Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Благодаря на всички.

• Please log in to reply
26 мнения по тази тема

#16 Liusi Purata

Liusi Purata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 289 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Off Road
    риболов
    ретро автомобили
  • Автомобил:
    W126 - 260 SE, 1987
    Polaris 800 EFI, 2007
    Lada Niva 1600

Публикувано 26 ноември 2007 - 21:58

Не ме карай да си отварям устата!

Аз умрели кучета като теб не ритам!

За сведение казах да дадеш 20 лв вместо мен за децата от Михалци от касата на клуба. Хубаво - дал си 10.
Няма да коментирам освен че тези пари "твоето семейство" си ги изби от мене още преди две години с едни гнусни кетъринг сандвичи, за които платих 50 лева. За информация - никой не ги яде и така ги изхвърлих тогава.
Предупредил съм и Люси и Пламен (новия ковчежник), че дължа тези пари на клуба. Ще се изясни от ревизията на касата!
А ти винаги ще си останеш дребна душица!
И внимавай как се изказваш за мен! :nono:

Да, Блонд ми каза за парите, но ще ги оправим скоро, на срещата в сряда ще ги дам от негово име.
Да не издребняваме за 10-20лв.
А, между другото, тези пари дето ги събирахме за децата от Михалци, колко са?
Колко са събрани, кой колко е дал?
Имали я някъде тази информация?
  • 0

#17 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 27 ноември 2007 - 02:43

Благодарности и към теб, Алекс!
За всичко, което направи за сътворяването на този Клуб.
За отделеното време и положените усилия!
Дори и за грешките, които допусна - от тях трябва да се поучат следващите!
Успех!
:flagMB new:

Дойде ред и аз да се изходя по въпроса.
Първо, за да не останете с грешно впечатление, ще отбележа, че аз също имах моного дразги с Alexone. както към негови действия по отношение на клубни мероприятия и събития, така и в личен план, с него имахме доста пресечни точки.Затова гласувах за Николай и да се спре застоя в развитието на клуба.
Но, искам само да отбележа, че ако не беше Алекс, надали все още щеше да го има клуба!!!
ОПРЕДЕЛЕНО новият УС е моят и точният избор, но незабравяйте,че вие вече идвате и ДОРАЗВИВАТЕ започнатото. Най-голямото предизвикателство е да го започнеш, пък дори и да е скована кочина.
Все пак Алексуан не е дошъл и съсипал, а е дошъл и изградил от 0,без основа!! Просто човека имаше мерака и го направи. Аз също имам мерак, но нямаше да имам нерви и време за всичко от 2006 до 25.11.2007. а времето е пари!!Дали го направил за почести и слава или за пари, това си е негова работа, стига да не засяга някой лично, но направеното е ФАКТ, узаконен и легитимен.с много от вас се познавам, защото той ни събра. Наистина въпросът за форума е много спорен(случаят Kozmo, Rado,Alexone), но клубът е факт.

Ако трябва да съм откровен, мисля че развитието на клуба, ръководено от г-н Михайлов приключи началото на 2007. Причините за това, той с ги знае(нерви, пари, лична основа---само можем да гадаем). Определено имаше и ЛИЧНА ДИКТАТУРА, дребно хитруване, неуважително отношение към членове, което крайно НЕодобрявах!!!! въпреки това мисля че е заслужил ако не похвала, то поне да не го плюем, а да запазим най-малкото едно коректно неутрално отношение. Аз лично съм му признателен и въпреки всичко мога да му кажа-евала.
Както се изрази Дезки-- намерил съм свой начин да преодолея конфликтите и злобата и да отсея кантара.
Някакси кофти е да положиш усилия за някаква обществена нужда, в която доста хора да намират изгода, забавление, събирания и в един момент да те оплюят и да ти кажат--ти си АУТ от играта, нека да имаме малко достойнство...
А сега възлагам доверието си на новата управа, за която гласувах с доверие, защото лично ги познавам (от 2г) и без колебание, мисля че ще се справят добре с развитието на клуба и дипломацията !! успех колеги, с вас съм !! :icon_coolgrin:

До тук написах моята гледна точка и нещата такива, каквито съм ги видял за 2 г. без да гледам ничии интереси и пристрастия!
благодаря за вниманието
  • 0

#18 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 27 ноември 2007 - 09:07

След това достойно(като за клуб на Мерцедес) изказване на Lorinser,искам и аз да кажа две думи..Първо съжалявам,че не можах да присъствам на ОС,въпреки че, бях потвърдил,за което се извинявам на всички колеги(делегати)..
Колкото до "случая Алекс" искам да се обърна лично към него: Алекс,за мен,ти оставаш почетен и пожизнен председател на Клуба(без разбира се да подценявам или умаловажавам статута на всеки следващ!).Знаеш много добре,че няма екс-президенти.Всеки,който е бил президент(на всякъде по света),остава в историята такъв завинаги...!!!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#19 voydanov

voydanov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 92 Мнения:
  • Град:Радомир
  • Интереси:автомобили,компютри,лов
  • Автомобил:
    W124 250D 1989
    408D 1995
    W163 270CDI 2003

Публикувано 27 ноември 2007 - 10:17

:4036:

Дойде ред и аз да се изходя по въпроса.
Първо, за да не останете с грешно впечатление, ще отбележа, че аз също имах моного дразги с Alexone. както към негови действия по отношение на клубни мероприятия и събития, така и в личен план, с него имахме доста пресечни точки.Затова гласувах за Николай и да се спре застоя в развитието на клуба.
Но, искам само да отбележа, че ако не беше Алекс, надали все още щеше да го има клуба!!!
ОПРЕДЕЛЕНО новият УС е моят и точният избор, но незабравяйте,че вие вече идвате и ДОРАЗВИВАТЕ започнатото. Най-голямото предизвикателство е да го започнеш, пък дори и да е скована кочина.
Все пак Алексуан не е дошъл и съсипал, а е дошъл и изградил от 0,без основа!! Просто човека имаше мерака и го направи. Аз също имам мерак, но нямаше да имам нерви и време за всичко от 2006 до 25.11.2007. а времето е пари!!Дали го направил за почести и слава или за пари, това си е негова работа, стига да не засяга някой лично, но направеното е ФАКТ, узаконен и легитимен.с много от вас се познавам, защото той ни събра. Наистина въпросът за форума е много спорен(случаят Kozmo, Rado,Alexone), но клубът е факт.

Ако трябва да съм откровен, мисля че развитието на клуба, ръководено от г-н Михайлов приключи началото на 2007. Причините за това, той с ги знае(нерви, пари, лична основа---само можем да гадаем). Определено имаше и ЛИЧНА ДИКТАТУРА, дребно хитруване, неуважително отношение към членове, което крайно НЕодобрявах!!!! въпреки това мисля че е заслужил ако не похвала, то поне да не го плюем, а да запазим най-малкото едно коректно неутрално отношение. Аз лично съм му признателен и въпреки всичко мога да му кажа-евала.
Както се изрази Дезки-- намерил съм свой начин да преодолея конфликтите и злобата и да отсея кантара.
Някакси кофти е да положиш усилия за някаква обществена нужда, в която доста хора да намират изгода, забавление, събирания и в един момент да те оплюят и да ти кажат--ти си АУТ от играта, нека да имаме малко достойнство...
А сега възлагам доверието си на новата управа, за която гласувах с доверие, защото лично ги познавам (от 2г) и без колебание, мисля че ще се справят добре с развитието на клуба и дипломацията !! успех колеги, с вас съм !! :icon_coolgrin:

До тук написах моята гледна точка и нещата такива, каквито съм ги видял за 2 г. без да гледам ничии интереси и пристрастия!
благодаря за вниманието

:icon_welldone: :4036:
  • 0
W124 250D 69 kwПубликувано изображение
Публикувано изображение

#20 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 ноември 2007 - 12:01

и аз напълно подкрепям Боян. :icon_coolgrin:

И за да може да запомним Алекс с добро ще го помоля за едно последно нещо - да си преосмисли становището за домейна :cool:
  • 0

#21 p22

p22

Майстор

• Потребители на форума
  • 837 Мнения:
  • Автомобил:
    ML 270 cdi
    A 170 cdi

Публикувано 28 ноември 2007 - 10:13

Мисля наистина че трябва да се приключи тази тема, защото ние сме се събрали за да изградим нещо в което да ни е приятно да участваме, да се събираме, да споделяме страстите си и маниите си. Нека не превръщаме развитието на това общество в драма. Напълно подкрепям изказванията на Dezki и на Lorinser и мисля, че заслугите на Алекс са неоспорими, както споменах това и на ОС. Най малкото нямаше да се познаваме ако не беше той. Обаче на мен не ми се иска да мерим на кантара кой колко е допринесъл и да оценяваме заслугите и недостатъците на този или на онзи. Още по малко пък на Алекс. Той нито е напуснал клуба, нито е загинал (да е жив и здрав) за да го коментираме така в минало време... Напротив Алекс си е ключова фигура в клуба и се надявам да продължи да помага и да работи за интересите на клуба, така както го е правил и досега. Така че не затваряйте страници и не полемизирайте излишно - нищо драматично не се е случило. Ние сме същите фенове на марката, същите хора плюс още нови и имаме същите цели както и досега. И по същия начин трябва да продължим напред, да се опитваме да реализираме целите си.
Затова нека приключим тази тема - ще си раздаваме благодарности когато (ако!) някога клуба приключи дейността си или ние го напуснем по някаква причина.
  • 0
Mercedes А 170cdi
Mercedes ML 270cdi
Silentium Universi

#22 KoZmo

KoZmo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 366 Мнения:
  • Град:Шопландия
  • Интереси:Mercedes-Benz |Y|
  • Автомобил:
    2001' MB W210 - E 220 CDI

Публикувано 28 ноември 2007 - 21:10

Мисля наистина че трябва да се приключи тази тема, защото ние сме се събрали за да изградим нещо в което да ни е приятно да участваме, да се събираме, да споделяме страстите си и маниите си. Нека не превръщаме развитието на това общество в драма. Напълно подкрепям изказванията на Dezki и на Lorinser и мисля, че заслугите на Алекс са неоспорими, както споменах това и на ОС. Най малкото нямаше да се познаваме ако не беше той. Обаче на мен не ми се иска да мерим на кантара кой колко е допринесъл и да оценяваме заслугите и недостатъците на този или на онзи. Още по малко пък на Алекс. Той нито е напуснал клуба, нито е загинал (да е жив и здрав) за да го коментираме така в минало време... Напротив Алекс си е ключова фигура в клуба и се надявам да продължи да помага и да работи за интересите на клуба, така както го е правил и досега. Така че не затваряйте страници и не полемизирайте излишно - нищо драматично не се е случило. Ние сме същите фенове на марката, същите хора плюс още нови и имаме същите цели както и досега. И по същия начин трябва да продължим напред, да се опитваме да реализираме целите си.
Затова нека приключим тази тема - ще си раздаваме благодарности когато (ако!) някога клуба приключи дейността си или ние го напуснем по някаква причина.

Да Алекс физически не е напуснал клуба, но морално е. Защото видя, че вече няма начин да изкара пари (може би с такава цел е правил всичко дотук - това бе доказано и от смехотворното изказване, че ще даде домейна на клуба срещу заплащане). Нали и той е част от клуба, нали и в негов интерес е уж развитието на клуба - но в крайна сметка със това становище за домейна той спъва развитието на нещата. Въпроса е защо??? Защо Алекс направи клуба и всичко дотук (за което всички сме му признателни), а не поиска да помогне за развиването му, а напротив усложни нещата като реши да иска пари от касата на клуба??? Нима е толкова дребнав човек??? Отговорът е пределно ясен - всичко постигнато дотук е било с цел лично подпомагане. КОЛКОТО И СИЛНО ДА ЗВУЧИ ТОВА, то бе доказано с изявлението, че не дава домейна на клуба доброволно (което не би му коствало нищо), а срещу пари???? Значи всички сме чужди за него - нима е така? Да точно така е. За мен Алекс не е достоен за председател на клуба, щом предявява такива претенции и издребнява до такава степен. Та нали караме Мерцедеси, а не Жигули. За нас клуба трябва да е само място за хубави неща, а не начин за препитание. Това го казвам Аз, нищо, че съм само на 19. И моля да не хвърляме прах в очите на хората - Алекс показа всъшност какъв е на ОС. СПОР НЯМА!

