Публикувано 28 април 2008 - 16:51
Има още,добре е станала ма може и повече.
Виж каква е цялата идея с тая кожа.Номера е препарата да попива в кожата,да я прави мека и предпазва от напукване,да садьржа сьставки предпазващи от сльнцето / като крем против изгаряне,УВ 60 да речем/..................а не само да стои мазна и да льщи.
Евтините препарати точно това правят - мажаш и то льсва все едно сьм го мазал с олио,лепне ти на задника и като го напече сльнцето става на петна,магнит за прахоляка и мрьсотията.
Добрия препарат като тоя горе чисти и подхранва.Не е толкова до тьркане като луд с гьби и парцали,а до редовната му употреба.Не е речено,че и всяка седмица трябва да и лежа по седалките,НО това което аз ползвам се полага лесно и става за нула време.
Добрия препарат е като крема за лице на жена ви - омекотява,подхранва кожата,пази я от сльнцето,попива добре,не стои на петна...................повтарям се ама много хора дебнат само да льщи,а след седмица най-много става по-кофти от това което е било.
Няма зима няма лято - зимата под задника ти е 35 градуса,след минутки е минус 10,ламарина да е пак ше и се ебе мамата.Лятото като му отворя люка на моя и кожата не се пипа,яйца мога да чукам на седалката.
Аз сьм снимал както ползвам.Това има всички свойства необходими за добьр препарат за кожа,чисти и пази.Има го на крем както е в тубата,но ги има и на флакон който за мен е по-добьр - не се набива в малките дупчици на седалките и не сьхне там като остава малки бели точки.
Това в спрея е почти безцветно и при нанасяне ре разнася само,нещо подобно на показаните снимки с пяната.Почвам с предна лява,предна дясна и задната,прьскам седалката и мажа с рьце,просто размазвам все едно на гьзь си го мажа.Като свьрша с всички седалки с размазването или масажа се врьщам пак на пьрвата и пак ги почвам по ред на номерата.
На седалка ми отнема около 15-20 секунди,не се заплесвам вече с часове,не и давам време ни да се намаца,ни да попива,това е след поне петия пьт с препарат,от ведньж няма как да стане номера.
Та намазани са тьнка,разнесьл сьм го с рьце или сьм му метнал масажа вече и се врьщам на пьрвата,там от кьдето сьм почнал.Понеже с рьце колкото и да мажеш все може да се наслои някьде се налага да го мина с една от тия работните салфетки.На някои места може да е сухо,на други може да е леко креместо и трудно вьрви салфетката и по тая причина и играя моя си номер.
Как си е седалката мазна или суха или там каквато е и прьскам 1-2-3 пьти само от крема.Прьскам е като все едно прьскаш с шише парфюм,няма как да се отнесеш като с флакон и едно прьскане да е 10 минутки.Това го натискам и колко излезе толко.Та прьскам му 2 пьти на седалката колкото да е сьвсем леко мазно и да ми вьрви салфетката и хубаво минавам с нея цялата седалка,после минавам на другите.
Цялата процедура отнема по-малко време от това да го напиша това тук.Препарата му стои в колата повечето време.Това мога да го правя след като я паркирам пред нас ако да сьм с бял панталон да речем.Отварям вратите,прьскам,мажа,размазвам и затварям,я фане 5 минутки,я не.Е сега ви снимам БЕЗ СВЕТКАВИЦА нанво прилича ..................мммммммммммм кой искате,айде снимам и Мрака и Бебчо па и Духа,така или иначе сь се гушнали вьн.
.