Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Може ли да се сложи климатик и къде?Е300TD

• Please log in to reply
15 мнения по тази тема

#16 nenkomania

nenkomania

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:
  • Град:stolicata
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 февруари 2008 - 18:48

Lorinser -факта 4е ти ,аз и осте 10 човека да кажем могат да си сложат и нагласят клима сами не означава че всички могат.
В случая вапроса е дали някаде могат да му сложат а не колегата сам да си го инсталира- поне аз така разбирам въпроса.
Тва дет го разправящ я помисли кои сте се наеме да го прави ......... и наи ве4е да дава гаранция сто е взел пари естествено.
Ти си поставил 10 климатика а аз 210 и съм отварял поне 50 компресора.Ако не ми вярва6 питаи Вени.
Еми факт си е за мене 4е от 10 компресора втора употреба само 1 работи пове4е от 1 година - тва ми е изпитано на ли4ен опит.....
(и в няккава друга тем маи спомена за твоя но и тогава ти казах -твоя тип е от тия дето са изклу4ение-по времето когато е правен не е имало синтети4ни масла)
На 124 само някаде в парвите години има6е медни изпарители -другото е алуминиев-124 а и другите са с 1 кило фреон и проблем на изпаритела е през лятото когато колата
НЕ РАБОТИ-кат работи там налягането е нистожно .Та от тва ' ' разтягане '' на алуминия си има граници- едиколко си цикли -съответно като е 2 ра ръка господ знае каво е състоянието .Тва 4е сте го надуе6 за 1 час под налягане е да се провери дали нема дупка в момента а не кога сте се отвори . ако се уцели - ок ама ако не ... риска е голям.
Та понеже фирмите дето слагат клима са наясно с рисковете -по4ти никоя не се наема да слага клима 2 ра ръка.
Та имаики напредвид тия факти затова го съветвам да не се занимава с 2 ра ръка.

колега виждам че си в час
да те попитам нещо
имам е-класа 96 година на която се ебават врътките увеличавам парното до края а то започва след малко до духа и от време на време спира
дехидратора ми се беше скапал аз съм си купил нов но не съм го слагъл
може ли някой да ми съдейства да ми задвижи климатика /?
и евентуално да отстраниме проблема с врътките ?
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни