здравеите на сичкиимам запитване
Започната от papaza, 16 окт 2007 - 16:08:49
20 мнения по тази тема
Публикувано 22 октомври 2007 - 10:33
...."едмблемата" не е две "крак4е"-та, а две нули..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 22 октомври 2007 - 11:08
На вниманието на питащия/Попа или Попов/. Сега сериозно.Наименованието на този превключвател е "ПЪТУВАНЕ С ВЕРИГИ".За повече подробности потърси в User Manual W201./ Голямото "крак4е" всъщност е гума с верига/
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 22 октомври 2007 - 13:00
На вниманието на питащия/Попа или Попов/. Сега сериозно.Наименованието на този превключвател е "ПЪТУВАНЕ С ВЕРИГИ".За повече подробности потърси в User Manual W201./ Голямото "крак4е" всъщност е гума с верига/
И аз имах подобно копче на 190-ката, което не беше вързано с никакви кабели и реших, че е просто тапа въпреки, че се щракаше. Картинката представлява точка или малко кръгче, оградено с по-голямо кръгче. Това с веригите, колега е съвсем ясна картинка и едва ли някой няма да я разбере. Мисля че преди време бях отрил за какво служи подобно копче, но продадох колата преди 2 години и вече съм забравил :-( може и да се сетя, де да знае човек
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 22 октомври 2007 - 13:14
..
.Справка напр.www.gdtm.net W201 de Guide стр.66
...След като разбрахме,че колегата може да пише да се надяваме,че може да чете.
.Справка напр.www.gdtm.net W201 de Guide стр.66
...След като разбрахме,че колегата може да пише да се надяваме,че може да чете.
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 22 октомври 2007 - 14:19
10х
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 23 октомври 2007 - 14:01
...Чукча писатель,не чытатель?...
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни