Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ВАЖНО-Търси се МБ124300ТД-откраднаха го

• Please log in to reply
53 мнения по тази тема

#16 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:
  • Град:София, България

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:25

На всичко налитат ! Знам колко е гадно, на мен са ми крали две коли, едната е S320L W140 а другата 500SEL W126 и двете поддържани в перфектно състояние, ако хвана крадец просто незнам какво ще му направя.

Ами според мен е крайно време да почнем да ги бесим в центъра такива педалчета, за назидание! Може и да съм прекалено краен, но едно е ясно - докато няма наказание няма да се оправят тия неща! А в тая държава наказание няма!
  • 0

#17 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:35

шанса да го мернем е малък, най-вероятно вече е скатан в някой гараж в околоностите на софия.
НО КОЛЕГИ, все пак наострете очи и уши, защото сме много и е достатъчно едно преместване да направят в неподходящ час и сме го засекли!

на бащата са му крали почти чисто нов Голф3 , но тогава даже се радваше, защото беше застрахован за 18хил лв. това беше през 98ма
  • 0

#18 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:38

На всичко налитат ! Знам колко е гадно, на мен са ми крали две коли, едната е S320L W140 а другата 500SEL W126 и двете поддържани в перфектно състояние, ако хвана крадец просто незнам какво ще му направя.

Такъв пипна ли го няма да му оставя здраво кокълче по ръцете и краката - ще ги направя на сол - да не може и да се изпикае сам. М..... им ш... :madcroud:
  • 0

#19 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:42

Най често като откраднат някоя кола я прибират някъде близо до мястото от където са я откраднали в нает гараж или друго помещение, това ако са я дебнели, после слагат други номера и я прекарват до по далеч и чакат да видят дали ще вземат откуп и ако не искат откуп най вероятно веднага я разкостват за една вечер и вече не може да и хванеш дирите.
  • 0

#20 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:59

Прредполагам че така практикуват. За Кромата тогава полицая ми каза че ако няма развитие 3 седмици - да я забравя. Аз се надявах да са я взели да се приберат нанякъде или да я покарат или за някой зулум и после да я изоставят по поляните ама не би.
  • 0

#21 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:59

Най често като откраднат някоя кола я прибират някъде близо до мястото от където са я откраднали в нает гараж или друго помещение, това ако са я дебнели, после слагат други номера и я прекарват до по далеч и чакат да видят дали ще вземат откуп и ако не искат откуп най вероятно веднага я разкостват за една вечер и вече не може да и хванеш дирите.

Да, и аз така знам, че е близо. Все пак никой не би рискувал да прекоси София без документи. Понякога ги зарязват на паркинги в същия, или съседен квартал. По тая причина днеска обиколих всички съседни квартали улица по улица, но уви нямах късмет. :(

Единствено ще стискам палци някой случайно да я забележи. Както казах, ще има почерпка и подобаващо възнаграждение, само да си върна слънцето. И последно да поясня, ако някой от вас я мерне докато я местят, и иска да помогне, имайте предвид, че е 147 коня, демек много трудно се настига!

Благодаря ви за съветите и подкрепата :)
  • 0

#22 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 28 ноември 2007 - 03:34

шанса да го мернем е малък, най-вероятно вече е скатан в някой гараж в околоностите на софия.
НО КОЛЕГИ, все пак наострете очи и уши, защото сме много и е достатъчно едно преместване да направят в неподходящ час и сме го засекли!

Много гадна ситуация.Както каза колегата Лоринзер,да се оглеждаме,дано изкочи от някаде!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#23 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 ноември 2007 - 11:52

top и при теб ли резултата беше без успех или ти се обадиха за откуп?
Какско нямал ли си на колите?
  • 0

logo-600-1002.png

#24 StefanB

StefanB

Напреднал

• Потребители на форума
  • 350 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C220CDI
    10.2001/143 ph
    A/T 722.6

Публикувано 28 ноември 2007 - 13:51

Daa, имаш проблем, колега... Представям си каква е гадост... Дано имаш късмет да се обадят, но напоследък чувам, че повечето ги разфасовали... Но знае ли се, зависи кои са героите, че пак надигнаха глава напоследък, бая босове прибраха....
Наистина, не си правете експерименти с каското, не че помага винаги, но е по-малкото зло....
Дано имаш късмет със щастлив край...
  • 0

#25 KoZmo

KoZmo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 366 Мнения:
  • Град:Шопландия
  • Интереси:Mercedes-Benz |Y|
  • Автомобил:
    2001' MB W210 - E 220 CDI

Публикувано 28 ноември 2007 - 16:24

Много гадна ситуация.Както каза колегата Лоринзер,да се оглеждаме,дано изкочи от някаде!

Дано имаме късмет... :unsure:
  • 0

#26 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2007 - 16:59

Крайно неприятна история,която за сетен път ни връща в Българската действителност.
За същеление ще костатирам,че тази кола е открадната или по-поръчка за части,защото колко откуп ще искат за нея 100-2000 лева,едвали ще се метнат на такава поста,твърде е голям риска за такава сума.
Пожелавам ти да се намери,но съм убеден,че ще е грозна гледка.
Дано са я взели просто да се повозят с нея и да я зарежат някъде.
Успех ти желая.
  • 0

#27 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2007 - 17:36

По принцип 124-ките ги крадат за откуп, големите риби ги забравиха, аи те избират по-скъпи коли, на които има търсене след 1999г.
Предполагам в този случай са някои дребни риби, решили да се пробват я за откуп, я за части. Иначе тази кола има сериозен пазар в Сърбия, Албания и Македония - от един сръбски тираджия разбрах че били търсени там. Другия вариант е да са я гепили някои цигани да я карат или нз какво.
На един съсед му бяха гепили 124-ката модел 88г и баш мутрите му казаха че това е мноого старо за тях, да ходи да си я търси в махалата. Намери я сам изоставена пред 1 блок на края на Овча купел.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#28 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 ноември 2007 - 17:44

По принцип 124-ките ги крадат за откуп, големите риби ги забравиха, аи те избират по-скъпи коли, на които има търсене след 1999г.
Предполагам в този случай са някои дребни риби, решили да се пробват я за откуп, я за части. Иначе тази кола има сериозен пазар в Сърбия, Албания и Македония - от един сръбски тираджия разбрах че били търсени там. Другия вариант е да са я гепили някои цигани да я карат или нз какво.
На един съсед му бяха гепили 124-ката модел 88г и баш мутрите му казаха че това е мноого старо за тях, да ходи да си я търси в махалата. Намери я сам изоставена пред 1 блок на края на Овча купел.

Бил си е късметлия човека.
  • 0

logo-600-1002.png

#29 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 29 ноември 2007 - 09:39

Обявявам 2000 лева награда за информация, водеща до намирането на колата.

Продължавайте да си държите очите отворени, колеги, моля ви!

Благодаря на всички за подкрепата! :)
  • 0

#30 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 07 декември 2007 - 18:51

Колата е намерена :icon_welldone:
Не е в много добро състояние, но поне вече е при нас :)
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни