Проблем с парното и климатикаW124 200CE
Започната от vlady_07, 02 дек 2007 - 09:16:51
35 мнения по тази тема
Публикувано 13 декември 2007 - 21:30
аз сам разглобил всичко конзолата с копчетата които са над лоста сам я свалил за нея ли става на вапрос
Публикувано 13 декември 2007 - 21:49
кажете каде се намира това краино стапало и без това сам я разглобил ще го занеса само него а не може ли аз да си го опража по някакав начин
Публикувано 13 декември 2007 - 22:03
кабеляците дето влизат у вентилатора,...идват от крайното стъпало,..ще го намериш лесно!
Не се ремонтира,..сменя се или преправя!
Не се ремонтира,..сменя се или преправя!
Публикувано 14 декември 2007 - 09:03
Taзи работа и на мене ми мирише от регулатора.За да се подготвиш психически виж и това: forums.mbworld.org/forums/showthread.php?t=153918 Дано ползваш английски.Този регулатор е една от детските болести наW210.Съжалявам,че не съм толкова грамотен да ти дам адреса с готовност само за кликване.Материалът е изключителен и заслужава да се види!кажете каде се намира това краино стапало и без това сам я разглобил ще го занеса само него а не може ли аз да си го опража по някакав начин
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 14 декември 2007 - 09:21
Ако не е регистриран там няма как да отвори страницата ако не се льжа,а и снимки няма как да види.
Тия регулатори ги продават тук на ИБЕЙ,трошат се явно доста.
.
Публикувано 14 декември 2007 - 09:28
Ако не е регистриран там няма как да отвори страницата ако не се льжа,а и снимки няма как да види.
[/quote]
Асене ти не спиш ли по това време?Регистрацията не е проблем /парче от кейк,както казвате вие/ Има още много снимки и съвети...
[/quote]
Асене ти не спиш ли по това време?Регистрацията не е проблем /парче от кейк,както казвате вие/ Има още много снимки и съвети...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 14 декември 2007 - 09:34
Знам ма са на Английски и то много терминология,ше им се отели вола до правилен превод.Аз редовно им крада снимки и от тоя и от другите 2 ма цели теми малко терсене,че превод иска.
Е на кво прилича ма е на цена от около 280$ тук,никьв келепир,по-добре втора употреба от арабите.
Е на кво прилича ма е на цена от около 280$ тук,никьв келепир,по-добре втора употреба от арабите.
.
Публикувано 14 декември 2007 - 10:04
Един от съветите е,ако се стигне до подмяна на този регулатор,а той не подлежи на ремонт, е да се подмени с такъв от S класа т.к. са по надежни.Пригаждането му свързано само с лека преработка на кабелите.Там е илюстрирано как става това.../ Говорим за W210/Знам ма са на Английски и то много терминология,ше им се отели вола до правилен превод.Аз редовно им крада снимки и от тоя и от другите 2 ма цели теми малко терсене,че превод иска.
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 14 декември 2007 - 11:51
моя е W124
Публикувано 14 декември 2007 - 12:25
Тогава от горните постинги на BENZBOSS от 02.12 11:48 АМ и от 04.12 05:14АМ и както казва LYNX по жицата по жицата та до регулатора....моя е W124
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 14 декември 2007 - 20:58
Бе хора ква жица ви гони, гадинката стои под вентилатора точно, един таралеж и на него е регулатора, и не е верно че не се праат, праат се и си работят перфектно !
Публикувано 15 декември 2007 - 06:12
Как,кьде,кой,колко......................?
.
Публикувано 15 декември 2007 - 08:12
аз разглобих и цялото табло и следа кабелите значи да свала пак вентилатора и да вида под него за този регулатор
Публикувано 15 декември 2007 - 08:27
Някой да ти го замери дали е ОК ма да си знаеш,че това им е слаба страна на тия коли.
Едно време имаше тема за обединяването на БМВ и Мерцедес.Аз там казах май,че на Бавареца само кабелите искам,моите проблеми по колите са главно от кофти кабеляци.
Едно време имаше тема за обединяването на БМВ и Мерцедес.Аз там казах май,че на Бавареца само кабелите искам,моите проблеми по колите са главно от кофти кабеляци.
.
Публикувано 15 декември 2007 - 08:48
не може ли аз да го замера мн ли е сложно
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни