Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

заплашиха мемутри сред нас

• Please log in to reply
29 мнения по тази тема

#16 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 14 декември 2007 - 12:03

Тук се сещам да попитам. Ние имаме ли въобще администратори. Освен, Радо който има много малко време за форума, кой ще се намесва в случаи като този? Ние админите нямаме право да банваме, да триеме мнения или теми! Кво правиме? Аз w140 и Психи не можем да държим форума на нашите плещи!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#17 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 14 декември 2007 - 12:09

Пускам тема относно Админ!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#18 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 14 декември 2007 - 14:13

Проблема идва най-вероятно от ТАЗИ тема, от която разбирам че въпросния е отправял заплахи и към LYNX

Ами ози ако вземе да подгони всички дали коментар там ше трябва и на лодка да се повози май :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: Малийййй ами ако не може да плува :tongue:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#19 hijacker

hijacker

Чирак

• Потребители на форума
  • 192 Мнения:
  • Град:Амстелвейн
  • Интереси:Музика, компютри, автомобили, нови филми, пътувания, спортове и др.
  • Автомобил:
    Мерцедес 190Е 1.8
    Шкода Октавия 1.9ТДи
    Шкода Фабия 1.2ТСИ

Публикувано 14 декември 2007 - 17:09

Твърдо зад добрия тон във форума!

Предложение:

При регистрация да се добави поленце за отбелязване, че всеки е съгласен да поддържа добрия ред на мисли и думи. Ако не е отбелязано - отказва се регистрацията.

Все пак тук сме се събрали да си помагаме и да възхваляваме едноименната марка автомобили, а не да се караме!

Мерцедес като начин на живот, както някой колега от форума се подписваше...

Поздрави,
-Николай
  • 0

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 14 декември 2007 - 17:15

Аз кьт ода на крьчма никой не ме кара да се подписвам ма а скоча на някой,а ми нашокаха репата.Мани ги,голем го вадат из нета.
  • 0
.

#21 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 14 декември 2007 - 19:09

Чудех се да се изкажа ли по темата, ама май няма да се изкажа , че както е тръгнало ще вземем да се избием заради един простак който няма място тук.

О аз взех , че се изказах.

И акто сме тръгнали да се псуваме:
Босче днес голяма тенекия ми върза , аз да те чакам на пресечката на 5 авеню и 82 а ти да не дойдеш, да взема да те...... ама няма защото си приятел.
  • 0

#22 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 14 декември 2007 - 22:16

Колеги-ако разрешите да се изкажа и аз...то общо взето БЕНЦИ каза повечето(удивлявам се на изразните му средства-дават ми радост-мерси Асене:))..в общи линий-в нета всеки е велик-имам впредвид всеки който в живота е мишле...тва чудо на техниката дава криле и прочее редбули...обаче мога спокойно да Ви уверя ,че ние сме едно общество -и то доста здраво според мен-и ние си имаме дрязги...и все пак съм виждал хора да се извиняват и да отстъпват и това им прави чест..и така стана ,че сме сплотени-така ,че никакви заплахи и прочее чудеса не трябва да очернят мислите Ви-за всеки проблем си има решение-а ако някой иска да е силово такова-имаме какво да покажем.....хм...кат се замисля имаме ДОСТА какво да покажем....:)
Така ,че смело напред и който не му харесва отношението в форума към него-винаги може да намери друго поприще-
Грос-нема се косиш-ама никак-а ако набора продължава да те заплашва-или включва заплахи за живота и здравето ти-мога спокойно да ти кажа че попада под ударите на НК...пък оттам вече....айде да не навлизам в подробности ама грозна гледка..за него де:)
Поздрави на всички:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#23 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 14 декември 2007 - 22:37

Босче днес голяма тенекия ми върза , аз да те чакам на пресечката на 5 авеню и 82 а ти да не дойдеш, да взема да те...... ама няма защото си приятел.

Страх мьй :rolleyes: да ни мь тьковьш
  • 0
.

#24 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 14 декември 2007 - 22:46

Грос-нема се косиш-ама никак-а ако набора продължава да те заплашва-или включва заплахи за живота и здравето ти-мога спокойно да ти кажа че попада под ударите на НК...пък оттам вече....айде да не навлизам в подробности ама грозна гледка..за него де:)
Поздрави на всички:)

Така като ме гледаш дали се кося?
Местя си го в другия крачол, но ми стана интересно отношението на въпросния и за това постнах темата ;)
Също ми беше интересно как ще реагират останалите колеги, защото това е единствения форум, в който няма дразги и заплахи, мерене на мъжки атрибути и тн....
Ето за това ми е кеф да съм сред вас и за това съм редовен :4036:
  • 0

logo-600-1002.png

#25 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 14 декември 2007 - 22:47

:beer: :drift1: :flagMB new: :flagMB new: :icon_welldone:
Напълно съгласен:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#26 Rado

Rado

Rado

• Потребители на форума
  • 138 Мнения:

Публикувано 14 декември 2007 - 23:31

Реагирахме бързо и адекватно надявам се :) , по-единственият разумен начин и за двете страни :friends: . Радвам се, че общуването във форума успява да се запази в рамките на добрият тон. Винаги има проблеми - но важното е че по-голяма част от хората, които пишат тук са сговорчиви. Независимо дали помагаш на някой колега в нужда, търсиш помощ или разказваш някоя весела история важното е да го правим с желание и да се забавляваме. :4036:
  • 0
Публикувано изображение
Публикувано изображение

#27 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 04:16

:icon_coolgrin: Това ПОТРЕБИТЕЛ НОМЕР 1 мноо ма кефи да знайш.Как ни сьбра толкова спокоен народ на едно място се чудя и сьм сериозен.Това ако беше на друго място...............как да е,аз сьм до тук. :closed-topic:
  • 0
.

#28 Гост

Гост

Чирак

• Потребители на форума
  • 107 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 18:42

:) аз също се чудех дали да се изходя по темата... и...
и аз го сторвам де:)

Единственото, което не мога да разбера е, защо бе джанъм му обръщате толкова внимание на тоя човечец???
Шахматисто, ако верно е искал да те стреска нещо, със сигурност нямаше да пише тук... щом е писал - ами... избива комплекси човека или де да знам и аз какви ги върши, ама с огромното внимание, дето му оказахте - подхранвате проблемите на човека...
Мисля, че просто е имал нужда от малко внимание... но не е знаел как да го поиска... може би му липсва жив контакт с хора или нещо подобно.
То, тоя дзвер социализацията се случва в ранна детска възраст и най-вероятно тоя агент дори няма вина за това, че е такъв...

Не го бийте, помогнете му да се очовечи малко, нали имаме претенции да сме цивилизовани тука... уж ;)
  • 0
'бах маа му...

#29 AlexKK

AlexKK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:

Публикувано 16 декември 2007 - 00:04

Боже, Боже!!!! Колко мъка има на тоя свят, Боже!!! Дал си му глава, ама налей му и малко мозък у нея, поне малко. Ако не се извини нека си заминава според мен.
  • 0

#30 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 16 декември 2007 - 00:12

банът му на mmobile изтича във вторник или сряда
надявам се да се появи и да се изкаже по въпроса, след това темата нема да е актуална
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни