Благодаря на всички.
Започната от ENOXELA, 26 ное 2007 - 08:56:22
26 мнения по тази тема
Публикувано 26 ноември 2007 - 08:56
Благодаря на всички,тези,членове и симпатизанти на Клуба,които ме подкрепиха на събранието,и извън него,без които нямаше да постигнем това което сме сега.
Благодаря на Уили,за съветите,за труда и усилията който полага за всички нас.
Благодаря и на Митко /Само дизел/ за воденето на преговорите в Германия.
На Вени,Христо и цялата Пловдивска чета,също така и на aalexieff,tuning13,К79,st16me,mitul,Vladek,Schumi,SKY,hektor,voydanov,извинете ако пропускам някого,но списъка е много дълъг.
Специално съм благодарен на Асен /Дезки/които единствен открито сподели мнението си.
На всички приятели Благодаря.
Поздрави Алекс.
Благодаря на Уили,за съветите,за труда и усилията който полага за всички нас.
Благодаря и на Митко /Само дизел/ за воденето на преговорите в Германия.
На Вени,Христо и цялата Пловдивска чета,също така и на aalexieff,tuning13,К79,st16me,mitul,Vladek,Schumi,SKY,hektor,voydanov,извинете ако пропускам някого,но списъка е много дълъг.
Специално съм благодарен на Асен /Дезки/които единствен открито сподели мнението си.
На всички приятели Благодаря.
Поздрави Алекс.
Публикувано 26 ноември 2007 - 11:41
Благодарности и към теб, Алекс!
За всичко, което направи за сътворяването на този Клуб.
За отделеното време и положените усилия!
Дори и за грешките, които допусна - от тях трябва да се поучат следващите!
Успех!
Успех!
Публикувано 26 ноември 2007 - 12:26
И ние ти благодарим
За всичко което си направил за клуба, и за това което не си все още!
За иноваторското мислене и започването на така важните за Клуба ни преговори за неговата официалност!
Почивай си малко защото при всички положения ще имаме нужда от теб, от уменията ти при водене на преговори, от позициите и познанствата ти - в името на клуба да доведем до край признаването на МБКБ за официален за БГ!
"Човек се учи докато е жив, учи се от грешките си най-вече" обаче само "Умните хора се учат от грешките на другите"
За иноваторското мислене и започването на така важните за Клуба ни преговори за неговата официалност!
Почивай си малко защото при всички положения ще имаме нужда от теб, от уменията ти при водене на преговори, от позициите и познанствата ти - в името на клуба да доведем до край признаването на МБКБ за официален за БГ!
"Човек се учи докато е жив, учи се от грешките си най-вече" обаче само "Умните хора се учат от грешките на другите"

Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!

Публикувано 26 ноември 2007 - 16:03

Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 26 ноември 2007 - 16:52
Успех!
Истински неща пишат тези пичовеИ ние ти благодарим
![]()
![]()
Аз заставам твърдо зад тях
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 26 ноември 2007 - 18:11
Успех!
Напълно подкрепям Уили>
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 26 ноември 2007 - 18:39
Аз няма да ти благодаря, Алекс - можеше да си отидеш сам и с почести от председателското място - това ми е основната забележка към теб!
Но няма и да си кривя душата и да отричам това, което си направил!
Лош или добър - ти СИ част от Мерцедес Бенц Клуб България и от историята му!
Няма да пропусна да кажа обаче, че се радвам, че тази част свърши!

Публикувано 26 ноември 2007 - 18:59
Благодаря ви за отговорите!
А ти Веско още ми дължиш пари за ваксините или си забравил
Нищо, моето семейство няма да остане гладно с твойте 10 лева!
А ти Веско още ми дължиш пари за ваксините или си забравил

Аз няма да ти благодаря, Алекс - можеше да си отидеш сам и с почести от председателското място - това ми е основната забележка към теб!
Публикувано 26 ноември 2007 - 19:39
и аз не мисля да ти благодаря ,казвал съм и преди ,много неща направи за клуба в началото около създаването му ,евала
но всичко спря до там .имам едно питане към теб.Защо не стана вчера на събранието да ги говориш тия работи ,да има благодариш в очите на тези пичове,да кажеш нещо за финал ,все пак беше председател , а ти си мълча като мишок
ето виж как го направи човека http://zazz.bg/play:924aaca8

ето виж как го направи човека http://zazz.bg/play:924aaca8

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 26 ноември 2007 - 20:10
Трябва да се благодари на хората допринесли за развитието на Клуба,а не на тези,"които са си изказали мнението открито"-като Асен(Dezki),и то само в твоя защита,г-н Михайлов!То аз се изказах още по-открито,и аргументирано от него,ама няма благодарности...!
И името на г-н Николай Чакъров не виждам(новия председател),който направи толкова за Клуба,досега и вярвам,че ще направи още много!Ама нейсе-важното,е че всичко свърши,както е в интерес на Клуба и феновете!

Публикувано 26 ноември 2007 - 20:23
Трябва да се благодари на хората допринесли за развитието на Клуба,а не на тези,"които са си изказали мнението открито"-като Асен(Dezki),и то само в твоя защита,г-н Михайлов!То аз се изказах още по-открито,и аргументирано от него,ама няма благодарности...!
И името на г-н Николай Чакъров не виждам(новия председател),който направи толкова за Клуба,досега и вярвам,че ще направи още много!Ама нейсе-важното,е че всичко свърши,както е в интерес на Клуба и феновете!
Пламене, оправи името на Шефа, да не го разсърдиш, моля.
Публикувано 26 ноември 2007 - 21:33
Благодаря ви за отговорите!
А ти Веско още ми дължиш пари за ваксините или си забравил![]()
Не ме карай да си отварям устата!
Аз умрели кучета като теб не ритам!
За сведение казах да дадеш 20 лв вместо мен за децата от Михалци от касата на клуба. Хубаво - дал си 10.
Няма да коментирам освен че тези пари "твоето семейство" си ги изби от мене още преди две години с едни гнусни кетъринг сандвичи, за които платих 50 лева. За информация - никой не ги яде и така ги изхвърлих тогава.
Предупредил съм и Люси и Пламен (новия ковчежник), че дължа тези пари на клуба. Ще се изясни от ревизията на касата!
А ти винаги ще си останеш дребна душица!
И внимавай как се изказваш за мен!

Публикувано 26 ноември 2007 - 21:57
Ако обичаш, Пламене, не ме намесвай там, където аз нямам пръст.
Имал съм достатъчно препирни с г-н Михайлов, и аз му бях бесен, но успях да се разбера с него без да си изпускам нервите и без да се стига до хулене в интернет пространството. И някак си успях да забравя лошото. Май спечелих, че не дойдох на Г.Изворово и че за 1 година съм присъствал на пряко сили 3 срещи.
Освен това многократно съм казвал и пак ще кажа - не желая да си развалям отношенията с никой от Клуба и форума. Мисля че няма смисъл да коментирам какво не ми допада в поведението на този или онзи. Надявам се новото ръководство да се поучи от грешките на старото и да не допуска са стават повече такива работи.
Извинявайте, ама като разбрах какво е станало на Г.И. ме досрамя веднъж, от това че стана публично достояние и веднъж от това, че има хора които хитруват. Но нямам желание да дълбаем повече. Стига! Не съм защитавал никой, просто се опитвам да гледам що годе обективно.
Дай да гледаме напред и да се развиваме.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни