Голем разходпобелях
Започната от hektor, 29 дек 2007 - 20:12:53
70 мнения по тази тема
Публикувано 18 март 2008 - 10:34
А честито пииич.
Време беше българина в теб да проговори и да се утървеш както би направл всеки нормален човек.
А ся пак си вземи такова нещо и ще те призная за най-нередовния балетист който познавам.То само теб познавам де.
Ся недей да бързаш и вземи се поогледай за някоя 210-тка.За същите пари де продаде легена сигурно може да се намери някоя читава.Поне няма да скърца,да лопа,да се чудиш къде да си сложиш багажа а и като разход ще ти е по-икономична от А-класата Широка кола,комфортна...Па и с момата ще има да се гоните вътре,че като те набара и те заклещи на задната седалка не ми се мисли какви мръсотии може да направи с теб.Ужас направо...Дай боже всекиму...
Време беше българина в теб да проговори и да се утървеш както би направл всеки нормален човек.
А ся пак си вземи такова нещо и ще те призная за най-нередовния балетист който познавам.То само теб познавам де.
Ся недей да бързаш и вземи се поогледай за някоя 210-тка.За същите пари де продаде легена сигурно може да се намери някоя читава.Поне няма да скърца,да лопа,да се чудиш къде да си сложиш багажа а и като разход ще ти е по-икономична от А-класата Широка кола,комфортна...Па и с момата ще има да се гоните вътре,че като те набара и те заклещи на задната седалка не ми се мисли какви мръсотии може да направи с теб.Ужас направо...Дай боже всекиму...
Публикувано 18 март 2008 - 15:27
Майна дизелак ще се търси. Компактен без много коне. Сега търсим икономе. За съжаление такъв автомобил от мерцедес фамилията няма, освен нови автмобили!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 март 2008 - 15:34
Smart 0.8CDI
Публикувано 18 март 2008 - 18:08
Четери вратия- не е зле хихихихихи!
Публикувано 18 март 2008 - 18:56
Не бе...майтапа на страна.Що не си вземеш едно смартче.Поне има къде да се обслужва тва нещо в Германия.Тук от сервизите направо те пращат при часовникарите.За чеп си си купил Суоч,а?Ай ся бери си гайлето,оправяй си го сам.При вас поне е друго...
Публикувано 18 март 2008 - 20:24
Да ама Смарта и за него кат идеш в сервиза ти пускат бая кръв...
Тука е немско .... бръснат яко..... и без сапун.
Смарта с 4 врати тоя форфор ли беше -тва е дарво отвсякаде- тва си е Митсубиши Колт ама преправено и се продава с Мерцова цена.
Тва ти го казвам от кухнята щото сам правил 1 нещо за тая кола и ми беше в рачичките 2 месеца.
Хекторе -тия дни имам задача да купа 250 или 300 на много мои човек в бг. Ама тои е и с много претенции та едвам се намира нещо но вече намерих 4-5 коли които са готини.
С моя багер с 1 зареждане минава докат светне ламбата на резервата около 850 км .
Така че 250 дизел има за около 3-4-5 и то готини.Просто съвет.
Взимаи 124 или 201 и така.... иначе пак може да има приключения кат с тоя А леген......
Тука е немско .... бръснат яко..... и без сапун.
Смарта с 4 врати тоя форфор ли беше -тва е дарво отвсякаде- тва си е Митсубиши Колт ама преправено и се продава с Мерцова цена.
Тва ти го казвам от кухнята щото сам правил 1 нещо за тая кола и ми беше в рачичките 2 месеца.
Хекторе -тия дни имам задача да купа 250 или 300 на много мои човек в бг. Ама тои е и с много претенции та едвам се намира нещо но вече намерих 4-5 коли които са готини.
С моя багер с 1 зареждане минава докат светне ламбата на резервата около 850 км .
Така че 250 дизел има за около 3-4-5 и то готини.Просто съвет.
Взимаи 124 или 201 и така.... иначе пак може да има приключения кат с тоя А леген......
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 18 март 2008 - 23:33
Леген нема да е бате и смартове също. Ти както знаеш трябва да се съобразя и с застраховките, не само по цената на колата. За сега само се оглеждам!
Публикувано 19 март 2008 - 04:13
Поздравления,че си се отървал от тоя голям проблем все пак, но освен всичко, май и си попаднал на кофти бройка от А-класите явно Иначе в България се купуват все повече и повече, явно хората тук ги харесват за градски колички и за жените си. Един мой познат сега иска да купува и той за жена си една А-класа, а каква ще е - незнам (дизел или бензин). Дори из София вече има и таксита с А-класи.Вчера видях едно до мен.
Иначе моята си е ок, върви като пушка (нищо,че уж била италианка и това било лошо) и пари почти не иска (само от време на време,ама рядко,за резервоара) - явно аз пък съм случила на кола
Търси си или нещо дизелка, или нещо друго да не е А-класа тогава. Успех !
Като си в Бг. (ей така от носталгия) ще ти дам да си начешаш крастата с моята, да видиш как върви.Хем ще направиш сравнение с бившата твоя.
Иначе моята си е ок, върви като пушка (нищо,че уж била италианка и това било лошо) и пари почти не иска (само от време на време,ама рядко,за резервоара) - явно аз пък съм случила на кола
Търси си или нещо дизелка, или нещо друго да не е А-класа тогава. Успех !
Като си в Бг. (ей така от носталгия) ще ти дам да си начешаш крастата с моята, да видиш как върви.Хем ще направиш сравнение с бившата твоя.
Публикувано 20 март 2008 - 01:43
Колеги свърши се. Днес я продадох и съм Джони Уокър!
Е те така се решава проблем с КОЛА като тая.ЕВАЛА.
Сега си вземи нещо НОРМАЛНО и да ти е мирна главата
.
Публикувано 20 март 2008 - 05:00
Само едно Честитоооо. Егати разправиите. Колега, ако нема да е Мерцедес и мислиш за бензин виж Хонда, имам една Civic и за 7 години / 160 000 km. не съм пипнал нищо. Много здрава и икономична кола. 1.7 моторче и никак не е зле като кола. Успех
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 20 март 2008 - 05:47
Да бе,да те пита механика ТИ КВО ПРАВИШ ТУКА........... я си земи Мерцедес да ти е мирна главата.Е утре пак отивам,щях днес да ходя ма ми трябват поне 4 часа,а бяха заети
.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни