Велико Търновосъбор на болярите
Започната от
krasch
, 11 дек 2007 - 21:04:15
182 мнения по тази тема
Публикувано 15 декември 2007 - 11:03
Колеги, отлично радвам се , че ще направим сбирката.Дано да станат и по редовни.
Публикувано 15 декември 2007 - 11:28
За напред предлагам да направим една обща сбирка. Русе - Велико Търново
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 15 декември 2007 - 12:36
За напред предлагам да направим една обща сбирка. Русе - Велико Търново
Mоже трябва да се разберем по въпроса , идеята е добра.Утре ще я обсъдим на сбирката и ще се разберем.
Публикувано 15 декември 2007 - 18:33
морген ви пожелавам една хубава среща и да има много билдер (снимки)
разчитам на kuhcho
разчитам на kuhcho
Публикувано 16 декември 2007 - 17:49
Първата среща във Велико Търново вече е факт.Снимки има очакваме ги от Слав и Боби.Като за начало се събрахме 5 коли, което е добре.Но няма да коментирам , ще видете от снимките и клиповете.
Гласим и една изненада но за нея по-късно като разуча как стоят нещата, с легловата база.За нея ще пуснем друга тема.
За колегите от Русе за обща среща няма проблеми, предлагаме да я направим в Бяла, което е на полавината път от двата града.
Гласим и една изненада но за нея по-късно като разуча как стоят нещата, с легловата база.За нея ще пуснем друга тема.
За колегите от Русе за обща среща няма проблеми, предлагаме да я направим в Бяла, което е на полавината път от двата града.
Публикувано 16 декември 2007 - 18:14
Браво колеги, чакаме снимки
Публикувано 16 декември 2007 - 18:21
Първата среща във Велико Търново вече е факт.Снимки има очакваме ги от Слав и Боби.Като за начало се събрахме 5 коли, което е добре
еваларка ви бичим
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 17 декември 2007 - 10:26
Публикувано 17 декември 2007 - 10:43
Мерцедес среща във В. Търново
http://www.zazz.bg/play:1d8d2671 - VBOX7.com
- YouTube.com
БРАВОООООО!!!
В Търново са се позабавлявали както изглежда - като за първа среща , цяло филмче
Само не видях на нито една кола нито стикери, нито лайсни за номерата, нямате ли си?
Мисля да почивам няколко дена по Търновско, така че на следващатъа среща може да кацна - ако ме приемете разбира се
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 17 декември 2007 - 11:01
Леле пичове, кефите ме
За първа среща много добре, а за клипчето е лудница, направо ни сложихте в малкия джоб
За първа среща много добре, а за клипчето е лудница, направо ни сложихте в малкия джоб
Публикувано 17 декември 2007 - 12:39
БРАВОООООО!!!
В Търново са се позабавлявали както изглежда - като за първа среща , цяло филмче
Само не видях на нито една кола нито стикери, нито лайсни за номерата, нямате ли си?
Мисля да почивам няколко дена по Търновско, така че на следващатъа среща може да кацна - ако ме приемете разбира се
Всички са добре дошли на срещите.За стикерите и лайсните , ще ви помолим да ни пратите , за да си личи коисме.
За почивката в Велико Търново , местния клуб организираме един уикент в балкана.Ще пусна нова тема за това и се надявам да се отзоват повечко хора.
Публикувано 17 декември 2007 - 12:42
Леле пичове, кефите ме
Мерси колега.
Благодарности на Боби за клипчето което е направил, колегата се е постарал , много се изкефих като го гледах.
Публикувано 17 декември 2007 - 13:02
Може да бяхме 5 коли ама го направихме много качествено!!! Поздравления за MC BOBBY!!!
Клипчето е уникално!!! Аз съм изключително доволен... НЕ... дори повече от изключително доволен!!!
Събрахме се, видяхме се, хапнахме, пийнахме, обсъдихме бъдещето на сбирките и след това малко --->
Колегата krasch има и малка изненада, но за нея той ще ви разясни в бъдеще
Още веднъж, благодаря на всички колеги, че бяха отзивчиви на срещата. Получи се наистина изключително добре. Всеки един даде своя принос и това е най-важното! Изглежда ще започнем регулярни срещи. Русенци да не се услушват ами и те да се стягат за обща среща на Лукойл гр.Бяла
Клипчето е уникално!!! Аз съм изключително доволен... НЕ... дори повече от изключително доволен!!!
Събрахме се, видяхме се, хапнахме, пийнахме, обсъдихме бъдещето на сбирките и след това малко --->
Колегата krasch има и малка изненада, но за нея той ще ви разясни в бъдеще
Още веднъж, благодаря на всички колеги, че бяха отзивчиви на срещата. Получи се наистина изключително добре. Всеки един даде своя принос и това е най-важното! Изглежда ще започнем регулярни срещи. Русенци да не се услушват ами и те да се стягат за обща среща на Лукойл гр.Бяла
Мерцедес не е марка автомобил, а начин на живот!
Публикувано 17 декември 2007 - 17:17
айде честито ви за първа среща
след малко и снимки ще кача
правя темата важна
правя темата важна
Публикувано 17 декември 2007 - 17:48
айде честито ви за първа среща
правя темата важна
Мерси , но мислим да е направим регулярна, спрели сме се на няколко варианта, ще вземем един от тях за окончателен.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни