Edited by hektor, 08 December 2007 - 18:41 .
редактирано заглавие
Tракане при студен моторW124 250D
Started by 250D W124, 08 Dec 2007 - 13:41:23
26 replies to this topic
Posted 08 December 2007 - 13:41
Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително.
Posted 08 December 2007 - 16:04
Колега тракторите не работят лошо недей така, но не пишеш какво не е на ред, прекъсва ли, не се форсира ли, чука ли, просветли ни малко.Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително
Posted 08 December 2007 - 16:55
Хидравлични клапани - за смяна са.
MB 190E 2.0i 122Hp KLIMA
Posted 08 December 2007 - 17:32
Какво я правиш тая кола????Палиш и форсираш на 3000 оборота???Правилно ли сьм разбрал???
.
Posted 08 December 2007 - 19:43
Мойта е същата кола (като модел)Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително.
Чатка до към 900 оборота(винаги така си е била)
На ниски обороти все едно троши камъни но си работи равномерно и стабилно - чува се на другата улица
След това утихва и не се чува никакво чаткане-работи като бензинов
Предполагам ,че това е нормално
Работи си без проблеми
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 08 December 2007 - 20:32
не е нормално по- вероятно е да са разпръсквачи отколкото хидроповдигачи
250 д не се чува като работи тва да не е 123 не че са лоши де
Posted 08 December 2007 - 20:45
От две години е така(така съм си я купил)не е нормално по- вероятно е да са разпръсквачи отколкото хидроповдигачи
Чатка си като стар дизел
Нещо ще и стане ли ако бачка така
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 08 December 2007 - 21:41
Здравеите на всички, нов сам.Имам един проблем,които е сварзан с тракането на колата.Преди като запалвалих колата форсирах я кам 3000 обората и запо4ваше да работи подобно на бензин.Мерецедеса е 250Д 124 90 коня.Но сега като го запаля запо4ва да работи като трактор.Много ще сам ви благодарен ако ми кажете.На скоро ми изгоряха свещите и сам ги сменвал вси4ките.Други ремонти не са правени по колата.Благодаря жи колеги предварително.
Колега кога трака - само когато е студен мотори или и след като загрее
Posted 08 December 2007 - 23:41
Ами то и мойта 190-ка е 2.5 и си трака като трактор ...Мен си ми харесва как си цъка ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ
Posted 09 December 2007 - 08:54
Всеки дизел трака и по това се различава от бензина / и от новото поколение диз. мотори - те са тихи / Остава да споделиш, че си прескочил смяната на маслото, или вече му е дошло времето и ще е ясно за какво иде реч. Та тракането идва от хидравличните повдигачи и гледай новото масло да е такова за каквото се пише по темите тук / а те не са малко - търси и чети /
Posted 09 December 2007 - 08:56
Ами то и мойта 190-ка е 2.5 и си трака като трактор ...Мен си ми харесва как си цъка ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ
Така де - на който му влезе нафтата в д..... излизане няма. ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ
Posted 10 December 2007 - 17:54
Колеги опасявам се 4е несте ме разбрали.Тои нито прекасва нито нищо но и да е студаен и да е топъл тои пак трака .Преди още докато е в гаража го форсирам и не трака 4ак толкожа силно.Но нищо лошо няма но това ме дразни.Някои приятел като ме види и ми казва."кво му е станало на тоя ме4ок,много трака".Та мерси след г/д 500 км ще му сменям маслото.Мерси за вниманиетоТака де - на който му влезе нафтата в д..... излизане няма. ДИЗЕЛ ИС ДЪ БЕСТ
Posted 10 December 2007 - 18:12
Колеги бях до един маистор за коли и тои ми каза, 4е тоя проблем е от дюзите.Те са запушени.Но и аз сам си виновен щото не слагах кам 3-4 месеца добавка да про4иства.Но преди малко сложих малко пове4ко от нормалното добавка и ще видя кжо ще стане
Posted 10 December 2007 - 18:26
Колеги опасявам се 4е несте ме разбрали.Тои нито прекасва нито нищо но и да е студаен и да е топъл тои пак трака .Преди още докато е в гаража го форсирам и не трака 4ак толкожа силно.Но нищо лошо няма но това ме дразни.Някои приятел като ме види и ми казва."кво му е станало на тоя ме4ок,много трака".Та мерси след г/д 500 км ще му сменям маслото.Мерси за вниманието
Ти, колега не си разбрал какво сме ти казали.На 99% са х. повдигачи, а всичко писано е за възможните причини.
Posted 10 December 2007 - 18:29
Колеги бях до един маистор за коли и тои ми каза, 4е тоя проблем е от дюзите.Те са запушени.Но и аз сам си виновен щото не слагах кам 3-4 месеца добавка да про4иства.Но преди малко сложих малко пове4ко от нормалното добавка и ще видя кжо ще стане
15 год. карам дизел и не съм слагал нищо за прочистване. Единствено капвам по малко масло в резервоара за да смазва ГНП-то, че там става лошото.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users