Билла в интервала 17:30- 18:30 и ми се е случвало най-много за 25 минути да се прибера. А задръстеното не е на България а на Симеоновско. Дясната лената на България се движи адски бързо(а и вие принципно сте за тази лента) и който седи повече от 5мин на задръстването, почерпката е от мен.
От Гоце Делчев малко по-бавно се минава, защото се прави ляв завой, но се чака в най-лошия случай 3 светофара. И да не забравяме че този булевард се регулира ръчно и потока минава много бързо.
А като става въпрос за задръстено- когато се излиза на цариградско от Дружба, там става много голяма тапа от преди Лидл.

Според мен Трябва да се помисли за място в кварталите Дианабат, Дървеница, Студентски и може би Младост 1.

P.S. Не искам да ми се приемат думите като заяждане(защото не е такова) а като дискутиране. Отделно съм съгласен и с мнението на Самурая. :)
  • 1
Публикувано изображение

#247 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 27 декември 2011 - 11:50

ооо студентски го мразя, минавам през 3 кръга на ада докато стигна до там.
По принцип мисля че е най-правилно да е възможно най-в центъра на София за да им е поравно на всички.

Квото реши булшинството, аз съм ЗА центъра.
Лошото е че нямам идея точно къде. Преди се събирахме на зала универсиада. Имаше много голям паркинг и хубава механа.
  • 1

#248 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 12:58

Преди се събирахме на зала универсиада. Имаше много голям паркинг и хубава механа.

:thumbup Ами и аз това предложих в първият си пост още.
  • 0

#249 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 13:14

Колеги ще може ли срещите да ги правим в района на Владая, за да може да не се набутвам вътре в града като идвам ? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
  • 1
Публикувано изображение

By Batev

#250 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 14:12

Аз мисля да отскачаме направо до Дива.. в Благоевград..
Между другото... не знам колко от вас са ходили в тази кръчма която предлагат до зала Универсиада... ама там останахме само 2 пъти.. и то защо ? Не качествено обслужване , забавяне и забравяне на поръчки без да има други маси , беше особено тясно и се правеха пируети , за да си стигнем до местата и тн... и тн...
Ками , живяла ли си в Дружба ? :D Щото и Филко като теб беше леко негативно настроен към квартала ... ама я го питай сега ;)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#251 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 27 декември 2011 - 19:07

Принципно пак казвам
И на мен центъра ми изглежда добре,но не знам как ще стане с паркоместата

А иначе-Виктория е много приятно заведение-вкусно-най малкото,но...не е ли малко солено от към цени вече?
Навремето никога не ми е правило впечатление за цените ,ама напоследък май си е фактор(само уточнявам-аз нямам нищо против и в по скъпо заведение да сме-опитвам се да мисля за всички обаче)
Имайте предвид следните фактори ,когато мислите заведение

-Ние сме доста голяма и ШУМНА компания-това означава,че заведението трябва да предлага някакъв простор ,защото иначе рискуваме да досаждаме адски на клиентите и оттам да възникват кофти ситуаций.
-Не трябва да е много квартална кръчма/заведение/щото опита показва ,че местните бабаити винаги развалят рахатлъка-един вид-стъпили сме им на територията,,,
-Паркинга е важно нещо ,защото всички /или почти/идват с коли-а не примерно една кола с 4 човека...щото ако на срешата има 20-25 човека-това означава ,че има минимум 12 коли....а това си е доста
-Аз пак предлагам ,ако ще е Виктория -да е някои от ресторантите на околовръстното-защото=от булБългария/например/до Арена младост са около 20 минути макс -по околовръстното-адски удобно е
А ако е комплекс Царско село=още по бързо-само ,че по мои спомени в Царско село май беше тясно/ама маи имаше и втори етаж/,,остават цените да се проверят,,,А иначе на Арената-паркинг има за целия клуб :)Може и някое филмче да изгледаме групово-хехе :)

Около Университета нямаше ли Дон Домат и т.н.?
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#252 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 19:23

Добре де ,а защо тогава не си остане О Шипка и готово.
  • 0

#253 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 декември 2011 - 20:08

Филко.. аз като бивш служител на Виктория.. ти казвам , че са позавишили доста цените... и освен това.. Царско село е преместено на бул. България :)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#254 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 27 декември 2011 - 20:41

ооо студентски го мразя, минавам през 3 кръга на ада докато стигна до там.
По принцип мисля че е най-правилно да е възможно най-в центъра на София за да им е поравно на всички.

Квото реши булшинството, аз съм ЗА центъра.
Лошото е че нямам идея точно къде. Преди се събирахме на зала универсиада. Имаше много голям паркинг и хубава механа.

+ 111

Поздрави
:mbcb
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#255 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения: