Към съдържанието

•  

Снимка

W211, дисплей

• Please log in to reply
29 мнения по тази тема

#1 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 11:37

Абе тази сутрин влизам в колата, въртя и паля и радиото тръгва. Обаче като погледнах дисплея в средата, екрана един такъв сивкав и никви символи по него. Гася и пускам наново радиото, пак същото. Иначе радиото си свири, ама нищо не се вижда на дисплея. По -късно днес, дисплея проработи. Май има неква зависимост от температурата в купето, че по обяд се беше напекла колата, а сутринта беше май 6 гр.
Някакви идеи?
  • 0

#2 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 16 октомври 2007 - 13:42

Вени ще каже, ама нещо май му се смръзнал течния кристал
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#3 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Публикувано 16 октомври 2007 - 13:44

Ново радио, не е гениална тая идея ама... с електрониката съм на ВИ
Ако имаш достъп до буксите - пробвай да ги наместиш... мини през някой гараж, в който монтират радиокасетофони... слез и го запали като му е студено - довечера в 11ч., да видиш дали е от температурата...
Успех!
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#4 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 14:42

Ново радио, не е гениална тая идея ама... с електрониката съм на ВИ
Ако имаш достъп до буксите - пробвай да ги наместиш... мини през някой гараж, в който монтират радиокасетофони... слез и го запали като му е студено - довечера в 11ч., да видиш дали е от температурата...
Успех!

Не знам дали стана ясно, че аудиото е оригиналното, вградено...
  • 0

#5 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 15:28

топличко му е станало на горкото, от това е .

От топличкото се е оправило комай. Пък сутринта му се е смръзнало дупето. Но, сериозно, това не е нормално. Течния кристал не би следвало да се шашка толкоз от такава температура/6 гр./ нали? Няма ли някой жичкаджия дето да даде някакъв акъл? Впрочем май прави и нещо друго - пресветва понякога, както е спряло, май при задействане на някаква консумация на енергия.
  • 0

#6 skoti

skoti

Advanced member

• Потребители на форума
  • 129 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 16:43

Нищо развалено няма, малко се е шашнал дисплея.
Един ,два пъти и на мойта е ставало така , дори при топло време .
  • 0

#7 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 17:07

Нищо развалено няма, малко се е шашнал дисплея.
Един ,два пъти и на мойта е ставало така , дори при топло време .

ОК. Да не продавам колата значи? :D
  • 0

#8 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 17:22

Е как няма,аз давам 1000 лева,че ме надскочиха в една друга тема,а са ми излишни. :flagMB new:
  • 0
.

#9 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 17:41

Е как няма,аз давам 1000 лева,че ме надскочиха в една друга тема,а са ми излишни. :flagMB new:

Ще ни се карат за спам шефовете. Надигни малко, може да се разберем :D
  • 0

#10 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 18:12

...........и една бира :flagMB new:
  • 0
.

#11 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 16 октомври 2007 - 18:23

топличко му е станало на горкото, от това е .

От топличкото се е оправило комай. Пък сутринта му се е смръзнало дупето. Но, сериозно, това не е нормално. Течния кристал не би следвало да се шашка толкоз от такава температура/6 гр./ нали? Няма ли някой жичкаджия дето да даде някакъв акъл? Впрочем май прави и нещо друго - пресветва понякога, както е спряло, май при задействане на някаква консумация на енергия.

Ми кат ви казвам 4е колкото по нова е колата по скапано ги прават не ми вярвате а......... ама нали аз права 4аст от тия амбалажи ...... та ми е работа да знам.
По принцип вси4ко трябва да ба4ка от - 40 до +85 темп на околната среда .е да ма става скапо и се скатава не6то за сметкана ка4еството.
В тоя слу4аи е спестено отоплението на ЛЦД то -ама то си е цифра около 1 евро + софт+ ... и так умножено по да кажем 1 000 000 коли си е бая цифра . е ама клента е прецакан .. е голам праз /нали е изван гаранция....
та така.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#12 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 18:29

ама нали аз права 4аст от тия амбалажи ...... та ми е работа да знам.

Аз аз се чудех кой има пръст в играта.

На телефони разни,на навигационни инструменти,на радиото..............има писано НЕ ГО ПЕЧИ,да земат да сложат и по колите ли? :kill_myself:
  • 0
.

#13 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 19:42

...........и една бира :flagMB new:

Добре де, почти ме нави. Кога идваш насам и кво да й правя на колата докато дойдеш? В смисъл там масла, филтри, туй - унуй, че като те знам къв си махнат :flagMB new:
  • 0

#14 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 19:54

Аз като купувам кола гледам на колко километра какво и дават за смяна.Да речем,че колата е на 80 000 и сам сигурен в това,радиатор и дават на = - 150 да се сменя и не го пипам,но маслото било смененo преди 2 дни,термостата преди седмица...............да ма цуне по плешувото дупе,сменям па кво ще да става.

Ти смени всичко,не се стискай,пренавивана е твойта,а и цяла бира е тва. :flagMB new:
  • 0
.

#15 mun4o

mun4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2007 - 20:47

Аз като купувам кола гледам на колко километра какво и дават за смяна.Да речем,че колата е на 80 000 и сам сигурен в това,радиатор и дават на = - 150 да се сменя и не го пипам,но маслото било смененo преди 2 дни,термостата преди седмица...............да ма цуне по плешувото дупе,сменям па кво ще да става.

Ти смени всичко,не се стискай,пренавивана е твойта,а и цяла бира е тва. :flagMB new:

Пренавивана - друг път. Залагам бутилка кайсиева, дето съм я правил с ей тез две ръце и транспортните рахзходи до Сан Диего ли беше, за моя сметка, че километрите ми са 137000. Срещу Бушмилс, сингъл малц, 10 г. и транспортните разходи за твоя сметка.
Кой да е специалиста дето ще провери колата? В четвъртък и петък/че и в събота, ако се напия кат прасе/ съм Сф. :D
Казвай!!! Аз съм за Алекс, че и без това ще го тормозя за навигация :D
И сега не ми излизай с номера, часови разлики - туй-унуй. Чакам отговор :D :D :D
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни