Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Започната от W140, 01 яну 2008 - 18:46:39
447 мнения по тази тема
Публикувано 07 септември 2009 - 17:50
Еха колеги почвам да сабирам вече таифата сега накарах един приятел да доиде с C220 а пак от другия пат ще гледам да накрам саседите с Е класите копета те сам кам 5 човека таа ще има нови попалнениея
Публикувано 07 септември 2009 - 18:05
Еха колеги почвам да сабирам вече таифата сега накарах един приятел да доиде с C220 а пак от другия пат ще гледам да накрам саседите с Е класите копета те сам кам 5 човека таа ще има нови попалнениея
Сабираи сабираи, наблежава голямото сабитие там ще е шоуто..
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 07 септември 2009 - 19:08
тази сряда ако съм свободен идвам да се запознем
Публикувано 07 септември 2009 - 20:52
Все така става, а мръдна на някъде и веднага идват нови хора.
И Хулигана така... а да дойде, а да дойде и накрая дойде точно като ме нямаше...
Нищо, ако станете редовни посетители, аз почти не пропускам.
И Хулигана така... а да дойде, а да дойде и накрая дойде точно като ме нямаше...
Нищо, ако станете редовни посетители, аз почти не пропускам.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 септември 2009 - 12:25
Ам само да попитам кои мисли да доиде тази сряда ?
Публикувано 08 септември 2009 - 12:31
Аз съм там,макар и болен
По принцип всеки път има хора-дори и да не е написано предварително,така че утре заповядайте след 18ч
По принцип всеки път има хора-дори и да не е написано предварително,така че утре заповядайте след 18ч
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 септември 2009 - 13:09
Най-малко хора съм виждал да има 8 човека - тогава ресторантът беше затворен и валеше проливен дъжд.
Така че хора ще има - 100%
Така че хора ще има - 100%
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 13 септември 2009 - 22:43
Ехххх ще взема и аз да се дотъркалям, че съсем ви забрайх мутрите
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 14 септември 2009 - 08:35
Ехххх ще взема и аз да се дотъркалям, че съсем ви забрайх мутрите
Ми то човек каквото сам си направи другите не могат да му сторят
Къде се загуби бре? Как си?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 14 октомври 2009 - 13:47
С най-голямо удоволствие бих дошал да се запозная с всички ви,защото съм нов тук.Но има проблем ако има някои който е в близост до Кв.Левски да отидем заедно до там,защото не съм много добре с оринтацията в София ( факт от който се срамувам) Има и много неща за който искам да говоря с вас и така....еми това е айде живи и здрави,само да отбележа,че някаде около година а сигурно и повече имах регисрация в на алекс форума.
Публикувано 14 октомври 2009 - 13:52
Хайде напиши ми телефона си на лични,и ако не ти е проблем ще ти звънна към 17:30ч. днес,за да ти покажа правилният път,към този форум.някаде около година а сигурно и повече имах регисрация в на алекс форума.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 14 октомври 2009 - 16:26
Хайде напиши ми телефона си на лични,и ако не ти е проблем ще ти звънна към 17:30ч. днес,за да ти покажа правилният път,към този форум.
Той въобще не е знаел за форума на клуба и гледам човека питал там в другия форум, защо се е провеждал събор и е пазен в толкова дълбока тайна. И как може за такова събитие никой нищо да не говори. Дълго време бил регистриран, голям фен, а да не знае нищо за тези неща, за които и във ВБОКСА имало клипове. ............Ами набързо му обясних, че незабавно трябва да се регне тук и сега е много щастлив.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 14 октомври 2009 - 18:26
Това е самата истина,благодарение на колегата "Dydo" разбрах за съществуването на този сайт/форум и веднага си направих регистрация тук и съм безкрайно щаслив,защото от много време бях мераклия да ходя по срещи,събори и т.н...няколко пъти писах теми в предния форум....и нищо нито отговор НИЩО...бях много разочарован като цяло но сега след като всичко си дойде на мястото .Всичко хувабо ви желая.
Публикувано 21 октомври 2009 - 12:06
Днес ще има ли някои на Комитите, че мисля и аз да доида за да се запознаем наи-накрая. Мога да бьда там около 19.30 часа.
Публикувано 21 октомври 2009 - 12:09
Комити винаги има...идвайДнес ще има ли някои на Комитите, че мисля и аз да доида за да се запознаем наи-накрая. Мога да бьда там около 19.30 часа.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни