Благодарности и към теб, Алекс!
За всичко, което направи за сътворяването на този Клуб.
За отделеното време и положените усилия!
Дори и за грешките, които допусна - от тях трябва да се поучат следващите!
Успех!

Дойде ред и аз да се изходя по въпроса.
Първо, за да не останете с грешно впечатление, ще отбележа, че аз също имах моного дразги с Alexone. както към негови действия по отношение на клубни мероприятия и събития, така и в личен план, с него имахме доста пресечни точки.Затова гласувах за Николай и да се спре застоя в развитието на клуба.
Но, искам само да отбележа, че ако не беше Алекс, надали все още щеше да го има клуба!!!
ОПРЕДЕЛЕНО новият УС е моят и точният избор, но незабравяйте,че вие вече идвате и ДОРАЗВИВАТЕ започнатото. Най-голямото предизвикателство е да го започнеш, пък дори и да е скована кочина.
Все пак Алексуан не е дошъл и съсипал, а е дошъл и изградил от 0,без основа!! Просто човека имаше мерака и го направи. Аз също имам мерак, но нямаше да имам нерви и време за всичко от 2006 до 25.11.2007. а времето е пари!!Дали го направил за почести и слава или за пари, това си е негова работа, стига да не засяга някой лично, но направеното е ФАКТ, узаконен и легитимен.с много от вас се познавам, защото той ни събра. Наистина въпросът за форума е много спорен(случаят Kozmo, Rado,Alexone), но клубът е факт.
Ако трябва да съм откровен, мисля че развитието на клуба, ръководено от г-н Михайлов приключи началото на 2007. Причините за това, той с ги знае(нерви, пари, лична основа---само можем да гадаем). Определено имаше и ЛИЧНА ДИКТАТУРА, дребно хитруване, неуважително отношение към членове, което крайно НЕодобрявах!!!! въпреки това мисля че е заслужил ако не похвала, то поне да не го плюем, а да запазим най-малкото едно коректно неутрално отношение. Аз лично съм му признателен и въпреки всичко мога да му кажа-евала.
Както се изрази Дезки-- намерил съм свой начин да преодолея конфликтите и злобата и да отсея кантара.
Някакси кофти е да положиш усилия за някаква обществена нужда, в която доста хора да намират изгода, забавление, събирания и в един момент да те оплюят и да ти кажат--ти си АУТ от играта, нека да имаме малко достойнство...
А сега възлагам доверието си на новата управа, за която гласувах с доверие, защото лично ги познавам (от 2г) и без колебание, мисля че ще се справят добре с развитието на клуба и дипломацията !! успех колеги, с вас съм !!
До тук написах моята гледна точка и нещата такива, каквито съм ги видял за 2 г. без да гледам ничии интереси и пристрастия!
благодаря за вниманието