top,Към 30лв.
Благодаря ти приятел
Сигурно в Балкана няма да е много различна
Публикувано 10 ноември 2007 - 20:57
top,Към 30лв.

Публикувано 10 ноември 2007 - 22:39
Бъркаш се с хидравлика......
Имаше нещо специфично но кой знае защо ми е останало -филтър
...
Публикувано 10 ноември 2007 - 23:06
Благодаря ти приятелБъркаш се с хидравлика...

Публикувано 10 ноември 2007 - 23:38
Публикувано 11 ноември 2007 - 01:51
опа, грешка! 30лв беше...
top, аз също не съм сигурен за блокажа, но 99% че не е с блокаж.
все пак е най сигурно,като погледнеш дифа отдолу и ако има 2 влизащи тръбички от страните на полуоскте, значи е с хидравличен блокаж. абе ти го знаеш това.
утиваш при майсторите, вдигате колата за смяна на масло автоматик, разглеждаш отдолу дифа и ако е от другия вид, прескачаш до ивайжет и смяна на маслата.
немога да разбера по вин номер защо не излиза точният модел на дифа?? и при мен беше така.
а тази добавка, пак можеш да си я сложиш, даже е желателно, ще предпази дифа от виене. тя предпазва, но не спира вече появило се виене!!!
на пурата ми съм сложил такава доб. цената е 30лв
Публикувано 12 ноември 2007 - 18:09
Публикувано 12 ноември 2007 - 21:31
Днес смених всичко. Наложи се обаче да купя още едно масло за диференциала защото един литър не стигна и общо събра около литър и 100-200 грама и преди това наляха малко отгоре от новото масло да изтече старото колкото може. На автоматика източиха от картера и от турбината и после от новото събра почти 7 литра, но им казах да го оставят на минимума на пръчката за да мога като покарам да го проверя по точно и ако трябва да долея малко. Единствено остава да сменя на волана цялото масло защото днес отвиха един маркуч от долните и изтече само половин литър а ми се иска цялото да го сменя.
Публикувано 12 ноември 2007 - 21:49
Хъм, аз тези дни (15 - светъл празник
)ще ида до дилъра точно за същото диференциално 85W90.
Според инфото, ако дифа е без блокаж (а той е) следва да бъде 0,7л.
Дифа с блокаж събирал 1,1л.
Та ако се окаже че и на мен няма да ми стигне литъра, доста псуване ще падне.
Няма да е толкова безпроблемно да скокна до ивайжет за още.
Вкара ме в размисъл дали да не взема направо 2 литра?
Не успя ли да разбереш що се получи такава разлика при теб?
Публикувано 13 ноември 2007 - 00:57
Предполагам че и при теб се пълни с шприц или помпа през странична пробка - нама как да се налее повече.
Емал съм му бабата, ще поема риска - 30 кинта не не са малко пари.
Иначе като гледам желязото под колата направо се чудя как може да събира само 1 литър
Публикувано 13 ноември 2007 - 10:17
...На автоматика източиха от картера и от турбината и после от новото събра почти 7 литра, но им казах да го оставят на минимума на пръчката за да мога като покарам да го проверя по точно и ако трябва да долея малко. ...
Публикувано 13 ноември 2007 - 11:55
Абе, сигурно го знаеш, ама да си кажа все пак.
Маслото на автоматика го мериш на работещ двигател и загрята трансмисия (карана 10-15 км), нали?
Публикувано 13 ноември 2007 - 11:58
Абе, сигурно го знаеш, ама да си кажа все пак.
Маслото на автоматика го мериш на работещ двигател и загрята трансмисия (карана 10-15 км), нали?
Публикувано 01 декември 2007 - 17:24

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни