Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ВАЖНО-Търси се МБ124300ТД-откраднаха го

• Please log in to reply
53 мнения по тази тема

#1 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 27 ноември 2007 - 19:27

:excl: Молба за помощ към всички. Снощи към 20,30-21 ч. е откраднат Мерцедес W124 300TD '92 тъмно бордо,лети джанти 16",шебедах,теглеч,предни ел. стъкла,антената за радиото е залепена на предното стъкло горе в дясно,касетофона е фирмения BECKER.
тел. за връзка - 0895-656612 Йордан, 0895-434669 Митко и 0898-503941 Люси :excl:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение
  • 0

#2 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 27 ноември 2007 - 20:51

Колега много неприятно, но от къде е откаднаха?
Каско не е ли имала?
  • 0

logo-600-1002.png

#3 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 27 ноември 2007 - 20:55

:madcroud:
Ммм, много кофти, дай повече инфо-от къде, гледам, че е с благоевградска регистрация....Защо чак сега пишеш тук?
Малко съм скептичен, но...
Застраховка? Маркировка?
Да се внимава какви части втора употреба купуваме ...
  • 0

#4 gorbi

gorbi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Варна/Одесса
  • Интереси:Фотография
  • Автомобил:
    MB124 CE
    AR 166 2,4 jtdm
    Terrano II 2,7 tdi

Публикувано 27 ноември 2007 - 21:04

звъни на всички познати мутроподобни, във всички градове..... Вдигай колкото се може повече шум..... Публикувай обяви в пенсионерски вестници - за тях е интересно и зяпат цял ден, а и пазачите на паркинзи ги четат..... Пусни и по радиото кратко съобщение...... Говоря от опит... ;)
  • 0

#5 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 27 ноември 2007 - 21:07

ебати гадното,има вероятност да се обадят за откуп ако не е поръчка за части :madcroud:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#6 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 ноември 2007 - 22:58

М...а му и прасе! Благоевградска е защото момчетата са от там. Колата им я докарах миналата година лятото от Холандия и допреди 3-4 месеца не беше уличница - спеше си на платен паркинг. Те все не успяваха да направят каско макар че това им го пея още от първия ден. Колицата съм я обслужвал само аз до момента и е в перфектно състояние - тя сега е на 400-500 км. след масло и филтри, върви и пее. Не мога да изкопая такива мутроподобни - имах тел. на един бивш (ако това е възможно де) автоджамбазин но не знам де е записан. На него му се обаждах преди 2 год. като ми откраднаха Кромата, но той и до сега помня как се изсмя като му казах - рече че няма търсене за такава. Публикувано изображение До момента ни вест ни кост. Има вероятност да ги намерят за откуп, но нямам опит по този казус. А пиша сега защото разбрах днес по обяд и като се прибрах това да седна да напиша темата беше първото което направих - не се бях и преоблякъл. Има надежда ако се поддържаме един-друг така както таксиджиите някой да я мерне някъде. Надеждата умира последна. За обявите не се бях сетил и ще ги инструктирам, макар че едното момче със сигурност ще следи темата - колата беше първо при него - дали е регистриран във форума и дали е писал не знам, но ще чете. Ако е поръчка за части няма да се намери - заради Кромата 1-2 месеца звънях по обяви за коли на части и търсех това което щях да позная на 200% , но уви - нищо.
  • 0

#7 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 27 ноември 2007 - 23:26

Баси и неприятната история.....
Видяли са е че не е застрахована и са е дръпнали, ако е била такава кукла както е описваш е хващала окото....
Дано се намери възможно най-скоро.
  • 0

logo-600-1002.png

#8 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Публикувано 27 ноември 2007 - 23:48

На никой не пожелавам да го застигне тая гадост, дано се намери!
Lusco, ...ама и твойте момчета са за бой - колата без каско.
На каквото си постелиш, на такова ще легнеш!
Като ми беше трудно със старата кола и каско от 230 лева съм плащал разсрочено, мизерия!
...и спиш по-спокойно.
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#9 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 ноември 2007 - 23:53

Баси и неприятната история.....
Видяли са е че не е застрахована и са е дръпнали, ако е била такава кукла както е описваш е хващала окото....
Дано се намери възможно най-скоро.

