Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ВАЖНО-Търси се МБ124300ТД-откраднаха го

• Please log in to reply
53 мнения по тази тема

#46 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 09 декември 2007 - 08:45

Сложи и един стоп кран на нафтата,заврян на майната си под колата и скрит ключ в купето,това ги тормози тях.Пьрво нямат време да ровят и ...... курец..................Айде стига толко,дизели сьм карал,но не са ми крали,ебават мамата на колата от злоба,но поне седи и ме чака на крьстовището.

Не е трагично положението с колицата. Аз я избрах, аз съм я поддържал и аз отворих темата. Не знам защо YMAN ви занимава със скрито копче. Сега трябва да напишем къде точно е монтирано! :kill_myself: Това са теми за обсъждане на друго място и по друго време. Съжалявам че
BENZBOSS е далече и трудно ще седнем на маса на по кафе. Та за колата - Разбит е патрона за запалването. И касетофона си беше на място / това е моя личен BEKKER - от него започнах да събирам Мерцедес :D / Има проблем с кабелите от релето за мигачите до тях. Днес или утре ще сменям конзолата и след това заминава на застраховка, а после ще се мисли за някаква хитринка. Благодаря на всички които бяха съпричастни с нас. Предлагам темата да бъде затворена. ;)
  • 0

#47 ml500

ml500

Чирак

• Потребители на форума
  • 149 Мнения:
  • Град:СОФИЯ

Публикувано 09 декември 2007 - 11:22

Вариянта с копчето при дизелите е почти безмислен. В помпата е останала нафта за няколко километра, точно колкото да закарат някъде колата и да си я ровят на спокойствие. Иначе при бензина е доста ефикасно. Най-успешното до момента според мен си остава допълнителното жило на предния капак, ако не го отворят, едва ли ще откраднат колата.
Ехххх , няма ли някой да успее да ми хване жив авто-джамбазин да ме викне и аз да го понабия , че и на мене са ми гърбили почти всичките коли които съм имал и имам голям мерак да си го върна на някой от бранша. :madcroud:
  • 0

#48 Kotitu

Kotitu

Напреднал

• Потребители на форума
  • 440 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 декември 2007 - 15:24

Ако някой сгащи един такъв - едва ли ще остане много от него, та и друг да си начеше кокалчетата... :madcroud:
  • 0

Old Mercs don't die, they just get faster!

"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."

190E 2.0i WDB2010241F806491

#49 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 09 декември 2007 - 16:03

Сьс спряна нафта много няма да минеш,колите се вадят от града
  • 0
.

#50 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 декември 2007 - 16:08

Вариянта с копчето при дизелите е почти безмислен. В помпата е останала нафта за няколко километра, точно колкото да закарат някъде колата и да си я ровят на спокойствие. Иначе при бензина е доста ефикасно. Най-успешното до момента според мен си остава допълнителното жило на предния капак, ако не го отворят, едва ли ще откраднат колата.
Ехххх , няма ли някой да успее да ми хване жив авто-джамбазин да ме викне и аз да го понабия , че и на мене са ми гърбили почти всичките коли които съм имал и имам голям мерак да си го върна на някой от бранша. :madcroud:

Трябва да си ходим с телефонен списък на желаещите да си го върнат на автоджамбазин. И ако има такъв случай не знам дали ще остане нещо от него за разпознаване.
  • 0

#51 YMAN

YMAN

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:
  • Град:София, България

Публикувано 09 декември 2007 - 16:13

Сьс спряна нафта много няма да минеш,колите се вадят от града

Да, колата действително беше на 3 дена път с камили. Главата не ми побира как е стигнала до там без документи... но това само показва колко са кадърни наще полицаи, щом автоджамбазите си ги карат по задръстванята крадените коли без документи до крайните квартали на софия без да им мигне окото ;)

А за Becker-a, действително е на Lusco и му е спомен, та много хубаво стана, че си е на мястото. Имам и една оригинална аптечка за w124 пак от него, и тя си е на мястото :welldone Това са все дребни неща, но много трудни за намиране вече, а ако си фен за MB, както сме ние с Lusco, имат мнооого голямо значение :)
  • 0

#52 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 09 декември 2007 - 16:23

Колата е намерена :icon_welldone:
Не е в много добро състояние, но поне вече е при нас :)

еее супер,браво бате ,късметлии сте с брат ти ,честито :icon_welldone: а аз чак оня ден разбрах че тва е вашата кола :kill_myself: тамън се чудех от къде ми е позната а и не я виждам пред блока
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#53 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 декември 2007 - 17:09

еее супер,браво бате ,късметлии сте с брат ти ,честито :icon_welldone: а аз чак оня ден разбрах че тва е вашата кола :kill_myself: тамън се чудех от къде ми е позната а и не я виждам пред блока

Колко е малък света, нали 'DJ FUNKY' ? :)
  • 0

#54 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 09 декември 2007 - 22:38

застраховай я при първа възможност.

немисля че въобще е тук мястото да се дава акъл за тайници и копченца. много хора четат тук.

честито колега, успех
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни