Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Tракане при студен моторW124 250D

• Please log in to reply
26 мнения по тази тема

#1 250D W124

250D W124

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:
  • Град:Пещера

Публикувано 08 декември 2007 - 13:41

Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително. :slap

Този пост е редактиран от hektor: 08 декември 2007 - 18:41
редактирано заглавие

• 0

#2 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 08 декември 2007 - 16:04

Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително

Колега тракторите не работят лошо недей така, но не пишеш какво не е на ред, прекъсва ли, не се форсира ли, чука ли, просветли ни малко.
  • 0

#3 Dobri-190

Dobri-190

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 08 декември 2007 - 16:55

Хидравлични клапани - за смяна са.
  • 0
MB 190E 2.0i 122Hp KLIMA

#4 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 08 декември 2007 - 17:32

Какво я правиш тая кола????Палиш и форсираш на 3000 оборота???Правилно ли сьм разбрал???
  • 0
.

#5 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 08 декември 2007 - 19:43

Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително.:slap:

Мойта е същата кола (като модел)
Чатка до към 900 оборота(винаги така си е била)
На ниски обороти все едно троши камъни но си работи равномерно и стабилно - чува се на другата улица
След това утихва и не се чува никакво чаткане-работи като бензинов
Предполагам ,че това е нормално
Работи си без проблеми
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#6 niknd

niknd

Майстор

• Потребители на форума
  • 1699 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Интернет Мерцедес и всичко останало
  • Автомобил:
    S400 CDI / 2001г.

Публикувано 08 декември 2007 - 20:32

не е нормално по- вероятно е да са разпръсквачи отколкото хидроповдигачи
250 д не се чува като работи тва да не е 123 не че са лоши де :icon_welldone:
  • 0

#7 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 08 декември 2007 - 20:45

не е нормално по- вероятно е да са разпръсквачи отколкото хидроповдигачи
250 д не се чува като работи тва да не е 123 не че са лоши де :icon_welldone:

От две години е така(така съм си я купил)
Чатка си като стар дизел
Нещо ще и стане ли ако бачка така
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#8 asen11

asen11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:

Публикувано 08 декември 2007 - 21:41

Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително.:slap:

Колега кога трака - само когато е студен мотори или и след като загрее
  • 0

#9 Boreca

Boreca

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Интереси:Mercedes Benz 190 2.5 D KLASIKA V JANRA

Публикувано 08 декември 2007 - 23:41

Ами то и мойта 190-ка е 2.5 и си трака като трактор ...Мен си ми харесва как си цъка ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ :rolleyes:
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображение

#10 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 09 декември 2007 - 08:54

Всеки дизел трака и по това се различава от бензина / и от новото поколение диз. мотори - те са тихи / Остава да споделиш, че си прескочил смяната на маслото, или вече му е дошло времето и ще е ясно за какво иде реч. Та тракането идва от хидравличните повдигачи и гледай новото масло да е такова за каквото се пише по темите тук / а те не са малко - търси и чети / :read:
  • 0

#11 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 декември 2007 - 08:56

Ами то и мойта 190-ка е 2.5 и си трака като трактор ...Мен си ми харесва как си цъка ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ :rolleyes:

Така де - на който му влезе нафтата в д..... излизане няма. ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ :icon_welldone:
  • 0

#12 250D W124

250D W124

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 10 декември 2007 - 17:54

Така де - на който му влезе нафтата в д..... излизане няма. ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ :icon_welldone:

Колеги опасявам се 4е несте ме разбрали.Тои нито прекасва нито нищо но и да е студаен и да е топъл тои пак трака :kill_myself: .Преди още докато е в гаража го форсирам и не трака 4ак толкожа силно.Но нищо лошо няма но това ме дразни.Някои приятел като ме види и ми казва."кво му е станало на тоя ме4ок,много трака".Та мерси след г/д 500 км ще му сменям маслото.Мерси за вниманието :flagMB new:
  • 0

#13 250D W124

250D W124

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 10 декември 2007 - 18:12

Колеги бях до един маистор за коли и тои ми каза, 4е тоя проблем е от дюзите.Те са запушени.Но и аз сам си виновен щото не слагах кам 3-4 месеца добавка да про4иства.Но преди малко сложих малко пове4ко от нормалното добавка и ще видя кжо ще стане :flagmbcb
  • 0

#14 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 10 декември 2007 - 18:26

Колеги опасявам се 4е несте ме разбрали.Тои нито прекасва нито нищо но и да е студаен и да е топъл тои пак трака :kill_myself: .Преди още докато е в гаража го форсирам и не трака 4ак толкожа силно.Но нищо лошо няма но това ме дразни.Някои приятел като ме види и ми казва."кво му е станало на тоя ме4ок,много трака".Та мерси след г/д 500 км ще му сменям маслото.Мерси за вниманието :flagMB new:

Ти, колега не си разбрал какво сме ти казали.На 99% са х. повдигачи, а всичко писано е за възможните причини. :read:
  • 0

#15 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 10 декември 2007 - 18:29

Колеги бях до един маистор за коли и тои ми каза, 4е тоя проблем е от дюзите.Те са запушени.Но и аз сам си виновен щото не слагах кам 3-4 месеца добавка да про4иства.Но преди малко сложих малко пове4ко от нормалното добавка и ще видя кжо ще стане :flagMB new:

15 год. карам дизел и не съм слагал нищо за прочистване. Единствено капвам по малко масло в резервоара за да смазва ГНП-то, че там става лошото.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни