На градско автоматика е по-икономичен.
Дали?
Публикувано 18 декември 2007 - 07:53
На градско автоматика е по-икономичен.
Публикувано 18 декември 2007 - 22:48
Публикувано 18 декември 2007 - 22:57
Не знам пичове но на мен W210-Е290 турбодизел, автоматик ми гореше с около литър по-малко от сегашния W211-E220 cdi с ръчни скорости при същия шофъор и начин на каране и град и маршрути и всичко еднакво дори 211-ката я карам само с шел В-пауър дизел а другата я карах с лукойл евродизел
Публикувано 20 декември 2007 - 11:49
Публикувано 20 декември 2007 - 12:37
Нормален ти е разхода за този трафик. Та в София разхода не е на километър а на час. Ето тук идва разликата в разхода м/у бензина и дизела. Просто тизела не е толкова лаком като "чука" на място.Здравейте момци от доста време не съм влизал и писал във форума, но си имах лични проблеми.Та за какво става дума-ми за вечния въпрос разход на автомобила.Е да сега ще каже някой земи търси в търсачката и си готов.Обаче аз искам да си изкажа мъката.Колата, която е W210 2000 136к.с-96г., я купих някъде лятото и съм си много доволен от нея, обаче до скоро не се заглеждах много много какъв разход ми дава, но от известно време-около месес-месец и половина започнах да го засичам на градско и какво става за мое учудване ми аз с 10 л. минавам ама както и да карам максимум 60км. и рабирайте че не съм някакъв болен състезателен мозък, ами напротив много умерено шофиране си имам, пък нали возя често и жената та тя ми е нещо като ръчна спирачка.Е сега това какво е- то излиза някъде към 18 на 100км.Иначе обороти-спят, няма пушеци или нещо такова, динамика-перфектна, въздушен филтър-сменен, свещи-сменени, няма течове или харчове на масло , температурен режим на автомобила-перфектен, двигателя просто не се чува и мърка.Та сега да зема ли да ходя в сервиза при Петко или нищо да не барам, след като по отчитанията на таблото и при тестовете на всички датчици, които могат де, от панела на климатроника, всичко си го дава да е ок.Обаче от друга страна ма много гори това меченце , та айде като учтиви съфоромници кажете какво да правя и въобще нормално ли е това.То верно че маршрута ми е предимно по задръстванията в центъра на София, ма 18-19 разход пък си е много.
Публикувано 20 декември 2007 - 20:57
Здравейте момци от доста време не съм влизал и писал във форума, но си имах лични проблеми.Та за какво става дума-ми за вечния въпрос разход на автомобила.Е да сега ще каже някой земи търси в търсачката и си готов.Обаче аз искам да си изкажа мъката.Колата, която е W210 2000 136к.с-96г., я купих някъде лятото и съм си много доволен от нея, обаче до скоро не се заглеждах много много какъв разход ми дава, но от известно време-около месес-месец и половина започнах да го засичам на градско и какво става за мое учудване ми аз с 10 л. минавам ама както и да карам максимум 60км. и рабирайте че не съм някакъв болен състезателен мозък, ами напротив много умерено шофиране си имам, пък нали возя често и жената та тя ми е нещо като ръчна спирачка.Е сега това какво е- то излиза някъде към 18 на 100км.Иначе обороти-спят, няма пушеци или нещо такова, динамика-перфектна, въздушен филтър-сменен, свещи-сменени, няма течове или харчове на масло , температурен режим на автомобила-перфектен, двигателя просто не се чува и мърка.Та сега да зема ли да ходя в сервиза при Петко или нищо да не барам, след като по отчитанията на таблото и при тестовете на всички датчици, които могат де, от панела на климатроника, всичко си го дава да е ок.Обаче от друга страна ма много гори това меченце , та айде като учтиви съфоромници кажете какво да правя и въобще нормално ли е това.То верно че маршрута ми е предимно по задръстванията в центъра на София, ма 18-19 разход пък си е много.
Публикувано 21 декември 2007 - 10:34
Първо да ти пожелая по-скоро да се отърваваш от проблемите
Та на въпроса:
Нормално е в задръстванията, които са вече невероятно големи, разхода значително да се повиши, сложи и това дето и на вън е клинчарник, сложи и това че незнам как успяваш но като засичаш с 10литра има голяма вероятност да сгрешиш а и ако зареждаш по 10л. измамните колонки те удрят по-силно, и ето ти го отговора - колата ти харчи 15-16 ама с 10л.нема как да го хванеш
Направи опита с пълен резервоар и после да се похвалиш как колата ти харчи нормално
Публикувано 21 декември 2007 - 11:01
Публикувано 21 декември 2007 - 15:01
Публикувано 22 декември 2007 - 23:26
Публикувано 23 декември 2007 - 11:02
Публикувано 31 декември 2007 - 11:55
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни