Към съдържанието

•  

Снимка

W211, дисплей

• Please log in to reply
29 мнения по тази тема

#16 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 22:06

Абе тази сутрин влизам в колата, въртя и паля и радиото тръгва. Обаче като погледнах дисплея в средата, екрана един такъв сивкав и никви символи по него. Гася и пускам наново радиото, пак същото. Иначе радиото си свири, ама нищо не се вижда на дисплея. По -късно днес, дисплея проработи. Май има неква зависимост от температурата в купето, че по обяд се беше напекла колата, а сутринта беше май 6 гр.
Някакви идеи?

На мен не ми се е случвало това с дисплея,Мунчо,...и в практиката също..
Може бие прав колегата от Германия дето е в бранша с електронните изделия ...

Виж как е тези дни,..аз ще поразпитам колегите!

успех!
  • 0

#17 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 22:18

На мен не ми се е случвало това с дисплея,Мунчо,...и в практиката също..
Може бие прав колегата от Германия дето е в бранша с електронните изделия ...

Виж как е тези дни,..аз ще поразпитам колегите!

успех!

Благодаря! Обаче искам да се хвана на бас с Бенцбос ама се изплаши той и се покри :lol: Ще танеш ли рефер на баса? :D
  • 0

#18 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 22:25

Благодаря! Обаче искам да се хвана на бас с Бенцбос ама се изплаши той и се покри :lol: Ще танеш ли рефер на баса? :D

Нема нужда от рефери и басове,..

Тури тука една разпечатка от Стардиагнозата на Status Aкtuele Kilometerstand,..Assyst plus/service speicher/,..Bremsdaten,...SRS-tages und stunden,...
и тогава може да се заформи облог,...и почвай преварката!
  • 0

#19 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 01:12

Само си търсите повод да се напиете вие. :icon_coolgrin:

Как са ти толко много километрите,те W124 дизел продават на по 157 000,ти къде с тия 140......пренавивана е да знайш. :flagMB new:
  • 0
.

#20 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:03

Нема нужда от рефери и басове,..

Тури тука една разпечатка от Стардиагнозата на Status Aкtuele Kilometerstand,..Assyst plus/service speicher/,..Bremsdaten,...SRS-tages und stunden,...
и тогава може да се заформи облог,...и почвай преварката!

Чакай сега, полека. Тва чуждите езици не ги знам аз. Обясни с думи прости къде да отида, в БС? И кво да им кажа...че да не излезе, че незабавно трябва да сменям рейка..например
  • 0

#21 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:07

Само си търсите повод да се напиете вие. :icon_coolgrin:

Как са ти толко много километрите,те W124 дизел продават на по 157 000,ти къде с тия 140......пренавивана е да знайш. :flagMB new:

Казвай, приемаш ли облога, не го увъртай като кълърашка мастия! :D Але, че ми е легнал на сърцето тоз Бушмилс :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#22 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:08

Първо приготвяш кайсиевата бутилка,после кликваш на това което е писал LUNX и го принтираш на един лист,тикваш го под носа на ония там и ривиеш ИСКААААМ,ТЕ ТАКВОЗ ИСКАМ ДА МИ НАПРАВИТЕ. :flagMB new: Аз поне така правя,че и снимки принтирам да ми е по-лесно при ремонта - бавно помня и по малко. :rolleyes:
  • 0
.

#23 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:11

Казвай, приемаш ли облога, не го увъртай като кълърашка мастия! :D Але, че ми е легнал на сърцето тоз Бушмилс :bigemo_harabe_net-110:

Теб много ти се пие и ше ме избудалкаш ако ще и на 500 000 да е.Мааани ти тва,дай нещо друго.Примерно кой загуби баса си троши единия стоп на колата - доказателство снимки :flagMB new: .Давай,че имам 2 резерва.
  • 0
.

#24 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:31

Теб много ти се пие и ше ме избудалкаш ако ще и на 500 000 да е.Мааани ти тва,дай нещо друго.Примерно кой загуби баса си троши единия стоп на колата - доказателство снимки :flagMB new: .Давай,че имам 2 резерва.

Никви стопове няма да троша. Но утре отивам в Сф, намирам Алекс и Линкс и заедно отиваме на диагноститка, дето те кажат. Прилагаме снимки. Така става ли? Вдигам мизата на цвай бутилкен :hooray:
  • 0

#25 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:40

Бaхти пияндето,2 стопа залагам........... :flagMB new: Те щи играят крило,знам ги аз,ше се почерпите и тва си е.Виж друго ще е да ти строшат по един стоп.
  • 0
.

#26 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:49

Бaхти пияндето,2 стопа залагам........... :flagMB new: Те щи играят крило,знам ги аз,ше се почерпите и тва си е.Виж друго ще е да ти строшат по един стоп.

Никви мерцедеси няма да троша. И твоя не ща да го трошиш. :D И не обвинявай началството в уйдурми, не е здравословно някак си :D Алекс, Линкс вземете отношение бе. Ще ви торозя аз утре ще видите вие дето си мълчите и се скатавате :D
  • 0

#27 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 06:54

Аз не те карам да го трошиш,писано е ДА ТИ СТРОШАТ,ти само сълзи ше бършеш. :flagMB new: Мен не ме мисли,аз резервните троша - слагам,троша,снимам и свалям,после си слагам пак моите.

Майтап да няма,пиши после какво е казала диагностиката па пиенето ше го наредите все някак
  • 0
.

#28 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 09:08

Тая сутрин пак същото, че и примигва дисплея при 11.5 гр. Тоя път обаче по-бързо се оправи
  • 0

#29 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 17 октомври 2007 - 10:15

Аз аз се чудех кой има пръст в играта.

На телефони разни,на навигационни инструменти,на радиото..............има писано НЕ ГО ПЕЧИ,да земат да сложат и по колите ли? :kill_myself:

Несто тва за пе4енето не го разбрах -но леко техни4еско пояснение.
ЛЦД тата имат граници на оптимална работа- кат стане студено се забавят а кат се напе4е много стават трансапрентни.
Сега кат се напе4е спасение няма стото охлаждането е много скапо ама кат е студено на по скапите коли дето има правим това онова , се слага отопление и се мери колко се напи4а и т.н
отделно се кове софт дето в обхвата /40 до +85 / контраста на дисплея да е еднакав уж.
На 211 не сам ковал тоя дисплеи даже не е от на6та фирма правен /мисля 4е е Бекер /но то вси4ко е едно и састо в смисал изискванията на мерцедес кам вси4ките си достав4ици са едни и састи -така 4е които и да го кове няма 100 на4ина да се направи нещо.

И искам да допалня- на тия дето прават колите -им е от ясно по ясно ка да се направи за да е колата бетон-сте варви 50 години без да се скапе-ама далверата е 4е се иска да се пе4елат кинти а не да се прави едиокои си на велик.Та наи новата тенденция е да стане кат при васв Америка - вси4ко да е еднодневка -мине ли гаранция и клиента сваля гащи и заема стоика партер.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#30 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2007 - 15:59

По повечето електроника пише да се избягва нагряване на пряка слънчева светлина,това имах в предвид.Аз така сам губил екран на навигационен уред та ми се наложи на сляпо да влизам,ки да се сети,че се пържи чудото,като го погледнаи и беше станал циганин,нищо се не види.

:offtopic1: Тоз КРЕДОР няма ли как да се сети,че сaм се пише с първата буква от ъгъл? :kill_myself:
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни