Jump to content

•  

Photo

Ревитализантите

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 калоян

калоян

Чирак

• Потребители на форума
  • 203 Posts:
  • Град:Севлиево
  • Автомобил:
    W211 2,7CDI-2001-черен металик.W201-хобито- 2.0 бензин 1992-черен металик

Posted 09 December 2007 - 18:24

Купувайте само добавки ,за които сте сигурен за магазина който ги продава,има адрес и фирма където са произведени(разбира се лично да се уверите чрез телефон или интернет),оглед на опаковката ,касова бележка и фактура.Всичко това е да сте сигурни,че ако не помогне то поне няма да навреди на колата.Знаете,че Мерцедес има добавка за дифа.В хубавите масла също има добавки ,те за това са и по скъпи.Аз ползвам но НЕ за вдигане на компресия или ремонт ,а за предпазване на мотора или дифа и скоростите ,и до сега съм доволен.Действието им е около 50000 км.Мотора се износва най вече при студения старт,рязкото даване на газ и работата му на максимални обороти.И не забравяйте смяна на маслото и филтара на време ,и не е нужно да си купувате от най скъпите масла(но това е ваш избор,но не и за 30лв).И за бензина или нафтата също не е лошо да се сипва,ако си на алтернативни горива всичко се спича.В нафтата задължително, че тя в БГ е ужас.
  • 0

#17 niknd

niknd

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,699 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Интернет Мерцедес и всичко останало
  • Автомобил:
    S400 CDI / 2001г.

Posted 09 December 2007 - 18:29

абе и мене ме притеснява това възстановяване геометрията на детайлите
ами ако се унесе нещо и току виж буталото станало по-голямо и айде ще блокира двигателя и .. ремонт
  • 0

#18 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Posts:
  • Град:Parvomai

Posted 09 December 2007 - 20:17

Купувайте само добавки ,за които сте сигурен за магазина който ги продава,има адрес и фирма където са произведени(разбира се лично да се уверите чрез телефон или интернет),оглед на опаковката ,касова бележка и фактура.Всичко това е да сте сигурни,че ако не помогне то поне няма да навреди на колата.Знаете,че Мерцедес има добавка за дифа.В хубавите масла също има добавки ,те за това са и по скъпи.Аз ползвам но НЕ за вдигане на компресия или ремонт ,а за предпазване на мотора или дифа и скоростите ,и до сега съм доволен.Действието им е около 50000 км.Мотора се износва най вече при студения старт,рязкото даване на газ и работата му на максимални обороти.И не забравяйте смяна на маслото и филтара на време ,и не е нужно да си купувате от най скъпите масла(но това е ваш избор,но не и за 30лв).И за бензина или нафтата също не е лошо да се сипва,ако си на алтернативни горива всичко се спича.В нафтата задължително, че тя в БГ е ужас.

Ама добавките за горива не са правени за БГ горивата, аз на нафтата и слагам по малко масълце за двутактови двигатели за да маже помпата и дюзите и си нямам проблеми за сега, и е с оригиналните дюзи все още. :0_yahoo:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users