Брак по сметка.ГАЗ и DaimlerChrysler
Започната от ENOXELA, 11 апр 2006 - 10:26:45
24 мнения по тази тема
Публикувано 16 април 2006 - 18:30
Да и мен ме кефят много.Джантите са страшни
И втози ред на мисли колко ли би струвала тази "Машина- Времени" и какви са и характеристиките?
Публикувано 16 април 2006 - 18:55
Не просто няма да ви кажа какъв и е смешен интериора на тая победа!
И плюс това оригинал от завода излиза с джанти OZ. Копи работа.
Мое мнение - аз лично никога не бих карал руски автомобил.
Не бих карал жаба като тая...
Леко ли ще ми е трудно да гледам оборотомера? ... Ако въобще има такъв
И ето ви пример на подобен хибрид:
Ето ви кучешка превъзходна - смеска между BMW850 CSi и волга
И плюс това оригинал от завода излиза с джанти OZ. Копи работа.
Мое мнение - аз лично никога не бих карал руски автомобил.
Не бих карал жаба като тая...
Леко ли ще ми е трудно да гледам оборотомера? ... Ако въобще има такъв
И ето ви пример на подобен хибрид:
Ето ви кучешка превъзходна - смеска между BMW850 CSi и волга
Публикувано 16 април 2006 - 19:20
Моля те, моля те!!! Ако няма да я караш тази "жаба" дай ми я на мен - аз с удоволствие ще я карам
Публикувано 16 април 2006 - 19:30
Публикувано 17 април 2006 - 22:02
ААААА Волгата цепи мрака !!!!!!!! техника взета директно от свирепия BMW 850 CSi - въртят ми се в главата ускорения от рода на 6 секунди в дисциплината 0-100 км/ч и 250 км/ч заводската ограничена максимална скорост ! както виждате и арматурното табло е от Е-31 -цата Фирмата,която е изработила волгата е отказала суми от порядъка на 150 К EU за екземпляра Сега произвеждат малка серия,поради небивалия интерес към нея B)
Очите са ми останали
Очите са ми останали
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 18 април 2006 - 19:49
Е нали сърцето е БМВААААА Волгата цепи мрака !!!!!!!! техника взета директно от свирепия BMW 850 CSi - въртят ми се в главата ускорения от рода на 6 секунди в дисциплината 0-100 км/ч и 250 км/ч заводската ограничена максимална скорост ! както виждате и арматурното табло е от Е-31 -цата Фирмата,която е изработила волгата е отказала суми от порядъка на 150 К EU за екземпляра Сега произвеждат малка серия,поради небивалия интерес към нея B)
Очите са ми останали
Публикувано 19 април 2006 - 18:56
Волга ГАЗ 31105 Лимузина
За пръв път в Русия направиха пълноценен автомобил тип Пулман на базата на Волга ГАЗ 31105. Досега в руския автопром нямаше случай на удължаване с цели 1,85 м на автомобил, използван с търговски цели, такива каквито са известните варианти Пулман на Mercedes. Така удължената Волга отговаря на стандартната за седемместни луксозни лимузини дължина от 7 метра. Такава кола идеално подхожда за сватбени кортежи и празници, там където липсват достатъчно линкълни и кадилаци. Огромното преимущество на разработката е изключително ниската й цена за класа - само 22 000 щатски долара и според сметките на създателите, колата би се изплатила само за година и половина, ако се използва като сватбен автомобил.
Ако пък става дума за евентуален ремонт или цена на резервни части, Волгата е далеч напред в сравнение с американските крайцери. Всичките й части са стандартни и ремонтът може лесно да се извърши дори и в най-непретенциозен сервиз.
Вътрешността на колата е типична за класа - луксозна тапицерия, бар-стойка, аудио-видео пакет, предвидено е специално вътрешно и външно осветление.
Публикувано 28 април 2006 - 21:22
Аз пък защо си мисля, че този джип и тои ли се води газ или уаз незнам там го има на първата снимка дето са му сложили hummer поразително прилича на г-класата Тук един комшия има такава газ-ка ако мога тия дни да я снимам да ви покажа как стой с едни хубави лети джанти и т.н. току виж я объркам някой ден :P
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни