Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Ново Място на срещите в сряда!За София и околията

Актуално място на срещите: ресторант "Национал" София, Студентски град, до бл. 42, вх. А
След 17:30 започваме да се събираме, за летния период сме там до късно - дори до 23:00 часа

• Please log in to reply
447 мнения по тази тема

#226 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 14:05

Виртуално ще съм с вас :drunk
  • 0

#227 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 19 октомври 2011 - 14:09

Виртуално ще съм с вас :drunk

Пешка,крайно време е да се прежалиш и да дойдеш скоро?
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#228 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 14:12

Ще дойда ами, вие да не си мислите че така лесно ще се оттървете от мен :lolsign
:beer
  • 0

#229 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 октомври 2011 - 11:58

Привечер ще има ли сбирка в студентски град? :buddies :buddies
  • 0

#230 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 октомври 2011 - 12:20

Е къ та това въпрос ли беше ,там сме разбира се. Ама тая твоята кора ,обърнах света и я няма бе дее*а къде съм си я заврел>..???
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#231 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 октомври 2011 - 12:21

Аз съм там.. Чух се с Павката преди малко и той.. Така че.. поне 2ма сме там :hailandkill
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#232 m@rto

m@rto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:
  • Автомобил:
    W202

Публикувано 08 декември 2011 - 20:44

Те това е от Сряда
http://static.mbclub...69722_thumb.jpg

Прикачени файлове

• 0

#233 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 декември 2011 - 18:42

Колеги, изтече годината, с което ни изтече и картата за отстъпки в О!Шипка. Тъй като напоследък цените в заведението се вдигнаха, пък и има доста хора, които не са особено доволни от самото заведение... имаше и упреци относно местоположението и местата за паркиране, които далеч не са най-лошите възможни... но!

Обмисляме вариант за смяна на мястото и заведението, където се събираме всяка сряда вечер. Желателно е да запазим ориентировъчно мястото на срещите в сряда като срещи в източния край на града... знаете, че за западния край се събираме в Люлин, а за центъра на Невски. Ако някой има конкретни предложения за заведение, което покрива следните критерии, да пише тук предложенията, за да ги обсъдим:

1. Да има място за паркиране на поне 15 автомобила, макар че в летния сезон се събират и по 30 коли...
2. Да приемат група от 20 - 30 човека всяка седмица, като ни събират масичките и не се цупят за това...
3. Да се намира в източния край на София... да не конкретизираме повече...
4. Цените да са такива, че да могат макс. брой хора да си позволят да посещават срещите, а ако ни предложат някаква отстъпка, ще е само +
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#234 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 21:48

След като днес се събрахме с Blond, hammer^BaTe, mimo160, Real_Madrid, mradulov, Alipi, SAMURAIJACK, ходихме да видим едно заведение - ресторант Кайрака... говорихме си със собственика, цените са прилични - салатките са 3 - 4 лв. аламинутите са 4 - 6 лв. има достатъчно много маси, ще ни пазят маса, ако кажем, че ще ходим... С шефа на заведението уговорката е, след Нова година да отидем един - два пъти, да видим, дали ще ни хареса, ако сме ОК и ние и той, ще говорим и за отстъпки... Най-важното - има голям паркинг отпред...

Очакваме и други предложения....
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#235 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 22:03

А де е туй място?
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#236 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 22:34

Дружба 2, ул. Обиколна, до бл. 271 Това е при последната спирка на трамвай №20 - в края на Цариградски комплекс
На 500 метра е изхода на Цариградско шосе.

Само държа да отбележа, че предложението не е мое и специално се въздържах, за да не скочи някой, че това място ми е удобно на мен!
  • 0

#237 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 22:39

хехехехе Илийка споко брооо, никой нема да те наругае :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#238 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 22:45

Супер ми е и на мене.
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#239 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 декември 2011 - 23:00

В края на града не мисля че е удачен вариант.
Все пак ако мнозинството каже да е там, и аз съм с вас.

Едно предложение:
На бул. България живеят много колеги от форума и има места където да се паркират доста автомобили. И има хубави заведения където да се събираме.

Бистро53 има място за над 100 човека. Цените са нормални, а и е възможно да се договори добра отстъпка.

Хубаво е като се прави предложение за място, то да е максимално близо до повече съфорумници.

P.S. Понеже живея над Бистро53 това предложение е просто информативно и не цели да ми е най-удобно на мен. А освен това не съм от най-честите посетители на срещите така че можете свободно да ми пренебрегнете мнението.

За напред ще гледам да съм по-чест посетител. :flagmbcb

Този пост е редактиран от Marty: 26 декември 2011 - 23:11

• 1
Публикувано изображение

#240 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 декември 2011 - 23:20

Предложението го дадох аз-за ресторанта де ,,,иначе-няма да си кривя душата-и на мен ми е близо-да не кажа ,че ми е на 300 метра...И на още няколко колеги им е в непосредствена близост,но!
държа да отбележа,че това всъщност изобщо не ми е било критерий-да не казвам ,че аз съм от наййй-редките посетители на срещите в сряда,,,
Просто съм сядал в това заведение за обяд и се сетих ,че е голямо,не е скъпо,менюто е богато,а и готвят добре,има приличен паркинг отпред,та това бяха критерийте на избора.
Искам да Ви напомня обаче ,че избора още се дължи на това ,което е обяснил и Илийката малко по горе-Съботните срещи са в центъра/Невски/-Неделните са в Люлин...затова имено критерия за срещите в сряда беше ,да е някъде в източна София -Аз нямам против и да е на Орлов мост,университета,Националния стадион-защото само се пускаме по Царгиградско и сме там-обаче!-Цените ще са солени по центъра-факт!Места-нанай си..просто си е център...ами това е достатъчно според мен ,,,
Сега за бул.България-лошо няма ,но ако ще се стига от Източната част на София за там/а и от Западната/трябва да се вземат предивд ОГРОМНИТЕ задръствания докато се стигне там,,,,макар ,че аз напоследък минавам по околовръстното за България специално...

Освен това искам да кажа ,че може да направим ,както се разбрахме и днес-да отидем на опознавателна сбирка и ако не ни харесва-ще си търсим друго
ТОва не пречи да се дават и други предложения обаче
Поздрави

п.п.
Ако питате мен-може и в някои от мултиплексите,МОЛовете и т.н.=Паркинг бол-други неща е пълно освен заведения,но проблемите са ,че -сигурно винаги ще е пълно,цените ще са солени/Иначе веднага се навивам за пицария Виктория в "Арена"та на Младост или в Царско село/ и ,,,това с цените е достатъчно де :) :hailandkill
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни