Искам да си купя А-класа и ще ви помоля да ми кажете нещо повече за тази кола. Благодаря ви предварително!

Публикувано 27 декември 2007 - 15:34
Публикувано 27 декември 2007 - 16:10
Публикувано 28 декември 2007 - 10:04
Публикувано 28 декември 2007 - 10:19
Публикувано 29 декември 2007 - 15:52
Публикувано 29 декември 2007 - 19:06
Zdraveite, az sam nov vav foruma.Ot nqkolko meseca karam A160 i sam mnogo dovolen.Dosta mislih i gledah kakvo se predlaga na pazara za okolo 10 hil.lv i re6ih ,4e e po-dobre da kupq A160 otkolkoto Pegeaut 206, Golf ,Fiat Bravo,Brava, ili (Vrata)ili ne6to podobno.Parvo e MB .2-ro predlaga dosta ekstri , 3-to e kompakten i idealen za grada.Lqtoto go probvah i izvangradsko i mnogo bqh dovolen.Razhoda e okolo 5/100 dobre se dvizhi, pargav e , klimatika raboti idealno, plus sa i atermi4nite stakla i dobrata vidimost.Smqtan ,4e za tezi pari si zasluzhava. Karal sam Opel Kadett,Astra,- gniqt i razhdasvqt ,Reno ni6to osobeno,Daewoo Lanos-ko6nica....imam sluzhebna 4isto nova Dacia-Logan-palna skrab,nemogat dase sraVNQVAT S a-classa.Vqrno e ,4e vozi malko tvardo no zavisi s kakvo ` srvnqva6-vse pak A class-ata ne e limozina nali?! Varno e ,4ese poqvqva 6um v sedalkite(po-skoro v oblegalkite na sedalkite no tova se opravq mnogo lesno.Smqtam ,4e e dobra kola.Незнам дали за първа кола А клсата ще е удачен избор. Този автомобил е за фенове. Ако не си 100% влюбена в него, незнам дали ще й се кефиш!!!!!
Публикувано 29 декември 2007 - 19:25
Публикувано 29 декември 2007 - 19:33
Аз не се влюбвам толкова бързо...
.
.
... хем мъничка, хем практична!
Публикувано 29 декември 2007 - 20:00
Ама като се влюбиш,тогава ще видиш колко е тясна задната седалка...
![]()
Вземи си нещо по-голямо.Комфорта на голямата кола няма нищо общо с този на малката.
А това че малката количка се паркирала лесно...хм...дръжки!Като не може човек да кара няма да може да навре и Смарт там където се паркира S-класа...
Публикувано 29 декември 2007 - 20:24
Извинявам се, описах накратко предимствата на А-Класата. Питам знае ли някой каде мога да си купя подлакътник за А -класа?НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА!
Публикувано 29 декември 2007 - 20:27
Препоръчва ти Смарт,щом няма да вози други в колата.Това е перфектната градска "въшка"Ами първо мисля, че на мен ще ми подхожда повече малка кола, защото в голяма просто ще се изгубя и ще изглежда смешно. Пък и в София е по-добре с малка кола, ако можеш да си го позволиш (искам да кажа, че нямам семейство, деца, че да возя много хора и за мен си ми е добре). А и с нея ще си намирам по-лесно място за паркиране, особено там където работя. Сега, това си е мое мнение (на неразбирач
).
(А пък и не си падам по задните седалки)
Публикувано 29 декември 2007 - 20:30
Извинявам се, описах накратко предимствата на А-Класата. Питам знае ли някой каде мога да си купя подлакътник за А -класа?
Публикувано 29 декември 2007 - 20:40
Благодаря.Май е по-добре да се купи от Германия отколкото от БалканСтар ,а някъде от морга?Колега оригналните са от 50 до 100 евро в немския ибей. Не знам как са цените при Балкан Стар или Иваяджет. Не се подлъгва да купуваш китайските универсални, че само ще си дадеш парите на вятъра!
Публикувано 29 декември 2007 - 22:21
Препоръчва ти Смарт,щом няма да вози други в колата.Това е перфектната градска "въшка"
А и няма задна седалка![]()
Публикувано 30 декември 2007 - 13:10
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни