Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Started by W140, 01 Jan 2008 - 18:46:39
447 replies to this topic
Posted 23 March 2010 - 17:54
Да
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 07 June 2010 - 23:56
Ма да фана да взема да дойда на тез кУмити
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 07 July 2010 - 00:05
Здравейте колеги! Утре ще има ли среща в Студ.град? Ако да нека някой пише, или да драсне едно СМС-че да знам дали да идвам. Поздрави
Posted 07 July 2010 - 00:49
няма номер за смс-идвай направоЗдравейте колеги! Утре ще има ли среща в Студ.град? Ако да нека някой пише, или да драсне едно СМС-че да знам дали да идвам. Поздрави
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 29 July 2010 - 14:10
ВАЖНО: Ресторант Комитите излиза във ваканция за летния период и няма да работи през целия месец август 2010 г.
Във връзка с това срещите в сряда през месец август ще бъдат преместени... още не се знае къде. Вероятно в бирарията в която ходим, когато Комитите не работят...
Във връзка с това срещите в сряда през месец август ще бъдат преместени... още не се знае къде. Вероятно в бирарията в която ходим, когато Комитите не работят...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 29 July 2010 - 22:10
Илийка-пусни някакъв линк за тази бирарйка,че аз първия път изкопах целия ст.град докато я намеря.ВАЖНО: Ресторант Комитите излиза във ваканция за летния период и няма да работи през целия месец август 2010 г.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 30 July 2010 - 21:51
Не че съм редовен посетител на сбирките, ама някакъв адрес или карта биха ми били полезни. Комитите ги знам къде са, ама "оня бирарийка" изобщо не я знам къде е.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 30 July 2010 - 22:27
Posted 31 July 2010 - 07:46
Добро разяснение Трифка....ако можеш хвани мини тази сряда,че ти забравих мутрата вече..
Posted 31 July 2010 - 18:56
Е аз кога дойде - теб те няма
Миналата не можах, че не бях в София, ама тая ще мина
А утре няма ли среща в "Лабиринт"?
Миналата не можах, че не бях в София, ама тая ще мина
А утре няма ли среща в "Лабиринт"?
Posted 04 August 2010 - 15:21
Днес кво правим? Да се съберем на паркинга на "Комитите" и да се разберем, или направо в тая бирария дето е на картата по горе?
Posted 05 August 2010 - 09:14
Така... понеже ГРОШЪ не работеше (оказа се от много време), както и КОПАКАБАНА и половината останали заведения в Студентски град... вчера се събрахме в индийския ресторант. Като не е ясно къде ще бъде следващата сряда... предстои уточняване!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 11 August 2010 - 10:02
Предлагам тази седмица да пропуснем индийския ресторант и понеже повечето заведения в Студентски град явно не работят по това време на годината - предлагам да заложим на сигурно и да се съберем или в О!ШИПКА или в Кривото
О!ШИПКА е в бл. 51, Кривото е в бл. 34 - нарисувани са на картата и има ориентация къде е Комиите и къде е Грошъ, ама те не работят
О!ШИПКА е в бл. 51, Кривото е в бл. 34 - нарисувани са на картата и има ориентация къде е Комиите и къде е Грошъ, ама те не работят
Attached Files
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users