Каква кукла - слънце беше без забележки. Салона като на 2 -3 год., волана смених че беше изтъркан и отлепен, накладки нови, ламарините без ръжда, челното стъкло без драскотина - нощем си мислех че го няма, по снимката виж каква е стегната - не мърда в завой като закована на шосето беше, втулки, шарнири, амортисьори, лагери на 6, разход и температура на 6. Само на шоф. врата ел.машинката извадих че беше изронила един зъб и още не е купена друга - не се сваля стъклото. Ей туй е м... му и прасе. Все си мислех че проблемите са вече само дребни - мерници, тасове и т.н. :madcroud:
  • 0

#10 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 ноември 2007 - 00:05

Не са колега, аз като си взех пурата имам един много добър приятел застраховател и аз така се чудех дали да и правя каско, защото преди е държах на охраняем паркинг, а сега в подземен гараж с охрана. Та като си говорехме, го питах че това е стара кола има ли смисъл?
Той ме погледна, усмихна се и ми каза да не си правя експерименти, и ме посъветва да си направя каско, като ми обясняваше на дълго и широко как стоят на практика нещата. Още повече като ми каза че мерцедес стар няма и че за всеки влак си има пътници, реших да си е застраховам да ми е мирна главата.
Но направи както ти казаха колегите, дано ти се обадят а не да е обезкостят в някой селски двор.
  • 0

logo-600-1002.png

#11 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:
  • Град:София, България

Публикувано 28 ноември 2007 - 00:13

ебати гадното,има вероятност да се обадят за откуп ако не е поръчка за части :madcroud:

Съседе, въобще не го и споменавяй втория вариант, че ще умра от яд - ти знаеш колко време събирах за ремонт и не са минали и 3 месеца откак е напълно ремонтирана и е слънце. Баси, как не успях и за една застраховка да събера! :madcroud:

Люси, благодаря за темата! :)

Ето още малко информация - колата 100% бие на очи за феновете на мерцедес, не би трябвало да е трудно да се забележи из София, все пак не са много 124-ките тоя цвят, а още по-малко с благоевградкса регистрация в столицата. Освен описаното от Люси, колата има и малка пукнатина на предната броня (личи си от 5-7 метра и е около половин педя) от към пасажерското място. Не се сещам за друго в момента.

Ако някой я види, моля да се обади на някой от телефоните, които Люси е дал по-горе. Макар да е малко отчаяна ситуацията, не смятам да я отписвам още и дано ни излезе късмета някой да я забележи - почерпката и подобаващо възнаграждение са гарантирани!

Чао за сега, колеги и благодаря предварително! :flagMB new:
  • 0

#12 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 28 ноември 2007 - 00:57

Освен описаното от Люси, колата има и малка пукнатина на предната броня (личи си от 5-7 метра и е около половин педя) от към пасажерското място. Не се сещам за друго в момента.

А, да, в тоя танк се размаза един ГОУФон - туй го забравих щото беше само пукнатината на бронятя и счупеното стъкло на мигача. ;)
  • 0

#13 ceco 300d

ceco 300d

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 35 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:01

само едно мога да кажа всеки които кара 300д или 300тд и си махне тия натписи отзад от типа на 300д, 300-турбо,4-матик вероятноста да му го чукнат спада драстично тези модели се крадят заради самия мотор а не за ламарини тоя мотор влиза в г-класа, s-класа като плесница у нос имам приятел с 123-ка 300д каде е със 2 дена по-стара от слънцето и си е залепил отзад 200д за6тото тия натписи са си ебати обявата помислете над това което казах.
  • 0

#14 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:13

На 100% съгласен, но все си мислех че е поотминало това крадливо време и сега налитат най-вече на по-нови и скъпи коли и на такива с чужда регистрация (два случая за месец време близо до мен имаше)
  • 0

#15 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2007 - 02:20

На 100% съгласен, но все си мислех че е поотминало това крадливо време и сега налитат най-вече на по-нови и скъпи коли и на такива с чужда регистрация (два случая за месец време близо до мен имаше)

На всичко налитат ! Знам колко е гадно, на мен са ми крали две коли, едната е S320L W140 а другата 500SEL W126 и двете поддържани в перфектно състояние, ако хвана крадец просто незнам какво ще му направя.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни