Ревитализантите
Started by New_200TE, 08 Dec 2007 - 11:10:38
17 replies to this topic
Posted 09 December 2007 - 18:24
Купувайте само добавки ,за които сте сигурен за магазина който ги продава,има адрес и фирма където са произведени(разбира се лично да се уверите чрез телефон или интернет),оглед на опаковката ,касова бележка и фактура.Всичко това е да сте сигурни,че ако не помогне то поне няма да навреди на колата.Знаете,че Мерцедес има добавка за дифа.В хубавите масла също има добавки ,те за това са и по скъпи.Аз ползвам но НЕ за вдигане на компресия или ремонт ,а за предпазване на мотора или дифа и скоростите ,и до сега съм доволен.Действието им е около 50000 км.Мотора се износва най вече при студения старт,рязкото даване на газ и работата му на максимални обороти.И не забравяйте смяна на маслото и филтара на време ,и не е нужно да си купувате от най скъпите масла(но това е ваш избор,но не и за 30лв).И за бензина или нафтата също не е лошо да се сипва,ако си на алтернативни горива всичко се спича.В нафтата задължително, че тя в БГ е ужас.
Posted 09 December 2007 - 18:29
абе и мене ме притеснява това възстановяване геометрията на детайлите
ами ако се унесе нещо и току виж буталото станало по-голямо и айде ще блокира двигателя и .. ремонт
ами ако се унесе нещо и току виж буталото станало по-голямо и айде ще блокира двигателя и .. ремонт
Posted 09 December 2007 - 20:17
Ама добавките за горива не са правени за БГ горивата, аз на нафтата и слагам по малко масълце за двутактови двигатели за да маже помпата и дюзите и си нямам проблеми за сега, и е с оригиналните дюзи все още.Купувайте само добавки ,за които сте сигурен за магазина който ги продава,има адрес и фирма където са произведени(разбира се лично да се уверите чрез телефон или интернет),оглед на опаковката ,касова бележка и фактура.Всичко това е да сте сигурни,че ако не помогне то поне няма да навреди на колата.Знаете,че Мерцедес има добавка за дифа.В хубавите масла също има добавки ,те за това са и по скъпи.Аз ползвам но НЕ за вдигане на компресия или ремонт ,а за предпазване на мотора или дифа и скоростите ,и до сега съм доволен.Действието им е около 50000 км.Мотора се износва най вече при студения старт,рязкото даване на газ и работата му на максимални обороти.И не забравяйте смяна на маслото и филтара на време ,и не е нужно да си купувате от най скъпите масла(но това е ваш избор,но не и за 30лв).И за бензина или нафтата също не е лошо да се сипва,ако си на алтернативни горива всичко се спича.В нафтата задължително, че тя в БГ е ужас.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users