Сложи и един стоп кран на нафтата,заврян на майната си под колата и скрит ключ в купето,това ги тормози тях.Пьрво нямат време да ровят и ...... курец..................Айде стига толко,дизели сьм карал,но не са ми крали,ебават мамата на колата от злоба,но поне седи и ме чака на крьстовището.
Не е трагично положението с колицата. Аз я избрах, аз съм я поддържал и аз отворих темата. Не знам защо YMAN ви занимава със скрито копче. Сега трябва да напишем къде точно е монтирано! Това са теми за обсъждане на друго място и по друго време. Съжалявам че
BENZBOSS е далече и трудно ще седнем на маса на по кафе. Та за колата - Разбит е патрона за запалването. И касетофона си беше на място / това е моя личен BEKKER - от него започнах да събирам Мерцедес / Има проблем с кабелите от релето за мигачите до тях. Днес или утре ще сменям конзолата и след това заминава на застраховка, а после ще се мисли за някаква хитринка. Благодаря на всички които бяха съпричастни с нас. Предлагам темата да бъде затворена.