Интерестно като предлагана услуга?НИКСАН
Започната от NIKSAN, 03 ное 2007 - 22:23:38
23 мнения по тази тема
Публикувано 05 ноември 2007 - 16:46
парктроник на 190ка Е???
Понеже ВИНАГИ забравям да напиша к'в Мерцедес имам, го пиша тук
МОЙ от 04-07 г.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана
АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната
, която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
Публикувано 05 ноември 2007 - 20:27
Идеята, разбира се е много добра. Оборудвай сервиза с необходимото, давай и координати и всички се нареждаме за едно или друго
Публикувано 07 ноември 2007 - 19:43
неее нестава дума за цени различни при различните коли а за различни цени при различните марки на устройтвата колкото до качеството правим всичко по силите си да работим качествено независимо какво правим (така или иначе се получава гаранция за всеки един ремонт независимо какъв е той ) благодаря ви за мненията ...
Публикувано 07 ноември 2007 - 19:50
ако наистина имаш интерес пиши ми и ще ти пратя цени на различните модели
единият вариант е да дойтеш аз да ти ги монирам другият е да ти ги пратя по спиди , еконт или по автобуса и ти сам да се погрижиш за монтажа
единият вариант е да дойтеш аз да ти ги монирам другият е да ти ги пратя по спиди , еконт или по автобуса и ти сам да се погрижиш за монтажа
Публикувано 07 ноември 2007 - 19:54
Никсън.. нещо май не разбрах.. мислиш да предлагаш тези неща ? или вече го правиш 
и 2рото което е.. къде се намира сервиза в които ги монтираш ?
и 2рото което е.. къде се намира сервиза в които ги монтираш ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 07 ноември 2007 - 20:03
все още проучвам пазара (ще има ли интерес) но в интерес на истината всеки един от предложените продукти мога да го доставя за около 2 дни от германия ( имам приятелче което редовно ми праща части от там по автобуса особенно неща които тук по магазините не се предлагат или са много скъпи) все още нямам нищо в наличност но ако някой наистина има интерес не е проблем да поръчам това което желае
в момента изготвям каталог на нещата които се предлагат като екстри за комфорт
колкото за монтажа сервизат ни е адски добре оборудван така че с монтажа не би трябвало да има проблем а и може да се каже че вече имам опит в тази област тъй като миналият месец бях на специализация в германия където цял месец само това сме правили ...
в момента изготвям каталог на нещата които се предлагат като екстри за комфорт
колкото за монтажа сервизат ни е адски добре оборудван така че с монтажа не би трябвало да има проблем а и може да се каже че вече имам опит в тази област тъй като миналият месец бях на специализация в германия където цял месец само това сме правили ...
Публикувано 07 ноември 2007 - 22:02
[email protected] всеки който иска цени и модели на екстрите за допълнителен комфорт да драсне по 1 мейлче за да му ги пратя цените са близки до подарък в интерес на истината тъй като не възнамерявам да правя пари от това ... по скоро искам това да се получи защото е нещо ново което никой не е правил сериозно дори ще се радвам и други колеги да се зарибят да го правят
Публикувано 07 ноември 2007 - 23:12
Идеите ми допадат и ще се възползвам от някои от тях. Имам въпрос такъв - възможно ли е да се вгради променливо време за прекъснатия цикъл на чистачката.[email protected] всеки който иска цени и модели на екстрите за допълнителен комфорт да драсне по 1 мейлче за да му ги пратя цените са близки до подарък в интерес на истината тъй като не възнамерявам да правя пари от това ... по скоро искам това да се получи защото е нещо ново което никой не е правил сериозно дори ще се радвам и други колеги да се зарибят да го правят
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА