Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Парно на ц180

• Please log in to reply
22 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 16:59

:icon_coolgrin: Аз така се разминах с Мрака или почти.Имаше отваряне ма не го барах много.Пускай го по-редовно това парно,поне ведньж месечно даже и лятото,че зациклят.Добре е като се размине човек с едно чукане. :flagMB new:
  • 0
.

#17 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 18 декември 2007 - 21:30

А искам да попитам точно парното ли трябва да се пуска поне веднъж месечно или може и климатика на студено? Същото ли е?
  • 0

#18 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 21:52

Не - климатика ти няма общо с водата,пуска се ПАРНО за да ти развьрти водата,да сработи помпичката за развьртане на антифриза кьм казанчето на парното и да не клеясва.Климатика и той така,нещата се преебават от стоене.Лятото се пускат чистачки на определно време,стькла се свалят до дупка................зимата люка се отваря през месец...............е те такива неща,че дойде зимата и помпичката заяла,клеясала и нмрьзнем.Форума е пьлен с такива теми.
  • 0
.

#19 BenzA

BenzA

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 23:18

Оффф с това парно и аз имам проблем, но не съм сигурен че е от парното, W202 200CDI,
Като е по-студено и много бавно ми загрява двигателя, смених и термостата, мислех че неработи но пак загрява бавно, даже на мястно мисля че ако е на вън примерно -5 няма да дигне и 40 градуса при работа 30 мин примерно. Та затова си мисля че не е от радятора или помпичката. Но пък си задавам въпроса нормално ли е да загрява толкова бавно, ако се понатовари мотора загрява. Даваите идеи колеги откакво може да е и дали е нормално това че загрява бавно и на мен ми тракат всеки ден зъбите :flagMB new:
  • 0

#20 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 23:31

Оффф с това парно и аз имам проблем, но не съм сигурен че е от парното, W202 200CDI,
Като е по-студено и много бавно ми загрява двигателя, смених и термостата, мислех че неработи но пак загрява бавно, даже на мястно мисля че ако е на вън примерно -5 няма да дигне и 40 градуса при работа 30 мин примерно. Та затова си мисля че не е от радятора или помпичката. Но пък си задавам въпроса нормално ли е да загрява толкова бавно, ако се понатовари мотора загрява. Даваите идеи колеги откакво може да е и дали е нормално това че загрява бавно и на мен ми тракат всеки ден зъбите :flagMB new:

печката ти не работи!
Оди да я диагностицират!
  • 0

#21 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 19 декември 2007 - 00:41

Какьв термостат му сложи на тва?
  • 0
.

#22 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 19 декември 2007 - 19:55

Днес ходих до сервиза на Петко за проблема с парното. Свалиха ми моторчето с перката, което се намира под жабката и утре трябва да е готово. Не успя веднага да ми каже какъв точно е проблема но предполага че са четките на мотора и че трябва да успеят да го ремонтират. Някои ремонтирал ли е при него? И да има някаква представа колко може да струва?
  • 0

#23 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 21 декември 2007 - 19:32

Здравейте колеги!
Днес сутринта бях в сервиза на Петко да ми монтира вече оправеното моторче. Работи без проблем и без свистене и виене, само че доста бързаше и не остана време да ми обясни точно каква е повредата. Мисля че беше нещо с четките на моторчето. Сега вече имам парно :flagMB new:
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни