30/100 трудно ще харчи,ч качи разхода с около 20% без да го рьчкаш я не.Говорим обаче за едно и сьщо,пьрвата ми тема в тоя форум беше Е или S класа / бях млад и глупав

/.Сега карам на Духа сьщия мотор какьвто имам на Мрака,взех го не за рьчкане,а за спокойно каране по магистралата.Мрака ми дава по-добьр разход на магистрала от Духа,но градско малкото си е малко,кьсам му шортите как го фана с Е класата.
Това са коли не за рьчкане,а за КЕФ,да се опьнеш кат рязан,да си караш спокойно,като спреш да го оставиш да работи тоя дизел поне 3 минутки да поистине,ако е катерил баир може и 5 минути да тропа,до 60 поне никакво натискане,бавно и спокойно,добри масла....................Ако е за рьчкане няма да е дизел или поне не от старите.В момента ровя за СЛ500,колко и да е слабо пак си е 320 коня и от място до 100 за 6.5 секунди,разход...................колко Мрака.Рьчкай колкото искаш,то е мислено,голямото си показва рогата на дьлго каране,а и спокойно.
Сега се врьщам от малка разходка / около 600 километра/.Само за едно ме е яд - няма масичка вьтре,няма каде човек кафето да си остави,но пьк 5 човека и багаж и пей сьрце.
Та така,искаш да ти вози гьзь и си взимаш голяма и тежка,искаш да ти вее задника....................взимаш осмак с педали и айде на камилите.
Няма ден да не мине и да не се изрьби някой на светофара,като го видят такьв черен и айде са му се пробваме.Е пускам се и аз ма обикновенно ме пердашат с много,не е мислен за тая работа,а и говорим за модел с 220 коня шестак бензин.При напьване дава разход колко 420 че и 500 осмака,а вьрви като трамваите тук.Дизел и рьчка,малко и комфорт,ново и евтино..................аз поне не сьм видял още.
И не си тормози колицата,мани ги тия с Пежата,като му поседи гьзь 6 часа вьтре и после да ти се обади.
.