Със Здраве,
Стилиян
  • 0

#23 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 28 ноември 2007 - 21:22

Да Алекс физически не е напуснал клуба, но морално е. Защото видя, че вече няма начин да изкара пари (може би с такава цел е правил всичко дотук - това бе доказано и от смехотворното изказване, че ще даде домейна на клуба срещу заплащане). Нали и той е част от клуба, нали и в негов интерес е уж развитието на клуба - но в крайна сметка със това становище за домейна той спъва развитието на нещата. Въпроса е защо??? Защо Алекс направи клуба и всичко дотук (за което всички сме му признателни), а не поиска да помогне за развиването му, а напротив усложни нещата??? Отговорът е пределно ясен - всичко постигнато дотук е било с цел лично подпомагане. КОЛКОТО И СИЛНО ДА ЗВУЧИ ТОВА, то бе доказано с изявлението, че не дава домейна на клуба доброволно (което не би му коствало нищо), а срещу пари???? Значи всички сме чужди за него - нима е така? Да точно така е. И моля да не хвърляме прах в очите на хората - Алекс показа всъшност какъв е на ОС. СПОР НЯМА!

Със Здраве,
Стилиян

Браво!Много се радвам,когато един човек е млад и умен!!!Абсолютно те подкрепям-направо ми взе думите от устата!Който не вярва-има запис,кой-какво поиска за домейна-процент от рекламите за в бъдеще!Какво още трябва...?!?!?!Хайде да си казваме нещата такива,каквито са,ок?И пак ще кажа-всичко важно за Клуба(освен записването на домейна като лична собственост)е направено от други-това е истината!Хайде сега да видим кога стария председател ще се отчете,пък пак ще си говорим!Също така очаквам проблеми при регистрацията на новия УС в Съда-а,да видим прав ли съм...!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#24 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 ноември 2007 - 23:14

Лично не заставам на никоя страна във възникналия спор, но всеки прави нещо с цел да подобри материалното си положение. Не трябва да учудва никой, че няма безплатен обяд, и след като човек е вложил пари в нещо, нормално е в един момент да иска. Това че идеята не се е получил с форума е друг въпроса ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#25 Psyho

Psyho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 351 Мнения:
  • Град:Банишора, София, България
  • Интереси:mountaine bike, mercedes, firearms
  • Автомобил:
    W115 - '71
    W201 - '89

Публикувано 28 ноември 2007 - 23:39

Лично не заставам на никоя страна във възникналия спор, но всеки прави нещо с цел да подобри материалното си положение. Не трябва да учудва никой, че няма безплатен обяд, и след като човек е вложил пари в нещо, нормално е в един момент да иска. Това че идеята не се е получил с форума е друг въпроса ;)

Аз тази тема не искам да я обсъждам повече, но нека те попитам нещо - някой да е карал г-н експредседателят да вади пари от джоба си за домейн и хостинг при положение че има клубна каса (като изключим самото начало, когато не е имало такава).

Хайде да гледаме напред, а не назад, каквото било - било.
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40

#26 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 ноември 2007 - 23:43

Хайде да гледаме напред, а не назад, каквото било - било.

ОК, каквото било, било, както каза гледаме напред :flagMB new:
  • 0

logo-600-1002.png

#27 nick chuck

nick chuck

Почетен член на МБКБ

• Почетни членове на МБКБ
  • 520 Мнения:
  • Град:Преслав
  • Интереси:Спортни купета МБ

Публикувано 29 ноември 2007 - 09:46

Съжалявам, че едва сега виждам тази тема.

Искам да изкажа моите благодарности и уважение към Алекс.
Лично аз не съм имал никакви противоречия и разногласия по всички въпроси
касаещи клуба и мероприятията на клуба с него.
В историята на Клуб МБ той е Първият Председател.

Още веднъж моля всички да гледаме напред,
да участваме активно в мероприятията (а не като това в Михалци).
Лицето на клуба ще се определя от делата.
Лично аз искам да стабилизираме клуба да го изведем на международно ниво.
Да ни признаят.
Нека, като едно добро семейство да запазим негативите между нас,
а да блеснем пред този не съвсем гостоприемен свят с усмивка и добри дела.
Искам на следващото общо събрание независимо дали ще остана Председател
да има какво да отчетем, да отчетем, че сме признат действащ клуб със сериозни и активни членове,
да имаме и сериозни и истински права, привилегии и итстъпки като членове на Мерцедес-Бенц Клуб България.
Благодаря на всички членове за уважението към мен!
Николай Чалъков (nick chuck)

• 0
Един за всички, Всички за един!
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни