Принципно пак казвам
И на мен центъра ми изглежда добре,но не знам как ще стане с паркоместата
А иначе-Виктория е много приятно заведение-вкусно-най малкото,но...не е ли малко солено от към цени вече?
Навремето никога не ми е правило впечатление за цените ,ама напоследък май си е фактор(само уточнявам-аз нямам нищо против и в по скъпо заведение да сме-опитвам се да мисля за всички обаче)
Имайте предвид следните фактори ,когато мислите заведение
-Ние сме доста голяма и ШУМНА компания-това означава,че заведението трябва да предлага някакъв простор ,защото иначе рискуваме да досаждаме адски на клиентите и оттам да възникват кофти ситуаций.
-Не трябва да е много квартална кръчма/заведение/щото опита показва ,че местните бабаити винаги развалят рахатлъка-един вид-стъпили сме им на територията,,,
-Паркинга е важно нещо ,защото всички /или почти/идват с коли-а не примерно една кола с 4 човека...щото ако на срешата има 20-25 човека-това означава ,че има минимум 12 коли....а това си е доста
-Аз пак предлагам ,ако ще е Виктория -да е някои от ресторантите на околовръстното-защото=от булБългария/например/до Арена младост са около 20 минути макс -по околовръстното-адски удобно е
А ако е комплекс Царско село=още по бързо-само ,че по мои спомени в Царско село май беше тясно/ама маи имаше и втори етаж/,,остават цените да се проверят,,,А иначе на Арената-паркинг има за целия клуб
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Може и някое филмче да изгледаме групово-хехе
Около Университета нямаше ли Дон Домат и т.н.?